Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Σε πλήρη εξέλιξη η ενοποίηση των αλυσίδων My market και Βερόπουλος
Σε πλήρη εξέλιξη η ενοποίηση των αλυσίδων My market και Βερόπουλος thumbnail

Σε πλήρη εξέλιξη η ενοποίηση των αλυσίδων My market και Βερόπουλος

Σε πλήρη εξέλιξη και, σύμφωνα με το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα, βρίσκεται το έργο της ενοποίησης των δύο αλυσίδων My market και Βερόπουλος, μετά από την εξαγορά της τελευταίας από τη METRO AEBE, τον Φεβρουάριο του 2016.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα πολυδιάστατο και ιδιαίτερα απαιτητικό έργο, που περιλαμβάνει τόσο αλλαγές στις ταμπέλες, την εσωτερική διακόσμηση και σήμανση των καταστημάτων, όσο και αναβάθμιση στον εξοπλισμό, τα μηχανογραφικά συστήματα, αλλά και την εκπαίδευση και κατάρτιση του συνόλου των εργαζομένων, σύμφωνα με τις αρχές, τις αξίες και την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας.


Συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο του 2016, έχουν αλλάξει οι ταμπέλες και η εσωτερική σήμανση σε 82 καταστήματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ σε 29 καταστήματα έχει πραγματοποιηθεί σημαντική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα και έχουν διοργανωθεί επίσημα εγκαίνια για το καταναλωτικό κοινό. Σημειώνεται, ότι μέσα στο 2016 έχουν ανοίξει τρία νέα καταστήματα My market, στο Χαλάνδρι, την Ανάβυσσο και τα Μέγαρα, ενώ, πριν από λίγο καιρό, η εταιρεία ανακοίνωσε και την απόκτηση νέου κέντρου διανομής στη Θεσσαλονίκη. Έως το τέλος του 2016, αναμένεται να υλοποιηθούν εγκαίνια, συνολικά, σε 60 καταστήματα της πρώην Βερόπουλος σε όλη την Ελλάδα, ενώ η αλλαγή στις ταμπέλες θα έχει ολοκληρωθεί στο σύνολο του δικτύου έως το τέλος Σεπτεμβρίου.


Όπως έχει, ήδη, προαναγγείλει η διοίκηση της εταιρείας, για την ολοκλήρωση του έργου της πλήρους ενσωμάτωσης αναμένεται να επενδυθούν περίπου 100 εκατομμύρια έως το 2018. Σήμερα, το δίκτυο των My market αριθμεί, πλέον, περισσότερα από 230 σημεία σε όλη την Ελλάδα και απασχολεί περίπου 9.200 εργαζόμενους, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, τα αμέσως επόμενα χρόνια.


 


Πηγή: ΑΠΕ, ΜΠΕ 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X