Αρχική / Υγεία / Πλαστική χειρουργική / Ιδανικό στήθος λίγο πρίν την παραλία
Ιδανικό στήθος λίγο πρίν την παραλία thumbnail

Ιδανικό στήθος λίγο πρίν την παραλία

Ιδανικό στήθος λίγο πριν την παραλία


 


Από τον Ζήση  Κ. Μπουκουβάλα, πλαστικό χειρουργό,  M.D, PH.D


 


 


Η αυξητική επέμβαση του στήθους είναι ίσως η πιο γνωστή αισθητική επέμβαση στο ευρύ κοινό και όχι τυχαία. Τα αποτελέσματά της είναι εντυπωσιακά και η αλλαγή στο κορμί της γυναίκας που την επιλέγει είναι μοναδική.


 Συνήθως χρησιμοποιούνται ενθέματα σιλικόνης τελευταίας τεχνολογίας που δεν δημιουργούν  προβλήματα στις ασθενείς και παράλληλα τους επιτρέπουν μελλοντικά τον θηλασμό. Η τεχνική που θα ακολουθηθεί εξατομικεύεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε ασθενούς. Το επίπεδο τοποθέτησης του ενθέματος  μπορεί να είναι κάτω από τον μαζικό αδένα, κάτω από τον μύ ή κάτω από την περιτονία του με την τελευταία τεχνική να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος λόγω του φυσικού της αποτελέσματος, της αρμονικής εικόνας του μαστού και του μικρότερου ποσοστού επιπλοκών.


 Η εξέλιξη των τεχνικών και των μέσων στην Πλαστική Χειρουργική οδήγησε στην ανάπτυξη της τεχνικής subfascial, τοποθέτηση δηλαδή του ενθέματος κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός.


Πρόκειται για μία ριζοσπαστική τεχνική που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα όλων των παλαιοτέρων χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Έτσι ο μαστός μετά το χειρουργείο έχει ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να φαίνεται καθόλου ότι έγινε επέμβαση.


 Η ενσωμάτωση νέων μεθόδων και τεχνολογιών αποτελεί καθημερινότητα για την πλαστική χειρουργική, φροντίζουμε διαρκώς, ώστε να παρέχουμε στους ασθενείς μας ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στο πεδίο της παγκόσμιας ιατρικής τεχνολογίας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που για πρώτη φορά επιτρέπει την δυναμική τρισδιάστατη απεικόνιση του ασθενούς την ίδια ώρα που συνομιλούμε. Η φωτογράφηση του μαστού γίνεται στην πρώτη επίσκεψη του ασθενή στο ιατρείο. Εν συνεχεία και κατά την διάρκεια της κλινικής εκτιμήσεως παρουσιάζονται στον ασθενή όλες οι δυνατές επιλογές μεγέθους ενθεμάτων και σε ανάλογα διαμορφωμένο φωτογραφικό υλικό έτσι ώστε να κατατοπιστεί όσο περισσότερο γίνεται σχετικά με το δυνατό και επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι δε δυνατή η δυναμική τρισδιάστατη (3D) διαμόρφωση του αποτελέσματος λεπτομερειακά και με βάση τις ενστάσεις και σχόλια του ασθενούς έτσι ώστε η ασθενής να συμμετέχει στην αναδιάπλαση του στήθους της, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς αυτό που πάντα ονειρευόταν!


 


Η πλαστική στήθους είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ασφαλείς επεμβάσεις της Πλαστικής Χειρουργικής.


Οι γυναίκες αποφασίζουν να κάνουν μια αυξητική στήθους με εμφυτεύματα για διαφορετικούς λόγους – από το να ξανακερδίσουμε την αυτοπεποίθησή τους μετά από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη, για την εξισορρόπηση άνισων μαστών ή για να αυξήσουν το μέγεθος του στήθους τους.


Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην τεχνική Subfascial θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το μέγεθος και το σχήμα που θέλετε. Με δικές του χειρουργικές αίθουσες στο νοσοκομείο Metropolitan, με έμπειρους αναισθησιολόγους και νοσοκόμες μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι η επέμβαση και η μετέπειτα παρακολούθηση σας είναι στα ασφαλέστερα χέρια.


 


Ατραυματικά


Χωρίς τομές


10 μέρες και είσαστε έτοιμες για την παραλία!


 


 


 


Ζήσης  Κ. Μπουκουβάλας M.D, PH.D


πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής πλαστικής χειρουργικής νοσοκομείου "Metropolitan", Διδάκτορα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιδρυτή της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αντιγήρανσης "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ".


Διαθέτει 5 ιατρεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο. Μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, όπως ISAPS, IPRAS, HESPRAS, EBOPRAS.


www.drboukouvalas.gr


info@drboukouvalas.gr


 


 


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X