Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερωτικές συμβουλές Ιουλίου 2016: Τί λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων
Ερωτικές συμβουλές Ιουλίου 2016: Τί λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων thumbnail

Ερωτικές συμβουλές Ιουλίου 2016: Τί λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων

Διαβάστε τις συμβουλές των μηνιαίων πλανητικών επιρροών για το ζώδιό σας στην ερωτική σας ζωή για τον μήνα Ιούλιο 2016 και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! 


 


Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο 2016.


 


Διαβάστε την ερωτική αστρολογική συμβουλή του μήνα για το ζώδιό σας:


 


ΚΡΙΟΣ


Μακριά από το δράμα! Η πανσέληνος στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας αγκαλιά με τον Άρη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, θα μπορούσαν να ξεσηκώσουν θεόρατα κύματα συναισθημάτων. Ενώ φαινόταν ότι η σχέση σας λειτουργεί ομαλά, έχετε σκεφτεί μήπως ασυνείδητα κάνατε κάποιες λανθασμένες κινήσεις ή υποθέσεις που δεν ευσταθούν; Μόνο η εγκράτεια και η λογική σας θα μπορέσουν να κατευθύνουν το πλοίο της αγάπης σε πιο ήρεμα νερά. Μιλήστε με ηρεμία και έχετε υπόψη σας ότι το κλειδί της ισορροπίας είναι να θυμάστε ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να εκφράσει τις απόψεις και τις προτάσεις του. 


 


ΤΑΥΡΟΣ


Δεν επιτρέπεται να γίνεστε χαλάκι κανενός! Με την Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, ίσως σκέφτεστε ακόμα και να κάνετε οικογένεια ή να βάλετε δακτυλίδι, αλλά με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μάλλον αυτό δεν θα είναι ακόμα εφικτό. Ένα μέρος της νίκης σας είναι να βιώσετε το ταξίδι, όχι τον προορισμό. Απολαύστε λοιπόν τις στιγμές και μην κάνετε σχέδια για το αύριο. Και κυρίως, μην αλλάξετε τον εαυτό σας για να είστε αρεστοί στον αγαπημένο σας. Βρείτε τι θέλετε και έχετε επίγνωση του τι αναζητά η αγάπη σας, αυτό θα σας βοηθήσει να μην έχετε συναισθηματικές απώλειες. Επιπλέον, μην ανταγωνίζεστε τον αγαπημένο σας, θα χαίρεστε μόνοι σας μια Πύρρειο νίκη. 


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Θέλετε να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας; Όχι τώρα, αν θέλετε την αληθινή αγάπη στο πλάι σας. Η πανσέληνος στον μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, σας ζητά να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να εκφραστεί. Ενώ μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε κάποια πράγματα σε βάθος για αυτόν/ην που μόλις γνωρίσατε, δεν χρειάζεται να είστε τόσο κρυψίνους, δεν αξίζει. Αν υποψιάζονται οι άνθρωποι ότι είστε πολύ μυστικοπαθείς, θα αποτραβηχτούν. Σίγουρα, μπορεί να είναι τρομακτικό να θέσετε τα πάντα στο φως και να είστε τόσο ευάλωτοι. Αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να φέρετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να γαλουχήσετε πραγματικά τη σχέση σας. 


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Αν έχετε ήδη επωμιστεί το περισσότερο βάρος στη σχέση σας, η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, επαναφέρει την ισορροπία. Θα μπορούσατε τώρα να αντιταχθείτε στον αγαπημένο σας, θέλετε μια σχέση επί ίσοις όροις. Αν έχετε προσφέρει περισσότερα από το μερίδιό σας, απλά σκεφτείτε ότι αυτή η σχέση δεν είναι βιώσιμη (ακόμα κι αν είστε υποχωρητικοί). Δεχτείτε το γεγονός ότι είστε ένας κοινός θνητός και θέλετε κι εσείς αγάπη και στοργή. Βεβαιωθείτε ότι είστε στην ίδια σελίδα με τον αγαπημένο σας και αποσαφηνίστε τις προσδοκίες, τους ρόλους και τις ευθύνες. Έχοντας τις γραμμές επικοινωνίας ανοικτές, ανοίγει ο δρόμος για μια επιτυχημένη σχέση. 


 


ΛΕΩΝ


Μύθος ή πραγματικότητα; Η νέα Σελήνη στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας καθιστά δύσκολο να διακρίνετε τη φαντασία από την πραγματικότητα στην αγάπη. Αν είναι δυνατόν, αποστασιοποιηθείτε στη μοναξιά σας για να σκεφτείτε από πού πηγάζουν η σύγχυση και η ανασφάλειά σας και κυρίως μην προβείτε σε γρήγορες αποφάσεις. Σκεφτείτε σε βάθος τα πράγματα καθώς τώρα ίσως να μην έχετε τα πλήρη στοιχεία ώστε να φτάσετε στο κάτω μέρος των πραγμάτων. Βγείτε έξω με το αντικείμενο του πόθου σας και προσέξτε τις απαντήσεις στις δύσκολες ερωτήσεις. Είναι ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψετε πραγματικά τα αληθινά κίνητρα των ανθρώπων. 


