Αρχική / More / Celebrity news / Ρουβάς: Μπορεί να ασχοληθώ με την πολιτική (Φαντάσου στη βουλή να ουρλιάζουν… Σάκη)
Ρουβάς: Μπορεί να ασχοληθώ με την πολιτική (Φαντάσου στη βουλή να ουρλιάζουν... Σάκη) thumbnail

Ρουβάς: Μπορεί να ασχοληθώ με την πολιτική (Φαντάσου στη βουλή να ουρλιάζουν… Σάκη)

Χείμαρρος είναι ο Σάκης Ρουβάς σχετικά με τα πολιτικά πράγματα της χώρας, τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε, την ιδεολογία του για την ζωή και τους ανθρώπους και αν θα ήθελε να αλλάξει τα πράγματα, σε συνένετυξή του στο περιοδικό "Crash". 


Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του "X-Factor" όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική απάντησε ότι δεν το αποκλείει, αλλά στο μέλλον.  


"Δεν είμαι βέβαιος αν αυτή τη στιγμή θα μπορούσα να ανταποκριθώ με επιτυχία σ΄αυτή την αποστολή. Την πρόθεση την έχω, αλλά δεν επαρκούν οι καλές προθέσεις μας… Αν έρθει η στιγμή που θα αισθανθώ την ανάγκη να μπω σε αυτή την διαδικασία, θα το κάνω… Δεν θέλω να αποκλείω τίποτα. Αυτό όμως που θέλω σίγουρα είναι να είμαι χρήσιμος, δίκαιος και αποτελεσματικός, σύμφωνα με το θέλημα του θεού…. Αν αυτό με οδηγήσει κάποια στιγμή να εμπλακώ πιο ενεργά με την πολιτική, θα το κάνω, και εκεί ή θα βοηθήσω ή θα διδαχθώ δια της αποτυχίας μου." δήλωσε ο Ελληνας σταρ. 


Όσο για τους πολιτικούς που κυβερνούν την χώρα, ο Σάκης Ρουβάς δηλώνει απογοητευμένος: "Τις αποφάσεις πρέπει να τις παίρνει ο λαός βασισμένος σε αυτά που έχουν ήδη προαναγγείλει οι πολιτικοί και βλέπουμε ότι δεν ακολουθούνται. Οι πολιτικοί προαναγγέλλουν κάποιες θέσεις και μετά ακολουθούν, υιοθετούν τις τελείως αντίθετες. Άρα το συμβόλαιο αυτό που έχουν υπογράψει με τον λαό δεν ισχύει".


Τι θα έλεγε στον πρωθυπουργό αν τον συναντούσε από κοντά; 


"Θα τον ρωτούσα κατ΄αρχάς αν έχει υπαρξιακή συνείδηση. Τι θέλει από τη ζωή του. Αν είναι ευτυχισμένος ή όχι. Τι είναι αυτό που θα τον έκανε ευτυχισμένο, και αν θα γνώριζε τι είναι αυτό, αν ξέρει πώς να το πετύχει τελικά. Ακόμα, θα τον ρωτούσα “ξέρεις γιατί βρίσκεσαι στη θέση που βρίσκεσαι;” Θα ήθελα να μάθω αν ο στόχος του ήταν να γίνει τελικά Πρωθυπουργός και αν τελικά η επίτευξη του τον έκανε καλύτερο άνθρωπο και πιο δίκαιο. Αυτή την κουβέντα θα ήθελα να κάνω μαζί του, θα είχε πολύ ενδιαφέρον".


Για τότε που ψήφισε ανοικτά υπέρ του ΝΑΙ στο ελληνικό δημοψήφισμα


"Το να εκφραζόμαστε γι΄αυτό που πιστεύουμε είναι το αυτονόητο. Το να υπάρχουν αντίπαλες δυνάμεις μέσα σε αυτόν τον οργανισμό, και αυτό φυσιολογικό είναι(…) Εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι πως ακόμα και αν πούμε όλοι ΟΧΙ, αν πρέπει να ακολουθηθεί το ΝΑΙ για να συνεχιστεί η ζωή και η ιστορία, αυτό θα γίνει. Να, βλέπεις πόσο δικαιώνεται αυτό που λέω; Ενώ επικράτησε συντριπτικά το ΟΧΙ, τελικά μετατράπηκε σε ΝΑΙ. Πώς έγινε αυτό;"


news.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X