Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ποιες αιτήσεις για τηλεοπτική άδεια παρουσιάζουν ελλείψεις
Ποιες αιτήσεις για τηλεοπτική άδεια παρουσιάζουν ελλείψεις  thumbnail

Ποιες αιτήσεις για τηλεοπτική άδεια παρουσιάζουν ελλείψεις

Με σοβαρές ελλείψεις κατατέθηκαν οι φάκελοι προσφοράς του MEGA και του City News – ART TV του Γιώργου Καρατζαφέρη, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μετά την αποσφράγιση των προσφορών από την Πενταμελή Ειδική Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού.


Σε ό,τι αφορά το κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη ο φάκελος, κατά τις πληροφορίες, είναι απολύτως ανεπαρκής και δεν πληροί βασικές προδιαγραφές της προκήρυξης του διαγωνισμού. Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν περιλαμβάνει καν το παράβολο των 30.000 ευρώ.


Σε ό,τι αφορά το MEGA το πρόβλημα έγκειται στην απουσία τραπεζικής ενημερότητας, σύμφωνα όμως με τις ίδιες πηγές διαπιστώνεται κενό και σε άλλα «προαπαιτούμενα» ουσιαστικής σημασίας.


Όσον αφορά την τραπεζική ενημερότητα η εταιρεία έχει καταθέσει έγγραφο με βάση το οποίο επίκειται η προσκόμισή της, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες παραμένουν κολλημένες και δύσκολα θα υπάρξει πρόοδος όσο οι παλαιοί μέτοχοι του καναλιού δεν προχωρούν στην αύξηση κεφαλαίου.


Σε κάθε περίπτωση, η προκήρυξη προβλέπει περιθώριο λίγων ημερών σε όλους τους υποψηφίους για να προσκομίσουν έγγραφα και στοιχεία τα οποία λείπουν από τους φακέλους τους, καθώς με βάση το χρονοδιάγραμμα, στις 14 Ιουλίου θα ανακοινωθεί η λίστα των υποψηφίων που πληρούν, επιβεβαιωμένα και οριστικά, όλες τις προδιαγραφές προκειμένου να μετάσχουν στην επόμενη και ουσιαστική φάση της διαδικασίας, τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων.


 


Πηγή: koutipandoras.gr 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X