Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ήλιος Εξάγωνο με Δία: Πώς επιδρά στα ζώδια
Ήλιος Εξάγωνο με Δία: Πώς επιδρά στα ζώδια thumbnail

Ήλιος Εξάγωνο με Δία: Πώς επιδρά στα ζώδια


Ο Ήλιος στον Καρκίνο και ο Δίας στην Παρθένο συμμαχούν με ένα ωφέλιμο Εξάγωνο, τηνΠαρασκευή 8 ΙουλίουΗ όψη αυτή μας δίνει την ενέργεια, θέληση, ευκαιρίες, δυνατότητες και άπλετη τύχη να εκπληρώσουμε τους στόχους μας! Η διάθεση μας στα ύψη, το ίδιο και η αισιοδοξία μας. Έχουμε τώρα τη δύναμη να ανοίξουμε επιτέλους πόρτες, ώστε να πραγματοποιήσουμε επιθυμίες και σκοπούς! 


Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου. 


Προβλέψεις Ζωδίων


Κριός
:  Θέματα σπιτιού και οικογένειας ευνοούνται ιδιαίτερα και σου δίνουν δυνατότητες να τα βελτιώσεις όλα! Κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος θα σου δώσει την ευκαιρία που ήθελες για να το ξαναπλησιάσεις!Ταύρος
: Η κοινωνική ζωή σου δίνει τις απαραίτητες δυνατότητες για να πραγματοποιήσεις στόχους! Μέσα από επαφές και μετακινήσεις θα παρατηρήσεις ότι η τύχη είναι με το μέρος σου! Έρχεται χαρά που σχετίζεται με αδέρφια!Δίδυμος
: Αμέτρητες ευκαιρίες έρχονται στα οικονομικά σου αλλά και την αισθηματική σου ζωή. Η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη και μπορείς τώρα να εκπληρώσεις κάθε σου στόχο αρκεί να δραστηριοποιηθείς! 


Καρκίνος
: Είσαι ο πιο τυχερός της όψης και μπορείς να αρπάξεις τις αμέτρητες ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς και σε όλες τις σχέσεις σου! 


Λέων:  Επιτέλους η ευκαιρία για να ηρεμήσεις και να νιώσεις χαρούμενος είναι εδώ! Αισθάνεσαι καλύτερα και ξεπερνάς άγχος και φόβο. Παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να κινηθείς παρασκηνιακά για έναν έρωτα.Παρθένος
: Όνειρα και στόχοι εκπληρώνονται τώρα, αρκεί να ενεργοποιηθείς. Ο φιλικός τομέας σου ανοίγει δρόμους για κοινωνικοποίηση, χαμόγελα και επιτυχία! 


Ζυγός
: Η καριέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες για υλοποίηση σχεδίων και επιτυχία! Μην φοβηθείς να δραστηριοποιηθείς ώστε να δείξεις την αξία σου και να διακριθείς!   Σκορπιός
: Είσαι γεμάτος τύχη, αισιοδοξία, θετική ενέργεια και έντονη κοινωνική ζωή! Ένα ταξιδάκι θα ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις τώρα!  


Τοξότης
: Ευκαιρίες βρίσκονται τώρα στα χέρια σου για να βελτιώσεις οικονομικές και περιουσιακές υποθέσεις. Ο ερωτικός τομέας σου εκπληρώνει ακόμα και τις πιο βαθιές σου επιθυμίες και ο ερωτισμός σου αυξάνεται!Αιγόκερως
: Η συντροφική ζωή σου ετοιμάζει μόνο ευχάριστες καταστάσεις! Για να γίνει αυτό, δραστηριοποιήσου και άρπαξε ευκαιρίες. Η τύχη στον έρωτα είναι στα χέρια σου! 


Υδροχόος
: Μπορείς τώρα να ενεργοποιηθείς και να δραστηριοποιηθείς εποικοδομητικά στην εργασία σου, κάνοντας θετικές αλλαγές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου. Συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται και έχεις σημαντική εύνοια σε θέματα υγείας και ευεξίας.Ιχθύς
: Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τον έρωτα με χαρά, διασκέδαση και ανεμελιά! Οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις τον αισθηματικό τομέα είναι αμέτρητες, όπως και η δυνατότητα να καλυτερεύσεις την φήμη σου, ειδικά χάρη στην δημιουργικότητα σου!


 


Πηγή: www.oroskopos.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X