Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Κομισιόν: καμμία σχέση της επιστολής Έτινγκερ με το διαγωνισμό αδειοδότησης των ιδιωτικών σταθμών
Κομισιόν: καμμία σχέση της επιστολής Έτινγκερ με το διαγωνισμό αδειοδότησης των ιδιωτικών σταθμών  thumbnail

Κομισιόν: καμμία σχέση της επιστολής Έτινγκερ με το διαγωνισμό αδειοδότησης των ιδιωτικών σταθμών

Εκπρόσωπος της Κομισιόν δηλώνει στο ευρωπαϊκό πρακτορείο euractiv.com ότι η επιστολή Έτινγκερ και τα ζητήματα που θέτει δεν έχουν καμμία σχέση με τον εν εξελίξει διαγωνισμό αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών στην Ελλάδα.


Ξεκαθαρίζει ότι η αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών είναι θέμα της ελληνικής κυβέρνησης, το οποίο δεν απασχολεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Επίσης, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατά τη διάρκεια της επίσημης ενημέρωσης των δημοσιογράφων, δήλωσε ότι όσα αναφέρονται στην επιστολή του Επιτρόπου Έτινγκερ, που είδε το φως της δημοσιότητας, δεν θέτουν εν αμφιβόλω τις διαδικασίες αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών στην Ελλαδα.


Ανέφερε ότι αυτή η επιστολή, επί της ουσίας, αφορά στις ανησυχίες που έχει η Επιτροπή για θέματα ανταγωνισμού στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι οι διαβουλεύσεις με τις ελληνικές αρχές συνεχίζονται. 


 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ, enikos.gr


 


Διαβάστε ακόμη: 


http://www.boro.gr/137783/default


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X