Fruit punch με Μοσχάτο Λήμνου!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>1 φιάλη γλυκό Μοσχάτο Λήμνου, παγωμένο</li>
<li>2 φιάλες ξηρό Μοσχάτο Λήμνου, παγωμένες</li>
<li>1 σφηνάκι μπράντι</li>
<li>4 κουτ. σούπας ζάχαρη</li>
<li>80 γρ. βερίκοκα*, κομμένα σε κομματάκια</li>
<li>150 γρ. ροδάκινα* (λευκά ή κίτρινα), κομμένα σε κομματάκια</li>
<li>120 γρ. γκρέιπφρουτ, κομμένο σε φετούλες, καθαρισμένες από τις λευκές μεμβράνες</li>
<li>250 γρ. φράουλες, κομμένες στα δύο ή στα τέσσερα, ανάλογα με το μέγεθός τους</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 12-14</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 10΄</span> <span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Αναμονή</span> 3 ώρες</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span> Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα κρασιά, το μπράντι και τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί. Προσθέτουμε όλα τα φρούτα, εκτός από τις φράουλες, και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον τρεις ώρες. Μισή ώρα πριν από το σερβίρισμα, προσθέτουμε τις φράουλες. Σερβίρουμε σε χαμηλά old fashioned ποτήρια χωρίς καμία γαρνιτούρα.</p>
<p> </p>
<p><span class="bittersweet">Συμβουλή*</span></p>
<p>Το χειμώνα αντικαθιστούμε τα ροδάκινα και τα βερίκοκα, με μήλα και αχλάδια. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρούτα κονσέρβας.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr/">http://www.gastronomos.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα