Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Γιατί κάθε φορά που κάνω σεξ έχω καθυστέρηση;
Γιατί κάθε φορά που κάνω σεξ έχω καθυστέρηση;  thumbnail

ΓΙΩΤΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΜΑΣ

Γιατί κάθε φορά που κάνω σεξ έχω καθυστέρηση;

Γεια σας. Θα ήθελα να κάνω μαι ερωτήσει σχετικά με την καθυστερήση του γυναικείου κύκλου. Κάθε φορά που έρχομαι σε σεξουαλική επαφή έχω καθυστερήση. Είναι κάποιο πρόβλημα η άπλα γίνεται; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!! θΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!!


Στο ερώτημα απάντησε ο Πάνος Αντσακλής Μαιευτήρας – ΓυναικολόγοςΣας ευχαριστούμε πολύ για το ερώτημά σας.


Καταρχήν σας ζητάμε συγγνώμη γιατί δυστυχώς είναι κάπως δύσκολο να σας παρέχουμε μία ολοκληρωμένη απάντηση σχετικά με το πρόβλημα που σας απασχολεί, διότι οι πληροφορίες που μας παρέχετε είναι κάπως περιορισμένες και δεν είναι εύκολο να καταλάβουμε ακριβώς πιο είναι το πρόβλημα, αν πρόκειται δηλαδή για καθυστέρηση περιόδου ή γενικότερα διαταραχές του κύκλου σας. Είναι σημαντικό λοιπόν για να δώσουμε μία σωστή απάντηση στο ερώτημά σας, να έχουμε ένα καλό ιατρικό και κυρίως γυναικολογικό ιστορικό, που θα περιλαμβάνει από βασικά στοιχεία όπως την ηλικία σας, την πιθανή ύπαρξη άλλων ιατρικών παθήσεων και τη λήψη κάποιας φαρμακευτικής αγωγής, και θα επικεντρώνεται σε στοιχεία από το γυναικολογικό ιστορικό, δηλαδή τα προηγούμενα τεστ-παπ, τα χαρακτηριστικά της περιόδου κτλ.


Αυτό που μπορούμε να σας πούμε σε γενικές γραμμές είναι πως είναι πολύ συχνό φαινόμενο ειδικά σε νέες κοπέλες να μην είναι τελείως σταθερός ο κύκλος τους ή να έχουν μία στο τόσο μία περίοδο που έρχεται λίγο αργότερα ή νωρίτερα από ότι θα περίμεναν κανονικά. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να παρακολουθείτε την περίοδό σου και αν συνεχίσει να έχει αυτές τις ανωμαλίες, θα πρέπει να επισκεφτείτε τον γυναικολόγο σας. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, εφόσον επιμένουν οι ανωμαλίες στην περίοδο μίας γυναίκας χρειάζεται να γίνει ένας συστηματικός έλεγχος από τον γυναικολόγο. Ο έλεγχος αυτός πρέπει τουλάχιστον να περιλαμβάνει τη λήψη ενός πλήρους ιστορικού της γυναίκας, μία λεπτομερή κλινική εξέταση, τεστ-παπ και εφόσον το συστήσει ο γυναικολόγος σας πιθανόν να χρειαστεί ένα γυναικολογικό υπερηχογράφημα και κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις κυρίως ορμονικές (π.χ. γυναικολογικών ορμονών και θυρεοειδούς).Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X