Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Σεξ: 6 κόλπα που οι καλοί εραστές κάνουν στη γυναίκα
Σεξ: 6 κόλπα που οι καλοί εραστές κάνουν στη γυναίκα  thumbnail

Σεξ: 6 κόλπα που οι καλοί εραστές κάνουν στη γυναίκα

Υπάρχουν κάποια πολύ συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνδρες στο σεξ και τα οποία βασίζονται σε λανθασμένες αντιλήψεις γύρω από τη γυναικεία σεξουαλικότητα και λειτουργία. Κανείς βλέπετε δε μιλά για τα μυστικά εκείνα που μας βοηθούν να καταλάβουμε το άλλο φύλο. Τι κάνουν σωστά, οι άνδρες εκείνοι που θεωρούνται μεγάλοι εραστές;


1. Προετοίμασέ την σωστά, πριν τη συνουσία.


Οι άνδρες δε γνωρίζουν τον σωστό τρόπο για να τη σαγηνεύσουν. Στις γυναίκες αρέσει όντως πολύ να τις φλερτάρουν γιατί αυτό τις κάνει να νιώθουν επιθυμητές. Και όταν μια γυναίκα νιώθει επιθυμητή, διεγείρεται. Νιώθει όμορφη και ποθητή. Το να σαγηνεύεις μια γυναίκα δε σημαίνει αναγκαστικά να κάνεις σκληρή προσπάθεια. Η γυναίκα νιώθει ποθητή και όμορφη όταν δεν την θεωρείς δεδομένη. Για να τη σαγηνεύσεις δε χρειάζεται να είσαι προκλητικός. Πρέπει να ξεκινάς τον έρωτα πολλές ώρες πριν τη συνουσία. Πριν τη συνεύρεση φρόντισε να της στέλνεις μηνύματα, να της λες υπονοούμενα κάνοντάς της πονηρές προτάσεις. Δε χρειάζεται να μπεις στην κραβατοκάμαρα γυμνός να πέσεις στο κρεβάτι και να πιάσεις αμέσως" δουλειά". Οι γυναίκες θυμούνται για πάντα στη ζωή τους εκείνους τους εραστές που ήξεραν να τις ξελογιάζουν.


 


2. Μίλα της όταν κάνετε έρωτα. 


Οι γυναίκες όμως διεγείρονται πολύ στο νου τους. Και βέβαια οι γυναίκες από τον τρόπο που ανατρέφονται έχουν μάθει να δίνουν μεγάλη σημασία στο λόγο και έχουν αναπτύξει μεγάλη ευχέρεια. Οι γυναίκες έχουν μάθει να νιώθουν με το νου τους να διεγείρονται από σκέψεις εικόνες και υπαινιγμούς. Αντίθετα οι άνδρες διεγείρονται περισσότερο βλέποντας και αγγίζοντας. Καταλήγουμε στο ότι οι γυναίκες την ώρα του έρωτα θέλουν να τους μιλάς. Θέλουν να τους λες πώς νιώθεις εσύ, ο άνδρας. Να τους λες πώς τις βλέπεις, τι θες να τους κάνεις αλλά και τι νιώθεις γι΄αυτές. Αυτό είναι που τις ερεθίζει. Και μάλλον, θα ερεθίσει και εσένα περισσότερο.


 


3. Να μην είσαι πολύ βιαστικός αλλά και να μην καθυστερείς πολύ τη διείσδυση. 


Όλοι οι ειδικοί στο θέμα του σεξ συμφωνούν ότι η γυναίκα χρειάζεται την κατάλληλη προετοιμασία για να διεγερθούν απόλυτα. Δεν χρειάζεται ανυπομονησία σου λένε και εσύ προσπαθείς να καταλάβεις πότε είναι έτοιμοι για να μπεις μέσα της. Και όμως, οι γυναίκες αντιλαμβάνονται αυτό το τσεκάρισμα και δεν τους είναι και τόσο ευχάριστο. Πώς το καταλαβαίνουν; Ο άνδρας συνήθως βάζει τα δάχτυλά του στον κόλπο της για να δει αν είναι υγρή. Αν οι συνθήκες δεν είναι ικανοποιητικές τότε τα απομακρύνει και προσπαθεί να την ερεθίσει ακόμα περισσότερο. Μετά ξαναδοκιμάζει με τον ίδιο τρόπο. Μια γυναίκα όμως που αισθάνεται αυτή την πίεση αυτό τον έλεγχο στο κρεβάτι έχει τη τάση να νιώθει περισσότερο ανασφαλής.


 


4. Πρέπει να την κάνεις να νιώσει ασφάλεια. 


 


Μη φλερτάρεις με άλλες γυναίκες και μη δημιουργείς υπόνοιες για να της δημιουργήσεις την εντύπωση ότι είσαι ποθητός. Μπορεί η ζήλια να κάνει μια γυναίκα να σε θέλει περισσότερο αλλά είναι και σημαντικός λόγος για να ψυχρανθεί σεξουαλικά. Μια γυναίκα έχει την ανάγκη να νιώσει συναισθηματικά ασφαλής για να μπορέσει να δοθεί ολοκληρωτικά σε έναν άνδρα.


 


5. Να σέβεσαι το σώμα της και την προθυμία της να σε δεχθεί μέσα της. 


 


Όσο ερεθισμένη και αν είναι μια γυναίκα χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στην διείσδυσή σου μέσα της. Σιγουρέψου ποια στιγμή θέλει να μπεις μέσα, μπες αργά και πρόσεχε πώς θα τραβηχθείς. Για πολλές γυναίκες το πώς τραβιέται ένας άνδρας είναι πολύ σημαντικό. Και δεν μιλάμε μόνο για τη σωματική έξοδο. Ολοκλήρωσε τη συνουσία γεμίζοντας αυτό το κενό που αφήνεις με μια κουβέντα αγάπης ή με μια αγκαλιά. Στο μυαλό της γυναίκας ο τέλειος εραστής είναι εκείνος που ξέρει να γεμίζει αυτό το κενό.


 


6. Ανέπνευσε βαθιά.


Πολλοί άνδρες νιώθουν αγχωμένοι για τις επιδόσεις τους. Το άγχος και η ένταση αυξάνεται ιδιαίτερα στην περίπτωση που η σύντροφος είναι καινούργια. Όταν βιώνουμε κάποια έντονη εμπειρία ή όταν είμαστε θυμωμένοι, φοβισμένοι, η μπερδεμένοι έχουμε την τάση να κρατάμε την αναπνοή μας ή να αναπνέουμε ρηχά. Αν νιώθεις άγχος στο σεξ δοκίμασε το εξής. Ανέπνευσε βαθιά. Πάρε  μια βαθιά εισπνοή σαν να εισπνέεις από τα γεννητικά σου όργανα. Τράβηξε την ενέργεια με την αναπνοή σου μέχρι πάνω στην κορυφή του κεφαλιού. Κάνε αυτό αρετές φορές και θα δεις πώς η σεξουαλική ένταση και το άγχος που μπορεί να νιώθεις τις πρώτες φορές θα μειωθεί. Αν ζητήσεις και από το ταίρι σου να εφαρμόσετε αυτή την τεχνική θα το απολαύσετε αι οι δυο πιο πολύ το σεξ.Κείμενο της συγγραφέως ειδικής σε ζητήματα σχέσεων  Barbara de Angelis.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X