Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Μάθε τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά την εβδομάδα 18 ως 24 Ιουλίου 2016.
Μάθε τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά την εβδομάδα 18 ως 24 Ιουλίου 2016. thumbnail

Μάθε τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά την εβδομάδα 18 ως 24 Ιουλίου 2016.

 


 


Τι μας περιμένει στην ερωτική μας ζωή την εβδομάδα 18 ως 24 Ιουλίου 2016:


 


Κριός


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει μια συναισθηματική σταθερότητα. Τι έγινε Κριέ, αρχίζεις να ξεπερνάς το στάδιο είμαι με το ένα πόδι μέσα στη σχέση και με το άλλο έξω για να μην παραγνωριστούμε; Θα μπορούσε να συμβαίνει και κάτι τέτοιο. Μα ούτως ή άλλως δε χρειάζεται να φοβάσαι και κάτι, και με τα δύο πόδια να βρεθείς σε μια σχέση, μπορείς όποτε αλλάξεις γνώμη να την κάνεις, δε σε κρατάει κανείς. Αλλά μισές δουλειές τώρα, έτσι κι αλλιώς δε λέει να γίνονται. Οπότε απόλαυσε αυτό που έχεις όσο θέλεις και άσε την Αφροδίτη να σου ξαναθυμίσει ότι υπάρχει έρωτας και χαλαρότητα.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα, και φυσικά της ταιριάζει πάρα πολύ αυτό το σημείο, μπορεί δηλαδή να δεις την ερωτική σου ζωή να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και να γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο να υπάρχει συναίσθημα, που να σε κάνει να “νιώσεις”. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι η όψη της με τον Κρόνο δείχνει σοβαρότητα και σταθερότητα. Μέσα σου κυρίως. Αλλά και σε αυτά που δημιουργούνται τώρα. 


Do it: Υδροχόος


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός


 


Ταύρος


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Πανσέληνος στις 20 είναι θετική και μάλιστα μπορεί να φέρει πολύ καλά νέα σε σχέση με ένα στόχο σου ή ένα ταξίδι, αλλά τις μέρες αυτές είναι πιθανό να επικρατεί κάποια ένταση. Πανσέληνος είναι Ταύρε μου, δεν είναι παιδική χαρά ακριβώς. Δε σημαίνει όμως κάτι παραπάνω από μια απλή ένταση και σίγουρα δε σημαίνει ότι εν βρασμώ θα ήταν και καλό να πάρεις σοβαρές αποφάσεις ή να πεις σοβαρές κουβέντες. Την ίδια μέρα, ένα εκπληκτικό τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο για το σπίτι ή τα οικονομικά και μια αίσθηση σταθερότητας.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να ανοίξει μπροστά σου έναν νέο δρόμο, να φέρει ένα ταξίδι ή να σε κάνεις να δεις μια κατάσταση (ή έναν άνθρωπο) από μια διαφορετική οπτική γωνία. Είναι πολύ θετική, αν και υπάρχει κάποια ένταση τις μέρες γύρω από τις 20. Αυτό με τη διαφορετική οπτική γωνία κράτα το, πάντως. Ένας άνθρωπος μπορεί να συμβάλει στο να αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις ένα θέμα ή και αυτόν τον ίδιο. 


Do it: Λέων


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης


 


Δίδυμοι


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έχει πολύ ενδιαφέρον (είναι θετική κατ' αρχάς), γιατί σε βάζει σε σκέψεις σχετικά με αυτά που μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου – και αυτά που δε μοιράζεσαι και θα ήθελες να μοιράζεστε. Ίσως αποφασίσετε να έχετε περισσότερα κοινά, να λειτουργείτε περισσότερο συντονισμένα. Την ίδια μέρα, η εξαιρετική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο λειτουργεί ιδιαίτερα σταθεροποιητικά στη σχέση σου. Κάτι “εδραιώνεται”, κάπως σοβαρεύει η κατάσταση, αλλά ευχάριστα, με μια αίσθηση ασφάλειας.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι πολύ ενθαρρυντική. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο των νέων γνωριμιών και της επικοινωνίας και ο Κρόνος στον έβδομο οίκο της συντροφικότητας, ένα πιθανό σενάριο δηλαδή είναι μια συναισθηματική γνωριμία, η οποία μάλιστα να έχει χαρακτηριστικά “σοβαρότητας” και “σταθερότητας”. 


