Ζουμερό Cheesecake με Nutella!

<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>300 γρ. μπισκότα digestive</span></li>
<li><span>125 γρ. βούτυρο</span></li>
<li><span>1μικρή συσκευασία πουράκια σοκολάτας</span></li>
<li><span>450 γρ. Nutella σε θερμοκρασία δωματίου</span></li>
<li><span>600 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου</span></li>
<li><span>50 γρ. άχνη ζάχαρη</span></li>
<li><span>1 πρέζα αλάτι</span></li>
</ul>
</div>
<div class="uk-width-large-6-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="single-recipe-instructions matchHeight print-height">
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Σπάμε με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Τα βάζουμε σε μπολ.<br />Λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα . Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη Nutella και τα πουράκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.</p>
<p>Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο. Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζουμε κατάψυξη για 10′.<br />Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε .Προσθέτουμε την Nutella και με σπάτουλα ανακατεύουμε.</p>
<p>Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα