Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Το στοματικό σεξ Hummer: Τι είναι και γιατί έχει τρελάνει τους άνδρες
Το στοματικό σεξ Hummer: Τι είναι και γιατί έχει τρελάνει τους άνδρες thumbnail

Το στοματικό σεξ Hummer: Τι είναι και γιατί έχει τρελάνει τους άνδρες

Οι αναφορές στο διαδίκτυο είναι όλο και πιο πολλές. Το Hummer είναι ένα νέο είδος στοματικού σεξ και η ονομασία του προέρχεται από το γνωστό θορυβώδες όχημα. Ονομάστηκε έτσι μιας και αυτός ο τύπος στοματικού σεξ περιλαμβάνει πολύ … θόρυβο! (Θυμίζουμε ότι η λέξη hum σημαίνει βουητό). Το μόνο που έχει να κάνει η γυναίκα είναι να επενδύσει ηχητικά την ερωτική πράξη του στοματικού που τόσο αγαπούν όλοι οι άνδρες. Την ώρα που περιποιείται τα γεννητικά όργανα του άνδρα, η γυναίκα δοκιμάσει να «μουγγκρίσει» δυνατά. Οι αναφορές όσων έχουν δοκιμάσει αυτή την πρακτική μιλούν για μια υπέροχη αίσθηση μιας και οι μικρές αυτές ηχητικές δονήσεις προκαλούν πρόσθετη διέγερση στο πέος του άνδρα. Υπερβολικό; Μπορεί.


Όπως και να έχει οι ήχοι και τα βογγητά που βγάζουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πολύ διεγερτικές γιατί δηλώνουν πως πραγματικά απολαμβάνουν τον έρωτα και παθιάζονται με τον παρτενέρ τους. Οι ήχοι αυτοί μπορεί πραγματικά να ξετρελάνουν ένα αρσενικό στο κρεβάτι.Ας δούμε τι συμβουλές δίνουν οι γυναίκες που έχουν δοκιμάσει την τεχνική hummer.


-Ξεκινήστε με απαλούς ήχους και σταδιακά αυξήστε την ένταση.


-Φροντίστε η ένταση από ένα σημείο και μετά να είναι σταθερή. Έπειτα παρακολουθήστε το πώς συμπεριφέρεται το σώμα του άνδρα. Όταν βλέπετε ότι πλησιάζει στην κορύφωση αυξήστε τα βογγητά σας. Αν θέλετε πάλι να τον καθυστερήσετε μπορείτε να μειώσετε την ένταση της φωνής.


-Δοκιμάστε την τεχνική και στους όρχεις του. Είναι εξίσου απολαυστική.


-Μην πείτε στο σύντροφό σας ότι θα εφαρμόσετε αυτή την τεχνική στο στοματικό σεξ. Κρατήστε το κρυφό, κάντε του μια μικρή έκπληξη!


Kαι τώρα μια δική μας συμβουλή: Είναι καλό να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα στο κρεβάτι και να σπάτε τη ρουτίνα στο σεξ. Απλά φροντίστε ότι κάνετε να το νιώθετε και να μη γελοιοποιήστε απλά ακολουθώντας σεξουαλικές «μόδες» 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X