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Έχετε γοητεία στα λόγια και με την παρουσία σας εντυπωσιάζετε τους θαυμαστές σας, χάρη στην πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και τον Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Απλά μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις! Στην προσπάθειά σας να μαγέψετε με τη λάμψη σας, θα μπορούσατε να δώσετε ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Βάλτε την έμφυτη λογική σας και μιλήστε κατόπιν συνετής σκέψης, κάνοντας καλή χρήση της δύναμης των λόγων που σας χαρίζει ο κόκκινος πλανήτης. Αντί να απαντάτε με ένα ηχηρό «σίγουρα θα συναντηθούμε αύριο», δώστε στο άλλο πρόσωπο ασφάλεια λέγοντας, «θα επικοινωνήσουμε σύντομα». Καλύτερα να κάνετε τον άλλον/ην να σας περιμένει μια ή δύο ημέρες από το να τον αφήσετε στη μοίρα του. 


 


ΖΥΓΟΣ


Είστε λίγο ανήσυχοι για την πορεία της σχέσης σας; Η πανσέληνος στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, αυξάνει την ελεγκτική και κυριαρχική συμπεριφορά σας καθώς νιώθετε ότι ο αγαπημένος σας προσπαθεί να σας αποσπάσει την προσοχή από την κοινή αποστολή σας. Μην προβάλετε αντίσταση, θα αντιμετωπίσετε την επιθετική πλευρά του, έτσι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποσαφηνίσετε τι κρύβεται μέσα στην καρδιά του. Αυτό σίγουρα θα απομακρύνει από την ψυχή σας μερικές από τις ανησυχίες σας. Ίσως νιώθει παραμελημένος ή φοβάται κάτι. Αν αυτή η σχέση σημαίνει κάτι για σας, πείτε το. 


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Πριν κάνετε μια κίνηση «ματ» στη σχέση σας, ελέγξτε ενδελεχώς τα πάντα και ζητήστε μια άλλη γνώμη. Ο Άρης στο ζώδιό σας, αφυπνίζει την επιθετική, ακόμα και κακεντρεχή πλευρά σας, αλλά η πανσέληνος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, συνιστά να πάρετε μια διαφορετική γνώμη από κάποιον που εμπιστεύεστε, θα δείτε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Θα μπορούσατε να αποκομίσετε ένα σημαντικό μάθημα ζωής από μια απλή συζήτηση. Ακόμα και αν αποφασίσετε να κλείσετε την πόρτα πίσω σας, δεν είναι καλύτερα να το κάνετε αυτό με ειρήνη στο μυαλό, αντί με θυμό και πικρία; 


 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Είστε από τη φύση σας ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι αλλά σύμφωνα με τη νέα Σελήνη στον διερευνητικό όγδοο οίκο σας και τον Άρη στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, θα μπορούσατε ξαφνικά να αισθανθείτε την ανάγκη να πατήσετε τα φρένα, είστε πιο προσεκτικοί σχετικά με μια σχέση που ήσασταν πρόσφατα ενθουσιασμένοι για να εξερευνήσετε. Δώστε προσοχή στο ένστικτό σας και κάντε την έρευνά σας πριν κάνετε το μεγάλο άλμα και χαρίσετε ολότελα την καρδιά σας. Σας αρέσει να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και να δίνετε χαρά στους ανθρώπους, αλλά τώρα θα πρέπει να πατήσετε τα φρένα, για τον εαυτό σας. 


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γιατί βάζετε παρωπίδες στην αγάπη; Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να αφήσετε στην άκρη τις μεγάλες φιλοδοξίες σας και να ασχοληθείτε με την αγάπη. Δεν χρειάζεται να είστε συγκεντρωμένοι στην εργασία σας, διαφορετικά, ο αγαπημένος σας θα εκτροχιάσει την ημέρα σας με τις απαιτήσεις του (ίσως όχι άδικες). Ενώ κατά βάθος λαχταράτε μια βαθύτερη σύνδεση με τον αγαπημένο σας, γιατί είστε συνεχώς στο γραφείο; Η Αφροδίτη στον συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας επισημαίνει: Η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική τώρα. Αν ήσασταν ανοιχτό βιβλίο, κάντε λίγο πίσω έως ότου το πρόσωπο που λατρεύετε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. 


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Μην πιέζετε τους άλλους, διαφορετικά θα απομακρύνετε τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σας ή τον αγαπημένο σας. Ο Άρης στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας, θα μπορούσε να βγάλει προς τα έξω την πεισματική, ακόμα και κακεντρεχή πλευρά σας. Σίγουρα φοβάστε ή έχετε αμφιβολίες για το μέλλον, αλλά μπορούν τα πράγματα να γίνουν πολύ καλύτερα. Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει την ευκαιρία να σας εξηγήσει ακριβώς τι θέλει. Αφήστε να σας πει τις απόψεις του και ποιός ξέρει; Θα μπορούσε να σας εκπλήξει ευχάριστα. 


 


ΙΧΘΥΣ


Αληθινή αγάπη ή απλά μιας νύχτας περιπέτεια; Η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ο Άρης στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, καθιστά δύσκολο να αποσαφηνίσετε την κατάσταση. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά: μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από γλυκά λόγια και μεγάλες υποσχέσεις. Γνωρίζετε καλύτερα τα πάντα συμβουλευόμενοι την αλάνθαστη διαίσθησή σας, έτσι κάντε τους απαραίτητους ελέγχους του ιστορικού του προσώπου, πριν κάνετε κατάθεση ψυχής και χαρίσετε την καρδιά σας. Η καλύτερη ένδειξη είναι ο χρόνος. Να έχετε δύναμη θέλησης και να αφήσετε αυτή τη σχέση να εξελιχθεί στον δικό της ρυθμό. Δεν πρέπει να βιάζεστε στην αγάπη.


 


Πηγή: www.e-zwdia.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X