Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Η επικίνδυνη συνήθεια των ανδρών όταν κάνουν σεξ με όμορφες γυναίκες
Η επικίνδυνη συνήθεια των ανδρών όταν κάνουν σεξ με όμορφες γυναίκες  thumbnail

Η επικίνδυνη συνήθεια των ανδρών όταν κάνουν σεξ με όμορφες γυναίκες

Μια καινούργια έρευνα αποκαλύπτει μια πολύ επικίνδυνη συνήθεια των ανδρών όταν συνευρίσκονται σεξουαλικά με μια όμορφη γυναίκα. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Southampton και το Πανεπιστήμιο του Bristol στη Βρετανία υποστηρίζουν πως οι άνδρες δε χρησιμοποιούν προφυλακτικό επειδή δε λειτουργούν με τη λογική!


Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 51 ανδρών  ηλικίας από 18 έως 69 ετών. Στους άνδρες αυτούς έδειξαν φωτογραφίες γυναικών και έπειτα τους ρώτησαν αν θα έκαναν μαζί τους σεξ χωρίς προφυλάξεις.  Όσο πιο ωραία ήταν μια γυναίκα εμφανισιακά τόσο μεγαλύτερη ήταν η πιθανότητα να δηλώσουν οι άνδρες πως θα ήταν πρόθυμποι να κάνουν σεξ μαζί τους χωρίς τη χρήση προφυλακτικού. 


Ανησυχητική ήταν και η δήλωση της Δρ. Αναστασίας Ελευθερίου. Η Ελληνίδα επικεφαλής της έρευνας ανέφερε πως «οι άνδρες αυτοί θα έκαναν σεξ με μια πολύ εκλυστική γυναίκα ακόμα και αν πίστευαν ότι είναι φορέας κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενου νοσήματος.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας οι άνδρες που δεν παρασύρονταν εύκολα ήταν οι νεότεροι σε ηλικία, ίσως γιατί είναι και πιο καλά ενημερωμένοι σχετικά με τις σεξουαλικές πρακτικές και τους κινδύνους αλλά και οι άνδρες που είχαν μόνιμη και σοβαρή σχέση με μια γυναίκα… 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X