Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων μέχρι και τις 24 Ιουλίου
Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων μέχρι και τις 24 Ιουλίου thumbnail

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων μέχρι και τις 24 Ιουλίου

Στις 20 Ιουλίου, έρχεται και ηΑφροδίτη από τον Λέοντα  με την σειρά της να πραγματοποιήσει και αυτή ένα θετικό τρίγωνομε τον Κρόνο, σταθεροποιώντας με κάθε τρόπο σχέσεις και συναισθήματα. Τις ημέρες αυτές λοιπόν, πολλοί θα αποφασίσουν να δουν πιο σοβαρά το μέλλον μίας σχέσης, ή την αισθηματικής τους ζωής γενικότερα, ενώ οι γνωριμίες – σχέσεις που θα ξεκινήσουν τις ημέρες αυτές, θα μπορούν να έχουν γερές βάσεις για μια σταθερή, αρμονική πορεία! Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα και θετικά αυτές τις ημέρες, είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ουκαι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.  Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα.


 


Στις 20 Ιουλίου  πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα, στο ζώδιο του Αιγόκερω και τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρουαναλαμβάνουν δράση … Οι αλλαγές  και οι ανατροπές που έχουν βιώσει τα παραπάνω ζώδια είναι αρκετές, όμως τις ημέρες αυτές, τους δίνεται η ευκαιρία να πάρουν αποφάσεις, να προχωρήσουν κάποια προσωπικά τους σχέδια, να κινηθούν πιο λογικά, πρακτικά ή και ρεαλιστικά προκειμένου να βάλουν σε μία σειρά τη ζωή τους …  


Την Παρασκευή στις 22 Ιουλίου, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα και η διάθεσή όλων των ζωδίων γίνεται πιο εξωστρεφής! Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, που ο έρωτας, η διασκέδαση, η ανεμελιά αλλά και η υπερβολή, μπορούν να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές ανανέωσης…. Εκμεταλλευτείτε το !Πώς θα επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας τον αισθηματικό σου τομέα;
Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου! 


♈ ΚΡΙΟΣ


(+) Η τύχη στον έρωτα είναι με το μέρος σου! Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, σου προσφέρουν την ευκαιρία να ανανεωθείς , να φλερτάρεις, να επιβεβαιωθείς  από τα ερωτικά σου και να προχωρήσουν πιο γρήγορα κάποια προσωπικά σχέδια και επιθυμίες.  Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του Μαρτίου με αρχές Απριλίου, μπορείς πιο άνετα αυτή την εβδομάδα να γεφυρώσεις το χάσμα που σε χωρίζει με έναν έρωτα!


(-) Αποδέξου ότι δεν μπορείς να αλλάξεις και προσαρμόσου στο κλίμα αλλαγών που υπάρχει γύρω σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!


 


 


♉ ΤΑΥΡΟΣ


(+) Η εβδομάδα σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεπεράσεις "βαρίδια" του παρελθόντος και να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά στο πλευρό μίας σχέσης! Αν δεν έχεις κάποιο δεσμό στη ζωή σου, τώρα θα νιώσεις πιο κατασταλαγμένες τις επιθυμίες σου! Ένα ταξίδι, μία νέα γνωριμία, ή μία επαφή με ένα άτομο που σε χωρίζει χιλιομετρική απόσταση ή ηλικιακή διαφορά, μπορούν να γίνουν αυτή την εβδομάδα η αιτία για να δεις τα πράγματα διαφορετικά, πιο χαρούμενα και αισιόδοξα.


