Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Σεξομολογήσεις: «Κάνω πεοθηλασμό μέχρι να τελειώσει στο στόμα μου»
Σεξομολογήσεις: "Κάνω πεοθηλασμό μέχρι να τελειώσει στο στόμα μου" thumbnail

Σεξομολογήσεις: «Κάνω πεοθηλασμό μέχρι να τελειώσει στο στόμα μου»

Γυναίκες μιλούν χωρίς ταμπού για τον αυνανισμό και τις ερωτικές τους συνήθειες. Διαβάστε τις εξομολογήσεις τους 


«Ανακάλυψα τoν αυνανισμό πολύ αργά (22 ετών). Βρίσκω πvς είναι φανταστικός γιατί έτσι δεν εξαρτιέμαι από κανέναν για να ικανοποιηθώ. Αυνανίζομαι συχνά, χωρίς καμιά ενοχή. Αυτές πού τό στερούνται είναι μαζοχίστριες!»


41 ετών, ελεύθερη συμβίωση


«Αυνανίζομαι πολύ και φτάνω πάντα σε οργασμό. Μ’ αρέσει να το  κάνω μόνη μου ή στην αγκαλιά του συζύγου μου. Καταλαβαίνει πολύ καλά πως αυτό μού αρέσει. Κι αυτός αυνανίζεται. Έτσι μάθαμε άλλωστε να χαϊδεύουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Αυτή η πρακτική, που τη λένε "μοναχική" είναι για μας μια ανταλλαγή.


Είτε το κάνω μόνη μου είτε μ' εκείνον, για μένα ο αυνανισμός είναι μιά μορφή σεξουαλικότητας, όπως η διείσδυση ή το φιλί. Γι' αυτό άλλωστε μ' αρέσει τόσο.


Μίλησα σχετικά με τη γιαγιά μου (70 ετών). Δέν ήξερε καν ότι είχε κλειτορίδα. Θάπρεπε οι γυναίκες νά μάθουν πώς ο αυνανισμός μπορεί νά είναι, αν μη τι άλλο, καταφύγιο γιά όσες δέν είχαν ποτέ οργασμό μ’ έναν άντρα. Θα ένιωθαν έτσι λιγότερο στερημένες. Θα μάθαιναν να γνωρίζουν το σώμα τους, να παίζουν μαζί του, και είμαι βέβαιη, έτσι θά έβρισκαν ηδονή καί.μέ τόν σύντροφό τους. Δεν πιστεύω πως υπάρχουν πραγματικά ψυχρές γυναίκες».


24 ετών, παντρεμένη, παιδί


«Ο αυνανισμός κατέχει τη θέση του στη συζυγική μας ζωή. Είναι μια προσέγγιση στη σεξουαλικότητά μας, το συμπέρασμα μιας σεξουαλικής επαφής καί καταγράφεται, απόλυτα φυσικά, στον ερωτικό μας διάλογο».


33 ετών, παντρεμένη·


«Ο αυνανισμός είναι μέρος της σεξουαλικότητας κάθε γυναίκας. Το θεωρώ απαραίτητο στοιχείο που δε θα μπορούσα να αγνοήσω ακόμα κι αν οι σχέσεις μου με το σύντροφό μου είναι απόλυτα ικανοποιητικές.


34 ετών, χήρα, παιδιά


«Μου φαίνεται πώς για μια γυναίκα παντρεμένη ή που ζει με κάποιον, ο αυνανισμός δέν είναι απαραίτητος, αν ο σύντροφος φροντίζει νά υπολογίζει τις επιθυμίες της. Βέβαια όταν είσαι μόνη σου ο αυνανισμός ανακουφίζει, κάνει καλό. Είναι η διέξοδος ανάγκης αλλά προτιμάω χίλιες φορές τις σεξουαλικές επαφές.


Αυτό που δεν παραδέχομαι είναι να αυνανίζεται η γυναίκα μόνη της στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.  Κι αν ο άντρας κάνει κι αυτός το ίδιο τότε τί γίνεται; Καθένας ψαχουλεύεται στη γωνιά του. Είναι ανήκουστο. Είμαι ικανή, από αγάπη, να κάνω πεοθηλασμό μέχρι το πλάσμα πού αγαπώ ικανοποιηθεί μέσα στο στόμα μου. Άν εγώ μπορώ να κάνω αυτό για κείνον, δε βλέπω γιατί κι εκείνος να μη με  οδηγήσει στόν οργασμό! Περιμένω απ’ τόν άντρα να με κάνει με τη σειρά του νά ικανοποιηθώ, χαϊδεύοντάς με, κι αυτό είναι απλά δικαιοσύνη. Το γεγονός ότι υπάρχουν γυναίκες, αναγκασμένες να αυνανιστούν μετά τη συνουσία για να μη μείνουν νηστικές, με κάνει έξω φρενών!»


36 ετών, παντρεμένη

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X