Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Μήνυση κατά αγνώστων για την αδειοδότηση των λατομείων Στερεάς Ελλάδας
Μήνυση κατά αγνώστων για την αδειοδότηση των λατομείων Στερεάς Ελλάδας  thumbnail

Μήνυση κατά αγνώστων για την αδειοδότηση των λατομείων Στερεάς Ελλάδας

Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας αφού τέσσερις άγνωστοι τον σταμάτησαν σε σημείο της διαδρομής προς το γραφείο του και εκτόξευσαν σοβαρότατες προσωπικές απειλές προκειμένου να αδειοδοτήθουν συγκεκριμένα λατομεία της περιοχής.


Για το χθεσινό περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης οι οποίοι ήρθαν σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες.


Υπεβλήθη μήνυση κατά αγνώστων και η αστυνομία διενεργεί έρευνα έχοντας ήδη προβεί σε μια σύλληψη.


Μετά την υποβολή της μήνυσης και την είδηση της πρώτης σύλληψης, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: «Το μήνυμά μου προς αυτούς που διανοήθηκαν να εκβιάσουν δημόσιο λειτουργό είναι σαφές. Τέτοιες συμπεριφορές στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν περνάνε. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, καλύτερα να αλλάξει Περιφέρεια. Ο αγώνας που έχουμε ξεκινήσει, αιρετοί και δημόσιοι λειτουργοί στη Στερεά Ελλάδα, να εξυγιάνουμε και να βάλουμε την Περιφέρεια σε άλλη τροχιά, δεν θα σταματήσει. Πλέον, η αστυνομία και η δικαιοσύνη έχουν το λόγο, για όποιον θεωρεί ότι η αξιοκρατία και η διαφάνεια αφορά σε άλλους.»


 


Πηγή: enikos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X