(-) Μην επιμένεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις – ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου-! Δείξε υπομονή και μην παρασύρεσαι από τα "καπρίτσια" της στιγμής!♊ ΔΙΔΥΜΟΙ


(+) Αυτή την εβδομάδα ξεφεύγεις από το άγχος και τους προβληματισμούς! Οι πλανήτες στον Λέοντα επαναφέρουν την αισιοδοξία σου καθώς και την επιθυμία σου να παίξεις, να φλερτάρεις, να ταξιδέψεις, να κάνεις νέες γνωριμίες. Οι θετικές όψεις  του Ερμή και της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα, με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη, δηλώνουν ότι αυτή την εβδομάδα μπορείς να ξεπεράσεις  – έστω και  προσωρινά – το πρόβλημα σε μία σχέση, ή να αφήσεις πίσω σου το πικρό παρελθόν μίας σχέσης που σε πλήγωσε (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί  στο τέλος του Μαΐου με αρχές Ιουνίου)


(-) Μην βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε μία σχέση, ζήσε τη στιγμή και ζήσε το καλοκαίρι με τον δικό σου μοναδικό παιχνιδιάρικο τρόπο, αφήνοντας στην άκρη το άγχος και τις συγχύσεις ….♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ


(+)  Οι προοπτικές των αισθηματικών σου παίρνουν μία πιο σταθερή μορφή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!  Τα συναισθήματα έχουν "αξία", βάθος και ουσία τις ημέρες που ακολουθούν, ενώ η Πανσέληνος στον δικό σου άξονα δηλώνει ότι μία σχέση γίνεται τώρα στόχος προς επίτευξη!


(-) Μην αφήσεις την υπερβολή, την γκρίνια ή ακόμα και την κυκλοθυμία σου να σε οδηγήσουν σε εντάσεις!♌ ΛΕΩΝ


(+) Η εβδομάδα αυτή σου ανήκει… Μπαίνεις στην περίοδο των γενεθλίων σου ενώ παράλληλα έχει ως συμμάχους  τον Ερμή και την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο,  που βρίσκονται σε θετικές όψεις με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη! Τι σημαίνει αυτό για σένα;  Εποικοδομητικές σχέσεις, ανανέωση της αισθηματικής σου ζωής, γνωριμία που μπορεί να έχει μία σταθερή προοπτική,  ανακούφιση από αισθηματικές σκοτούρες του χτες … Χαμογέλασε, φλέρταρε και νιώσε  καλοκαίρι !


(-) Σπίτι, οικογένεια και εργασία είναι οι τομείς που σου προκαλούν άγχος αυτή την περίοδο … Άφησε τις σκοτούρες στην άκρη και μην πιέζεις τον εαυτό σου παραπάνω απ΄όσο πρέπει!♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ


(+) Η εβδομάδα κρίνεται θετική για να βάλεις σε μία τάξη και σειρά την προσωπική σου ζωή, κάνοντας πράξη ότι σε κάνει εσένα να νιώσει πιο ήρεμα και αρμονικά … Αν είσαι Παρθένος του 3ου δεκαημέρου, ο έρωτας θα σε ενεργοποιήσει ευχάριστα ….


(-) Αν είσαι Παρθένος που έχεις γεννηθεί στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, παρόλο που έχεις την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να νιώσεις πιο ήρεμα και ευχάριστα, θυμήσου ότι κάποιες καταστάσεις δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται, οπότε κράτα κάποιες άμυνες!♎ ΖΥΓΟΣ


(+) Δικτυώσου, διασκέδασε, πες "ναι" σε καινούργιες γνωριμίες,  περίμενες συναντήσεις και συζητήσεις που θα ολοκληρώσουν με ευχάριστο τρόπο το "πάζλ"  της καρδιάς σου … Αυτή την εβδομάδα μπορείς να δεις μία επιθυμία να μπαίνει στο στάδιο της εκπλήρωσης, ενώ είναι βέβαιο ότι η διασκέδαση και η συναισθηματική ευφορία θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα!


(-) Δεν σου αρέσει η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής; Πάρε αποφάσεις και άλλαξε τακτική όσο δύσκολο και να σου είναι … Δεν θα βγεις χαμένος! Αν είσαι Ζυγός του 3ουδεκαημέρου θυμήσου ότι κάποιες καταστάσεις μπορεί να σε βγάζουν από την βολή σου προσωρινά, θα σου βγουν πολύ σύντομα όμως σε καλό!♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ


(+) Η νέα εβδομάδα σου προσφέρει περισσότερη σιγουριά για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής, ενώ εσύ τώρα μπορείς να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις με επιτυχία στόχους και επιθυμίες! Το ταξίδι και η επικοινωνία θα σε βοηθήσουν να βρεις διέξοδο και λύση σε κάθε ανησυχία!


(-) Το μοναδικό σημείο που πρέπει να προσέξεις αυτή την εβδομάδα είναι την επιβλητικότητα αλλά και τον εγωισμό σου! Μην πιέζεις τις καταστάσεις προκειμένου να περάσει το δικό σου, βάλε νερό στο κρασί σου και … δεν θα χάσεις!♐ ΤΟΞΟΤΗΣ


(+) Τα προβλήματα του χτες φαίνεται ότι τα αφήνεις πίσω σου και νιώθεις επιτέλους καλοκαίρι και ξεγνοιασιά! Τα αισθηματικά σου γίνονται πιο αισιόδοξα ενώ έχεις τις διεξόδους για να κάνεις μία νέα γνωριμία,  ή για να ανανεωθείς με κάθε τρόπο που εσύ θα επιλέξεις! Πες "ναι" σε ένα νέο φλερτ ….


(-) Ήδη το γνωρίζεις αλλά και το αισθάνεσαι ότι τα αισθηματικά σου είναι σε αστάθεια … Δείξε περισσότερη προσοχή στις επιλογές σου, μην αναλώνεσαι συναισθηματικά σε σχέσεις που δεν αποδίδουν και προφύλαξε τον εαυτό σου από μελλοντικές απογοητεύσεις!


♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


(+) Εβδομάδα με έντονο ερωτικό πάθος και την επιθυμία να αλλάξεις, να γευτείς έναν νέο έρωτα, να κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα … όποιο και να είναι το κόστος! Βγες για λίγο από τα καλούπια της λογικής σου και απόλαυσε τη στιγμή ….


(-) Δεν θα λείψουν οι εντάσεις, ιδιαίτερα για σένα που ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου … Εσύ οφείλεις να αποδεχτείς το "ρεύμα αλλαγών" και να κοιτάξεις μπροστά … Θυμήσου ότι κάποιες προσδοκίες σου για να γίνουν πραγματικότητα πρέπει εσύ να αλλάξεις τακτική!♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ


(+) Μία σχέση παίρνει τώρα μία πιο σοβαρή μορφή ή προκύπτει κάποια γνωριμία που θα μπορέσει σύντομα να "δέσει" συναισθηματικά και να πάρει την πορεία ενός πιο μόνιμου δεσμού – ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ουδεκαημέρου-! Σε όποιο δεκαήμερο όμως και να ανήκεις να θυμάσαι πως αυτή την περίοδο το ζητούμενο "σχέση" σε ευνοεί … κινήσου ανάλογα για να πετύχεις τα "θέλω" σου!


(-) θυμήσου πως αυτό το διάστημα έχεις ανάγκη από ξεκούραση, από χαλάρωση, από διασκέδαση …. κοινώς από στιγμές που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου!  Μην παραμελείς τις δικές σου ανάγκες….♓ ΙΧΘΥΣ


(+) Αν είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, μπορείς σιγά – σιγά να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου και να νιώσεις πιο ήρεμα και ξεκάθαρα! Αν είσαι Ιχθύς του 2ουδεκαημέρου τότε αυτή την εβδομάδα μπορείς να ξεπεράσεις ένα ερωτικό εμπόδιο του παρελθόντος, ενώ μία επανασύνδεση ή μία επαφή με άτομο του χτες θα σου δώσει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο! Αν είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου, έχεις κάθε ευκαιρία για να δεις μία επιθυμία να γίνεται πραγματικότητα….


(-) Κάποιες καταστάσεις είναι αβέβαιες και δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα άλλο εκτός από μία προσωρινή χαρά … δεν σου είναι όμως αρκετό αυτό! Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου ,  μην μπλέκεσαι σε διλήμματα και σε καταστάσεις που εκ των προτέρων η λογική λέει ότι θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο!  


 


Πηγή: www.oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X