Αρχική / Πολιτισμός / City life / Γκαλά όπερας με πρωταγωνιστές μονωδούς της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Γκαλά όπερας με πρωταγωνιστές μονωδούς της Εθνικής Λυρικής Σκηνής  thumbnail

Γκαλά όπερας με πρωταγωνιστές μονωδούς της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Ένα εντυπωσιακό Γκαλά Όπερας ετοιμάζει η Λυρική Σκηνή, στις 3 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Επισκεπτών στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύριος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) -μπροστά από το εντυπωσιακό κανάλι- με πρωταγωνιστές τον Τάσο Αποστόλου, τη Βασιλική Καραγιάννη, τη Μαρία Μητσοπούλου, τον Δημήτρη Πλατανιά και τον Γιάννη Χριστόπουλο. Στο πιάνο, η Σοφία Ταμβακοπούλου.


Με θέα τις νέες εγκαταστάσεις της ΕΛΣ, οι διακεκριμένοι μονωδοί θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα από όπερες και οπερέτες των Βέρντι, Ντονιτσέττι, Τομά, Μπιζέ, Καταλάνι, Λαλό, Πουτσίνι, Γκουνό και Στράους, συνοδεία πιάνου.


Με το εν λόγω Γκαλά κλείνει ο κύκλος των συναυλιών τσέπης που πραγματοποιήθηκαν, καθόλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής περιόδου 2015-2016, από μονωδούς της ΕΛΣ, στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.


Το γκαλά Όπερας ξεκινά στις 20:30 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Πληροφορίες: 216 8091001/002/003 ή με email στο visitorscenter@snfcc.org


Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού – Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλανάδας).


Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.


http://www.snfcc.org/visitors-center/events/2016/07/opera-gala-with-the-greek-national-opera%E2%80%99s-leading-soloists/?lang=el


 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X