Αρχική / Σχέσεις / Έρωτας: "Μου αρέσει μια κοπέλα πώς να της τα ζητήσω;"
Έρωτας: "Μου αρέσει μια κοπέλα πώς να της τα ζητήσω;"  thumbnail

Aριστείδης, 17 ετών

Έρωτας: "Μου αρέσει μια κοπέλα πώς να της τα ζητήσω;"

Αγαπητό boro θα ήθελα να με βοηθήσετε είναι μια συμαθήτρια μου και μου αρεσει πολύ αλλα ποτε δεν καναμε πολύ παρεα πως να την προσεγγίσω ώστε να της τα ζητήσω;


Στο ερώτημά σου απαντά ο ψυχολόγος – ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 


Αγαπητέ αναγνώστη:

 

Φαίνεται πως χρειάζεστε ένα σταθερό σημείο για να ξεκινήσετε την επικοινωνία σας με τη συμμαθήτριά σας. Μπορούν διάφοροι άνθρωποι να σας πουν χιλιάδες κόλπα -τα πιο πολλά από τα οποία θα είναι ιστορίες που έπιασαν σε συγκεκριμένες φάσεις από συγκεκριμένους ανθρώπους- όμως η ουσία της προσέγγισης θα χαθεί μέσα στη συνταγή της επιτυχίας, η οποία δεν είναι εγγυημένη όσον αφορά στην επανάληψη. Αν θέλετε να έχετε μια ειλικρινή εικόνα του πως σας βλέπει η κοπέλα αυτή είναι σημαντικό να εκτεθείτε, όσο αντέχετε φυσικά. Προσεγγίστε την αφού εξηγήσετε στον εαυτό σας τι θέλετε από αυτήν με λόγια. Μετά αν χρειαστεί γράψτε το κιόλας. Σημασία έχει να της πείτε κάτι δικό σας που θα βγαίνει πηγαία ή τουλάχιστον θα αντιστοιχεί σε κάτι πηγαίο: Το πως νιώθετε γι'αυτήν.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X