Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη! Τι φέρνουν οι τελευταίες μέρες του Ιουλίου σε κάθε ζώδιο
Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη! Τι φέρνουν οι τελευταίες μέρες του Ιουλίου σε κάθε ζώδιο thumbnail

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από τον Κώστα Λεφάκη! Τι φέρνουν οι τελευταίες μέρες του Ιουλίου σε κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ.


Στον οικονομικό τομέα μην κάνετε απερισκεψίες που θα σας δυσκολέψουν αργότερα. Φροντίστε να δημιουργήσετε βάσεις και να είστε προσεκτικοί και προνοητικοί. Αισθηματικά τίποτα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα. Στα αισθηματικά σας οι μέρες αυτές δεν υπόσχονται  ένα ιδιαίτερο ευχάριστο διάστημα αλλά σας δίνονται όλες τις ευκαιρίες να οριστικοποιήσετε μία κατάσταση και να δείξετε την ωριμότητα που περιμένουν οι άλλοι από εσάς αλλά και εσείς από τον εαυτό σας. 


ΤΑΥΡΟΣ.


Αρκετά προβλήματα είναι πιθανόν να σας δημιουργήσουν οι τελευταίες μέρες του Ιουλίου. Γενικά οι δύσκολες αυτές μέρες μπορεί να γίνουν αφορμή να προκληθούν άσχημες καταστάσεις στο άμεσο περιβάλλον σας, καθώς το κέφι σας δεν θα είναι ιδιαίτερα καλό και δεν θα είστε σε θέση να προλάβετε εγκαίρως εκρήξεις ή να είστε εύστοχοι. Μεγάλη είναι η ένταση που επικρατεί μέσα σας και στις προσωπικές σας σχέσεις. Επαγγελματικά κάντε λίγο υπομονή και ο Αύγουστος θα σας βοηθήσει περισσότερο σε αυτόν τον τομέα. 


 


ΔΙΔΥΜΟΙ.


Η ψυχική σας κατάσταση με την αποχώρηση του Ιουλίου γίνεται όλο και καλύτερη. Ήδη διαμορφώνονται σιγά – σιγά λύσεις για πολλά προβλήματα που σας απασχολούν, τόσο προσωπικά, όσο και οικονομικά. Είναι γεγονός όμως ότι στον αισθηματικό τομέα πρέπει να έχετε υπομονή ακόμα και αν όλα δείχνουν ότι όλα πάνε καλά. Μην εκμυστηρεύεστε σε τρίτους τα σχέδια σας και μην επηρεάζεστε από την γνώμη των άλλων σε ότι αποφασίζετε. Επίσης προσέχετε τις μετακινήσεις και την υγεία σας. 


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ.


Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα είναι κάτι που θα σας γοητεύσει. Καλό είναι όμως να μην δώσετε βάρος στις περισσότερες από αυτές και προσπαθήστε να τις ελέγχετε για να μην γίνουν αφορμή σχολίων που θα σας στεναχωρούσαν. Αισθηματικά σας περιμένει σχετική απραξία ή κενό… Είστε γεμάτοι ελπίδες και προσδοκίες αλλά κανένας δεν φαίνεται αντάξιος τους. Υπομονή. Αρκεστείτε σε ότι υπάρχει που δεν θα είναι και πολύ ευκαταφρόνητο και αναμένετε.


 


 


ΛΕΩΝ.


Το τελευταίο διάστημα του Ιουλίου είναι λίγο βαρύ για εσάς. Μην ετοιμάζεστε για αποδράσεις. Τα προβλήματα δεν θα λυθούν αν τα αγνοήσετε ή το βάλετε στα πόδια. Στο μεταξύ φανείτε προνοητικοί στα οικονομικά σας, περιοριζόμενοι στα απολύτως απαραίτητα έξοδα. Αισθηματικά όπως και ψυχολογικά είστε σε μία μεταβατική κατάσταση. Μην αρχίζετε ένα καινούργιο δεσμό τώρα αν δεν είστε σχεδόν σίγουροι ότι θα ευοδώσει, διότι διαφορετικά θα πικραθείτε και αυτό είναι το τελευταίο που χρειάζεστε τώρα. 


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ.


Τώρα που ο Ιούλιος τελειώνει, δείξτε υπομονή, φιλοσοφημένη διάθεση αλλά και δραστηριότητα. Έχετε την τάση να σκέπτεστε πολύ και να διστάζετε τόσο, ώστε να ξεκινάτε κάτι "κατόπιν εορτής". Το διάστημα αυτό θα πρέπει να είστε περισσότερο έτοιμοι για δράση και λιγότερο πρόθυμοι για συζήτηση. Στα αισθηματικά σας τολμήστε ένα γενικό ξεκαθάρισμα γιατί ομολογουμένως τα γεγονότα σας έχουν μπερδέψει τόσο που νιώθετε πραγματικά απαισιόδοξοι. 


