Αρχική / Teens / Γιατί η κολλητή σου είναι το καλύτερο πράγμα στη ζωή σου
Γιατί η κολλητή σου είναι το καλύτερο πράγμα στη ζωή σου  thumbnail

Γιατί η κολλητή σου είναι το καλύτερο πράγμα στη ζωή σου

Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά τους φίλους μας για όσα κάνουν για εμάς. Ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα, ας πούμε όταν θα εμφανιστούν με ένα κιλό παγωτό, μέχρι τα πιο μεγάλα, όταν θα είναι μαζί μας σε έναν ακόμα χωρισμό. Οπότε κάτσε πίσω, βολέψου και διάβασε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς την κολλητή σου. Η ζωή σου δεν θα ήταν η ίδια χωρίς αυτή! 


1. Θέλεις την συμβουλή της για τα αγόρια που γουστάρεις 


Decion


Μπορεί να μην το έχεις με το να βρίσκεις τα σωστά αγόρια, όμως γι' αυτό έχεις την κολλητή σου να σε βάζει στο… σωστό δρόμο. Όχι ότι είναι καλύτερη από εσένα, αλλά είναι καλύτερη στο να σου δίνει συμβουλές και πάντα θα διαλέγει τον καλύτερο για να είναι δίπλα σου! Επομένως, να την ακούς. 


2. Όταν οι άλλοι δεν σε υποστηρίζουν, αυτή το κάνει 


Ignora


Έχεις βρεθεί ποτέ στη θέση να πεις κάτι αμφιλεγόμενο και όλοι να γυρίσουν να σε κοιτάξουν περίεργα; Όλοι εκτός από την καλύτερη σου φίλη. Όχι μόνο δεν σε κοίταξε περίεργα, αλλά σε υποστήριξε, είτε συμφωνεί μαζί σου είτε όχι! 


3. Σου φέρνει πάντα φαγητό 


Chocolate


Είσαι στα πάνω σου και γιορτάζεις το πόσο τέλεια πέρασες μαζί του χτες το βράδυ; Γιορτάζετε με σουβλάκια ή πίτσα. Σε παράτησε το αγόρι σου; Φέρνει σοκολάτα (πολλή σοκολάτα!) και παγωτό για να σου πει τα πάντα και να την κάνεις να νιώσει καλύτερα. Γενικώς, τρώτε καλά! Και όχι μόνο αυτό, αλλά γουρουνιάζετε χωρίς να ντρέπεστε! 


4. Προσέχει η μία την άλλη όταν βγαίνετε τα βράδια 


Together


Ξέρεις ότι θα σε πάει μέχρι το σπίτι σου, δεν θα σε αφήσει μόνη σου στο πάρτι που θα πάτε ή θα μοιραστείτε το ταξί. Δεν θα ήταν παράλογο αν κάποιος νόμιζε ότι είστε εσείς ζευγάρι. 


5. Σου γεμίζει τις ανασφάλειες 


OK


Μπορεί όλα να πηγαίνουν χάλια, να μην τα πήγες καλά σε μια σημαντική στιγμή της ζωής σου. Η φίλη σου όμως θα είναι εκεί να σου υπενθυμίσει ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο και να καταφέρεις ό,τι και να βάλεις στο μυαλό σου! Ποιος άλλος θα έκανε αυτό το πράγμα για εσένα; 


6. Σου λέει πότε έκανες βλακεία 


NO


Όλοι κάνουμε λάθη αλλά πόσα από αυτά αναγνωρίζουμε πραγματικά; Γι' αυτό και είναι όμορφο να ξέρεις ότι θα έχεις κάποιον δίπλα σου ο οποίος με όμορφο τρόπο θα σου υπενθυμίζει πότε φέρθηκες άσχημα. Μαζί μπορείτε να διορθώσετε τα πάντα! 


7. Σε βγάζει από το κρεβάτι όταν είσαι στενοχωρημένη ή ντροπιασμένη από κάτι 


Blanket


Όταν δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι, θα έχεις πάντα άλλον έναν άνθρωπο, εκτός από τη μαμά σου, να σε βγάλει από τις κουβέρτες. Σε πιέζει να αντιμετώπισεις τη μέρα με στιλ και χιούμορ, ενώ φυσικά τρώτε και κοιτάτε τις αγαπημένες σου ταινίες. 


8. Σε αποδέχεται ολοκληρωτικά γι' αυτό που είσαι 


Freak


Σε έχει δει στα καλύτερα και στα χειρότερα σου, κι όμως έχει επιλέξει να είναι δίπλα σου και μάλιστα στην πιο εξέχουσα θέση. Χωρίς καμία αμφιβολία, σε αγαπάει και χωρίς αυτή δε θα ήσουν αυτή που είσαι σήμερα. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X