Do it: Αιγόκερως


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης


 


Καρκίνος


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Πανσέληνος στις 20 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου, που αφορά τις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Μπορεί να υπάρχει μια σχετική ένταση τις μέρες αυτές, το ζήτημα όμως είναι ότι πρόκειται για μια θετική Πανσέληνο, που τελικά μπορεί να ξεκαθαρίσει ένα θέμα και να φέρει θετικές εξελίξεις στη σχέση σου. Πάντως, να ενημερώσουμε ότι η πρόβλεψη αυτή είναι σχετική. Όσο θετικό και αν είναι ένα φαινόμενο, δεν γίνεται να αναστηθεί μια σχέση που δεν έχει τίποτα να αναστήσει, καταλαβαίνεις φαντάζομαι. Αν από την άλλη έχει γερά θεμέλια και βασίζεται στην αγάπη, τότε όντως μπορεί να περάσει σε άλλο επίπεδο.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η Πανσέληνος στις 20 στον έβδομο οίκο σου αφορά τις σχέσεις και τη συντροφική σου ζωή. Έχει θετικό πρόσημο και μπορεί να φέρει την αλλαγή στο συναισθηματικό τομέα. Είναι δηλαδή πιθανό να δημιουργηθεί μια νέα σχέση ή να δεις μια σχέση που ήδη υπάρχει, να “προσδιορίζεται” κάπως περισσότερο. Μετά τις 20 έρχονται τα μεγάλα ξεκαθαρίσματα. 


Do it: Σκορπιός


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες


 


Λέων


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Αφροδίτη λοιπόν βρίσκεται στο ζώδιό σου και κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα σε όλους τους τομείς, καθιστά την επικοινωνία περισσότερο συναισθηματική και φέρνει μια ισορροπία στη σχέση, σαν δηλαδή πράγματα που σου φαινόντουσαν σημαντικά πριν, τώρα να τα γράφεις κανονικά ή να αντικαθίστανται από άλλα περισσότερο σημαντικά. Αλλά δεν είναι μόνο η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, είναι και η σπουδαία όψη της με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στον οίκο σου που έχει να κάνει με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Ο Κρόνος λοιπόν είναι ο σοβαρός πλανήτης της σταθερότητας. Η σοβαρότητα, η σταθερότητα, η “εδραίωση” μιας κατάστασης, η συνέπεια, όλα αυτά είναι στοιχεία που μπορεί να προσφέρει στη σχέση σου, τώρα που είναι στις καλές του.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Το ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, είναι από μόνο του πολύ θετικό για πολλούς τομείς, ιδιαίτερα όμως για την ερωτική σου ζωή. Και το ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι σχηματίζει μια εξαιρετική όψη με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου, που έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή. Η Αφροδίτη φέρνει συναίσθημα και μαλακώνει τον Κρόνο, της σοβαρότητας και της σταθερότητας. 


Do it: Ταύρος


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαιΥδροχόος


 


Παρθένος


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Πανσέληνος στις 20 πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, στον πέμπτο οίκο σου δηλαδή που αφορά την ερωτική σου ζωή. Είναι θετική και δείχνει ότι μια υπόθεση που έχει να κάνει με τη σχέση σου ή ένα θέμα εσωτερικό, σκέψεις ή συναισθήματα π.χ., μπορεί να τακτοποιηθεί και να έχει πολύ καλή έκβαση. Φαίνεται ότι είσαι σε μια διαδικασία να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και αυτό από μόνο του είναι πολύ ξεκαθαριστικό και ανοίγει το δρόμο για κάτι καλύτερο. Είναι και η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο που βοηθάει πάρα πολύ στο να ξέρεις προς τα πού βαδίζεις.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η Πανσέληνος στις 20 πραγματοποιείται στον πέμπτο και πιο ερωτικό σου οίκο. Είναι θετική και μπορεί να ξεκαθαρίσει μια υπόθεση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Όπως και να έχει, δείχνει ότι θα γίνει ένα βήμα μπροστά. Μπορεί να δημιουργηθεί και μια νέα σχέση και ο έρωτας να είναι παράφορος, Παρθένε.