 


ΖΥΓΟΣ.


Για εσάς το διάστημα αυτό δεν θα είναι και το καλύτερο της ζωής σας. Επαγγελματικά πάντως διαμορφώνονται μερικές ευκαιρίες και αλλαγές που μπορεί να σας κουράσουν αλλά θα σας δώσουν και τις ευκαιρίες να κάνετε κάτι καλύτερο και πιο σύμφωνο με τις αρχικές σας φιλοδοξίες. Εργαστείτε με κέφι και ρεαλιστική θεώρηση. Οικονομικά νιώθετε μεγαλύτερη οικονομική άνεση αλλά αυτό δεν είναι λόγος να… "προεξοφλήσετε" την βελτίωση που διαγράφεται προς το τέλος αυτού του μήνα.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ.


Το βάρος της προσοχής σας θα πρέπει να πέσει, το διάστημα αυτό, στα οικογενειακά ή τυχόν επαγγελματικά σας προβλήματα. Οι ανάγκες ή οι δυσκολίες ενός ανθρώπου θα σας κουράσουν. Πάντως είτε πρόκειται για διαφωνία είτε για ασθένεια, εσείς πρέπει να φανείτε υπομονετικοί, συνεργάσιμοι και διαλλακτικοί. Ανάλογα ισχύουν και για τα επαγγελματικά σας. Σας φορτώνουν με πολλές ευθύνες αλλά από την άλλη σας αρέσει να τις αναλαμβάνετε. Αποφύγετε παρόλα αυτά αντιθέσεις με συναδέλφους ή προϊσταμένους σας. 


 


ΤΟΞΟΤΗΣ.


Η περίοδος αυτή ευνοεί τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και την διάθεση σας. Χρειάζεται πάντως να ξεκλέψετε λίγες μέρες για ξεκούραση και αφού χαλαρώσετε και ψυχαγωγηθείτε, προγραμματίστε τη δραστηριότητα σας για τον Αύγουστο που έρχεται. Τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα εξακολουθούν να είναι πλούσια και ασαφή. Θέλετε πολύ, τα θέλετε όλα όμως τελικά δεν ξέρετε τι θέλετε. Ομολογήστε στον εαυτό σας πως είναι δύσκολο να τα θέλει κανείς όλα και εκτιμήστε ότι σας προσφέρουν. 


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.


Ένα ταξίδι ή μία συζήτηση που περιμένατε από καιρό, μπορεί να αναβληθεί ή να μην φέρει τα αποτελέσματα που περιμένατε. Αυτό το διάστημα, προσέχετε τα λόγια και κυρίως τις κινήσεις σας. Στην εργασία σας έχετε περάσει πολλή κούραση και το πιθανότερο αλλά και το καλύτερο θα είναι να ξεκουραστείτε για λίγο. Οργανώστε την ανάπαυση σας γιατί σας περιμένουν αυξημένες δραστηριότητες. Αισθηματικά περνάτε ναι ήρεμη και σχετικά καλή περίοδο, και ότι πρόβλημα υπάρχει σε μία σχέση σας μπορεί να διορθωθεί. 


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ.


Είναι αλήθεια πως αυτό το διάστημα θα υπάρξουν δυσκολίες. Για άλλους αυτό θα σημαίνει πολλή δουλειά, άγχος, εκνευρισμό, σαν συνέπεια επιβεβλημένων αλλαγών ή και σημαντικές αναθεωρήσεις στον τρόπο που σχεδιάζετε κάτι. Αποφύγετε λοιπόν, αν μπορέσετε βέβαια, διαφωνίες με συνεργάτες και μην υιοθετείτε ριζοσπαστικές λύσεις που είναι φανερό πως δεν είναι εφαρμόσιμες. Στα αισθηματικά, οι πιθανότητες να "συνεννοηθείτε" με τον άνθρωπο σας δεν είναι λίγες αλλά προσέχετε που και πότε είστε ειλικρινείς. 


 


ΙΧΘΕΙΣ.


Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα σας δώσουν αισιοδοξία και θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τις γνωριμίες σας, να συζητήσετε, να κινηθείτε, να ταξιδέψετε. Επίσης προνοήστε για ένα οικονομικό πρόβλημα που μπορεί να σας οδηγήσει σε αδιέξοδο στο τέλος του Ιουλίου. Επενδύστε σωστά τα χρήματα σας και αποφύγετε αν είναι δυνατόν δάνεια ή ανάληψη νέων υποχρεώσεων. Αισθηματικά, η στάση του συντρόφου σας, σας έχει απογοητεύσει ή εκνευρίσει και γενικά δεν τα βλέπετε όλα ρόδινα. Υπομονή. 


oroskopos.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X