Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Πρωκτικό σεξ: Αυτό είναι το μυστικό για να μην πονάει
Πρωκτικό σεξ: Αυτό είναι το μυστικό για να μην πονάει  thumbnail

Πρωκτικό σεξ: Αυτό είναι το μυστικό για να μην πονάει

H προετοιμασία της γυναίκας για το πρωκτικό σεξ είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να μην πονέσει. Και όταν λέμε προετοιμασία εννοούμε και τη σωματική και τη νοητική.


Η γυναίκα θα πρέπει να θέλει να κάνει πρωκτικό σεξ και να μην ενδώσει στην ερωτική αυτή τακτική απλά και μόνο για να ικανοποιήσει τον άνδρα της. Ο πόθος, η επιθυμία βοηθά το γυναικείο σώμα να χαλαρώσει και να απολαύσει τη διείσδυση με όσο το δυνατόν λιγότερο πόνο. Αυτό είναι κάτι που όλοι οι άνδρες πρέπει να καταλάβουν όταν επιμένουν να ζητούν πρωκτικό έρωτα από τη γυναίκα τους.


Οι 5 βασικοί κανόνες του πρωκτικού έρωτα:


-Θα πρέπει να υπάρχουν πολλά προκαταρκτικά, χάδια φιλιά πριν ξεκινήσει η διείσδυση. Αυτός είναι ένας κανόνας που ισχύει πάντα για κάθε πρακτική του σεξ πόσο μάλιστα για το πρωκτικό.


-Πριν την κανονική διείσδυση ξεκινήστε με ψεύτικες διεισδύσεις, με τα δάχτυλα, με τη γλώσσα. Το γυναικείο σώμα θα χαλαρώσει για να υποδεχτεί το μόριο του άνδρα. Προσοχή: Υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης μικροβίων από τον πρωκτό καθώς και αφροδίσιων νοσημάτων.


-Χρησιμοποιήστε λιπαντικά συμβατά με το προφυλακτικό που φοράτε σε όλη τη διάρκεια της συνουσίας. Η λίπανση πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την είσοδο και μετά την έξοδο του πέους.


- Δεν θα πρέπει το μόριο του άνδρα ή τα δάχτυλα να εισέρχονται στον κόλπο της γυναίκας μετά την πρωκτική διείσδυση. Ο πρωκτός έχει πολλά μικρόβια και ο κίνδυνος μόλυνσης είναι μεγάλος.


Ένα από τα μυστικά για να μην πονάει το πρωκτικό είναι 


η στάση με τη γυναίκα από πάνω. Πολλές γυναίκες κάνουν πρωκτικό σεξ με αυτόν τον τρόπο για να μπορούν να ελέγχουν την κίνηση του πέους και να ρυθμίζουν εκείνες πότε θα γίνει η διείσδυση και πόσο βαθιά θα είναι. Όταν αποφασίζει ο άνδρας μπορεί να φερθεί παρορμητικά πάνω στον ενθουσιασμό του και στο πάθος και να πονέσει τη γυναίκα παρά τη θέλησή του.


Ο άνδρας καλό θα είναι να διεγείρει παράλληλα με το πρωκτικό σεξ και άλλες ερωτογόνες ζώνες του γυναικείου σώματος όπως τις ρώγες το στήθος ή την κλειτορίδα της. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να την αποσπά από την ανησυχία για την περιοχή του πρωκτού και να την χαλαρώνει διεγείροντάς την ερωτικά.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X