Do it: Ιχθύες


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων


 


Ζυγός


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Πανσέληνος στις 20 στον Αιγόκερω αφορά τα βαθύτερα συναισθήματά σου, αλλά και την οικογένεια, το σπίτι και τη συγκατοίκηση. Έχει θετικά στοιχεία και βοηθάει στο να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα, κυρίως σε σχέσεις. Από την άλλη, η Αφροδίτη και ο Κρόνος σχηματίζουν μια εξαιρετική όψη που φέρνει σταθερότητα και μια καλή επικοινωνία, που εμπεριέχει και το στοιχείο της λογικής και του συναισθήματος.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 20 είναι πολύ βοηθητική σε κοινωνικό επίπεδο. Και η Αφροδίτη και ο Κρόνος βρίσκονται σε δύο κοινωνικούς και επικοινωνιακούς οίκους, οπότε και ενδεχομένως νιώθεις ή θα νιώσεις ότι “ανήκεις” σε μια ομάδα, ενώ και θα έρθουν καινούριοι άνθρωποι στη ζωή σου, αφού θα έχεις την ευκαιρία και τη θέληση να κινείσαι περισσότερο σε κοινωνικό επίπεδο. 


Do it: Ταύρος


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός


 


Σκορπιός


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Θέλεις επικοινωνία, δεν είναι ότι δε θέλεις, αλλά τη θέλεις χωρίς λόγια, με τη γλώσσα του σώματος, με πράξεις, με συναισθήματα, με βλέμματα και με υπονοούμενα καμιά φορά. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 20 βρίσκεις τρόπους να επικοινωνήσεις και αποδέχεσαι και την αξία και της λεκτικής επικοινωνίας, μιλάς δηλαδή λίγο περισσότερο και καταλαβαίνεις τον άλλον περισσότερο. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι και μια περίοδος συμφωνιών, εύκολα μπορείς να συνεννοηθείς και να καταλήξεις κάπου δηλαδή.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η θετική Πανσέληνος στις 20 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου, της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων και των νέων γνωριμιών. Η σχέση σου με έναν άνθρωπο μπορεί να περάσει από το αρχικό στάδιο γνωριμίας, στο επόμενο, της περισσότερης οικειότητας και εμπιστοσύνης. Επειδή μπορείς να είσαι πολύ ανοιχτός κοινωνικά, θα έχεις ευκαιρίες και για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. 


Do it: Καρκίνος


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαιΔίδυμοι


 


Τοξότης


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η εξαίρετη Αφροδίτη στον Λέοντα, όχι μόνο διευρύνει τους ορίζοντές σου και σε γεμίζει αισιοδοξία, αλλά τονώνει και τη σχέση σου από πολλές πλευρές. Έχει και ένα άλλο πολύ θετικό, και αυτό είναι ότι σχηματίζει μια σπουδαία όψη με τον Κρόνο. Πολύ παρεξηγημένος είναι αυτός, αλλά δε θα 'πρεπε. Και αυτό γιατί ζητάει λογικά πράγματα και, όταν έχει τις καλές του, τα προσφέρει κιόλας σε αφθονία. Και η όψη του με την Αφροδίτη φέρνει σταθερότητα, σοβαρότητα, διάρκεια στο χρόνο, στοιχεία που δεν είναι και το πιο εύκολο να τα βρεις στις μέρες μας.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι σε μια πολύ καλή θέση και για την ερωτική σου ζωή. Μια θέση που ευνοεί τις περιπέτειες, τις νέες γνωριμίες και τα ταξίδια, όχι μόνο τα πραγματικά, αλλά και το ταξίδι που μπορεί να προσφέρει μια νέα σχέση. Η όψη της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου είναι εξαιρετική και μπορεί να φέρει διάρκεια, σταθερότητα, σοβαρότητα. 


Do it: Λέων


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος


 


Αιγόκερως


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Πανσέληνος στις 20 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι πολύ θετική. Είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι κλείνει ουσιαστικά μια περίοδος, κάνεις ένα είδος επανεκκίνησης και ξεκινάει μια νέα, πιο ενδιαφέρουσα, λειτουργική και που σε βρίσκει και ανανεωμένο. Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο την ίδια μέρα, είναι πολύ ερωτική και με απίστευτο συναισθηματικό βάθος. Ναι, με τον Κρόνο τον κυβερνήτη σου. Ναι, ναι. Δεν είναι μόνο αυστηρός, φέρνει και σταθερότητα, σοβαρότητα και επιθυμεί, τώρα με την Αφροδίτη, την αρμονία και την αγάπη.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου είναι πολύ θετική, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, δείχνει μάλιστα ότι κάνεις ένα είδος επανεκκίνησης και ανανεώνεσαι σε απίστευτο βαθμό. Είναι και η όψη της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου τον Κρόνο: μυστήριο, πάθος, σεξουαλική επιθυμία, έντονο συναίσθημα. Ο Κρόνος ζεσταίνει με την Αφροδίτη και η Αφροδίτη κοιτάει στο στόχο με τον Κρόνο. Ένας περίεργος συνδυασμός, αλλά που φέρνει διάρκεια και σταθερότητα. 


Do it: Δίδυμοι


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός


 


Υδροχόος


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έχει πολύ θετικά χαρακτηριστικά, σε βάζεις σε σκέψεις σχετικά με το τι θέλεις από τη σχέση και τον εαυτό σου και κατά πόσο χρειάζεται να διαμοιράσεις και το χρόνο σου με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην έχει παράπονο ούτε ο εαυτός σου (που δε βρίσκεις χρόνο και χώρο για αυτόν) ούτε και ο άλλος. Έχουμε όμως και ένα ακόμη πιο καλό νέο, την ίδια μέρα με την Πανσέληνο, στις 20 δηλαδή, πραγματοποιείται ένα τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου, η πρώτη βρίσκεται μάλιστα στον ηλιακό οίκο σου της συντροφικότητας. Και ο Κρόνος φέρνει σταθερότητα και ενισχύει τα θεμέλια της σχέσης.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι εξαιρετικό για τη συναισθηματική σου ζωή, η Αφροδίτη βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα και ο Κρόνος σε έναν κοινωνικό οίκο, που αφορά και τις ομάδες και τους φίλους. Ο συνδυασμός τους είναι πολύ θετικός, γιατί η μία συμβολίζει το συναίσθημα και ο άλλος τη σταθερότητα, και οι θέσεις τους είναι ό,τι πρέπει για τη δημιουργία μιας νέας κατάστασης. 


Do it: Κριός


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων


 


Ιχθύς


Έχω σχέση, ευχαριστώ.


Η Πανσέληνος στις 20 έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά και πραγματοποιείται στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο της κοινωνικότητας, των ομάδων και των φίλων – αλλά και των βαθύτερων επιθυμιών σου. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι είναι σαφής η επιθυμία ή ο στόχος σου (που ενδεχομένως αφορά και τη σχέση σου), να σου είναι ξεκάθαρο δηλαδή τι θέλεις, αν και πώς μπορείς να προχωρήσεις. Στην παρούσα φάση οι προβληματισμοί πρέπει να είναι κάπως παράλληλοι, δηλαδή δεν μπορεί να ενδιαφέρει μόνο τον έναν από τους δύο αν η σχέση τελικά υφίσταται ή θα υφίσταται στο μέλλον και ο άλλος να το αφήνει στην τύχη. Είναι μάλλον σημαντικό τουλάχιστον να μας καίνε τα ίδια θέματα.


Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;


Η Πανσέληνος στις 20 στον Αιγόκερω είναι θετική και αφορά τους φίλους, την κοινωνική σου ζωή και τις ομάδες. Θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με κόσμο και μάλιστα δε θα έχεις μία ευκαιρία, αλλά πολλές και θα είχε πολύ ενδιαφέρον να τις εκμεταλλευτείς. Μπορεί να έχεις και ενδιαφέροντα νέα από τη δουλειά και φυσικά είναι και αυτό καλό, αλλά δε χρειάζεται να γίνεσαι υπερβολικός και να αφοσιωθείς αποκλειστικά σε πρακτικούς τομείς. 


Do it: Παρθένος


Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος


 


Πηγή: www.e-zwdia.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X