Τονοσαλάτα σε παξιμαδάκια!

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>1 συσκευασία</strong> <span>παξιμαδάκια</span></span></li>
<li><span><strong>1 συσκευασία</strong> <span>τόνο σε νερό στραγγισμένη</span></span></li>
<li><span><strong>1 μικρό </strong><span>τρυφερό αγγούρι τριμμένο</span></span></li>
<li><span><strong>1 </strong><span>καρότο τριμμένο</span></span></li>
<li><span><strong>1 κλωνάρι </strong><span>σέλερι ψιλοκομμένο</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ. </strong><span>ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι</span></span></li>
<li><span><strong>2 κ.σ. γεμάτες</strong> <span>μαγιονέζα</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.γ.</strong> <span>μουστάρδα</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>λίγο χυμό λεμονιού</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>αλάτι</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>φρεσκοτριμμένο πιπέρι</span></span></li>
<li><span><strong>2 </strong><span>πολύ ώριμα και απαλά αβοκάντο</span></span></li>
</ul>
<div> </div>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div class="time"><strong><br /></strong></div>
<div class="time"><strong></strong>Τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη το αγγούρι και το στήβουμε. Εναλλακτικά το ψιλοκόβουμε. Στραγγίζουμε τον τόνο και με πιρούνι τον σπάμε.</div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span>Τον βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε το σέλερι, το κρεμμύδι, το καρότο και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το χυμό λεμόνι. Προσθέτουμε το αγγούρι και ανακατεύουμε. Καθαρίζουμε τα μαλακά αβοκάντο και προσθέτουμε αλάτι και λεμόνι. Τα λιώνουμε με πιρούνι. Αλείφουμε παξιμαδάκια με λιωμένο αβοκάντο και από πάνω βάζουμε τονοσαλάτα.</span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span><a href="http://www.argiro.gr">http://www.argiro.gr</a></span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα