Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Σκληρή αντιπαράθεση Παππά-Παναγούλη στη Βουλή
Σκληρή αντιπαράθεση Παππά-Παναγούλη στη Βουλή  thumbnail

Σκληρή αντιπαράθεση Παππά-Παναγούλη στη Βουλή

"Το χειρότερο για έναν πολιτικό είναι να βλέπει τη σκιά του και να νομίζει ότι είναι το μπόι του" είπε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης, στην Ολομέλεια, του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη σχετικά με την "προνομιακή μεταχείριση ορισμένων βουλευτών από τα ΜΜΕ".


Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Παναγούλης επιτέθηκε με δριμύτητα στον υπουργό Επικρατείας, και του καταλόγισε, μεταξύ άλλων, ότι επιδεικνύει "μακιαβελική συμπεριφορά" και "έχει διαβάσει τον Μαρξ ανάποδα".


"Κάπου εκεί, διαβάζοντας τον Μάρξ, περάσατε από τα ψηφοδέλτια της Πολιτικής Άνοιξης" απάντησε ο κ. Παππάς και κάλεσε τον κ. Παναγούλη να αφήσει τις μεγαλοστομίες γιατί εξελέγη βουλευτής τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον ΣΥΡΙΖΑ.


"Έχουν διαβάσει το Μαρξ ανάποδα και ολόκληρο το Μακιαβέλι" είπε ο κ. Παναγούλης, για να προσθέσει ότι είχε πάει σαν συνεργαζόμενος στην Πολιτική 'Ανοιξη. Διαμαρτυρήθηκε γιατί ο υπουργός Επικρατείας δεν ήρθε στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα για να του απαντήσει δηλώνοντας κώλυμα. Συνεχίζοντας έκανε λόγο για "πλαστά πτυχία" στην ΕΡΤ και υποστήριξε ότι "η κρατική αλλά και η ιδιωτική τηλεόραση αλλοιώνουν τη δημοκρατία με μια αριστοκρατία καλεσμένων. Το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στους διαδρόμους της ΕΡΤ, είναι ότι απαγορεύονται οι μπανάνες γιατί θα σηκωθούν όλα τα μαϊμού πτυχία" ανέφερε.


Απαντώντας ο κ. Παππάς, είπε ότι "για πρώτη φορά θα ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης στην ΕΡΤ" και πως "η δημόσια τηλεόραση είναι "σαν τη μύγα μες στο γάλα" σε ό,τι αφορά την αντικειμενική παρουσίαση όλων των απόψεων".


Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε επίσης, πως ο στόχος στον διαγωνισμό, για τις τηλεοπτικές άδειες, είναι βιώσιμα κανάλια.


"Με είπε την περασμένη εβδομάδα γκαουλάιτερ. Θα του έλεγα να συνεχίσει την προσπάθεια να μη γίνεται φαιδρός, και να κάνει κριτική στο πρόγραμμα που ψήφισε. Το χειρότερο για έναν πολιτικό είναι να βλέπει τη σκιά του και να νομίζει ότι είναι το μπόι του" σχολίασε ο κ. Παππάς.


 


Πηγή: amna.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X