Αρχική / Teens / Mήπως σε αντιπαθεί η κολλητή του αγοριού σου; Αναγνώρισε τα 8 αλάθανστα σημάδια
Mήπως σε αντιπαθεί η κολλητή του αγοριού σου; Αναγνώρισε τα 8 αλάθανστα σημάδια  thumbnail

Mήπως σε αντιπαθεί η κολλητή του αγοριού σου; Αναγνώρισε τα 8 αλάθανστα σημάδια

Είτε αρχίσε τώρα το… ειδύλλιο είτε είστε καιρό μαζί, έχεις κρατήσει κι εσύ τους φίλους σου και αυτός τους δικούς του. Σιγά σιγά άρχισες να τους γνωρίζεις και το προαίσθημα σου φωνάζει ότι η καλύτερη του φίλη δε σε συμπαθεί. Στην αρχή νομίζεις ότι είναι η ιδέα σου, όμως σίγά σιγά, ειδικά αν αναγνωρίζεις τα περισσότερα από τα παρακάτω σημάδια, αρχίζεις να σιγουρεύεσαι. Μπορεί να σε βλέπει ανταγωνιστικά και να σε αντιπαθεί; Ναι είναι πιθανό. Αναγνώρισε λοιπόν τις συμπεριφορές της και καλύτερα μίλησε στο αγόρι σου. Όλο και κάτι θα έχεις καταλάβει. 


1. Δεν κάθεται ποτέ δίπλα σου όταν είστε όλοι μαζί 


Το να βρίσκεστε όλοι μαζί και να βγαίνετε οι παρέες σας είναι ιδιαίτερα σημαντικό και είναι η καλύτερη στιγμή για να γνωριστείτε. Αν λοιπόν σε αποφεύγει όταν αράζετε, μάλλον υπάρχει κάποιος λόγος γι' αυτό! 


2. Mιλάει συνέχεια για όλες τις φορές που είναι μαζί του χωρίς εσένα. 


Τις λίγες φορές που τελικά τυχαίνει και μιλάτε, θυμάται πόσο καλά περνάνε ότι εσύ δεν είσαι εκεί! Εξωφρενικό; Ναι είναι και μάλλον το κάνει το επίτηδες. Οι περισσότερες φράσεις της ξεκινάνε με το κλασικό "Καλά, θυμάσαι τότε που…" και τελειώνουν με "Τι γαμάτα είχαμε περάσει, δεν ήσουν εσύ τότε το κορίτσι του."


3. Σε διακόπτει όταν μιλάτε οι τρεις σας ή σε παρέα 


Ο διαλόγος όταν είναι και αυτή μαζί είναι ένας εφιάλτης: δεν μπορείς να ολοκληρώσεις κυριολεκτικά μια φράση. Θέλεις να πεις για την αστεία ταινία που είδες χτες και πριν καλά καλά πεις την υπόθεση, θα πεταχτεί και θα του θυμίσει εκείνη την αστεία ταινία που είχαν δει μαζί πριν απο πόσα χρόνια. Ορισμένοι διακόπτουν γιατί είναι αγενείς, ενώ άλλοι όπως και σε αυτή την περίπτωση, θέλουν να σε μειώσουν. Μην πέσεις σε αυτή τη παγίδα.


4. Τον αγγίζει πολύ περισσότερο όταν είστε όλοι μαζί 


Μπορεί και να μην το κάνει σαν να τον φλερτάρει, όμως είναι εξαιρετικά κτητική. Είτε θα τον γαργαλίσει, είτε θα φτιάξει τα μαλλιά του. Λες κι εσύ δεν είσαι εκεί! Αν έχετε ενώσει τα χέρια σας, θα βρει μια δικαιολογία για να σας απομακρύνει. 


5. Δεν θα σου πει ποτέ να βγείτε οι δυό σας χωρίς αυτόν. 


Ακόμα κι αν η υπόλοιπη παρέα έχει βγει μαζί της, εσύ είσαι στην απέξω. Όχι δεν ξέχασε να σε ειδοποιήσει. Απλώς δεν σε γουστάρει! 


6. Δεν σου στέλνει μήνυμα το αγόρι σου όταν είναι μαζί της 


Κάθε φορά που θα κάνουν κάτι μαζί, δεν έχεις νέα του. Ακόμα και μια απλή ερώτηση να του στείλεις, θα σου απαντήσει αφού έχουν πια χωριστεί. Αντί να ζηλέψεις, μπορείς να του μιλήσεις. 


7. Δεν σου μιλάει ποτέ γι' αυτήν 


Και σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να ζηλέψεις πολύ. Όποτε έχεις προσπαθήσει να τον ρωτήσεις γιατί συμπεριφέρεται έτσι η φίλη του, κάνει τον χαζό ή το παίρνει στην πλάκα και αποφεύγει την ερώτηση. 


8. Εσύ έκανες την προσπάθειά σου αλλά αυτή δεν ανταποκρίνεται 


Της έχεις πει τουλάχιστον δύο με τρεις φορές να βγείτε οι δυό σας. Όταν βγαίνετε όλοι μαζί, προσπάθησες να την πλησιάσεις και να μιλήσετε κανονικά σας φίλες. Δεν έχεις καταφέρει τίποτα. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους αυτό να σκέφτεσαι, όμως φρόντισε αυτό να μην επηρεάσει τη σχέση με το αγόρι σου. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X