Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις: Οι σημαντικές ημερομηνίες του Αυγούστου για τα ζώδια
Αστρολογικές προβλέψεις: Οι σημαντικές ημερομηνίες του Αυγούστου για τα ζώδια  thumbnail

Αστρολογικές προβλέψεις: Οι σημαντικές ημερομηνίες του Αυγούστου για τα ζώδια

Ο πιο αγαπημένος μήνας του χρόνου, ο Αύγουστος, μας προσκαλεί να ζήσουμε ξέγνοιαστες στιγμές, που θα μας δώσουν δύναμη για να ξεκινήσουμε και πάλι δυναμικά από το Φθινόπωρο.


Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2016


Με αυτή τη διάθεση λοιπόν αρχίζει και φέτος με τις πρώτες ημέρες αλλά και τη Νέα Σελήνη στις 2/8 στο ζώδιο του Λέοντα, να δείχνουν το δρόμο της διασκέδασης και της προσωπικής ικανοποίησης.


Το ηθικό είναι ακμαίο και η όρεξη μας για ταξίδια αναβιώνει με τον Άρη να περνά στις 2/8 και πάλι στον ευχάριστο Τοξότη, μια θέση που θα ενεργοποιήσει και θα κουράσει τουςΜεταβλητούς (ΔίδυμοιΠαρθένοιΤοξότες και Ιχθύες) του πρώτου δεκαημέρου.


Όμως από τις 5/8 το κλίμα αλλάζει σιγά σιγά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που η αλήθεια είναι δεν την πολυσυμπαθεί. Γινόμαστε λοιπόν πιο ωφελιμιστές στις σχέσεις μας και αρκετά σφιχτοί με τα οικονομικά μας, περιορίζοντας την καρδιά στην έκφρασή της. Η ταυτόχρονη παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου για όλο το μήνα μας κάνει ιδιαίτερα αναλυτικούς στην σκέψη αλλά και επικριτικούς προκαλώντας καυστικά σχόλια που ειδικά κοντά στις 6/8 θα προκληθούν αρκετές λογομαχίες. Εκείνη η ημέρα είναι αρκετά δύσκολη επίσης και για τις μετακινήσεις μας, αλλά και σχεδόν απαγορευτική για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συμφωνίας.


Μέχρι και τις 18/8 την ημέρα της Πανσελήνου παρότι υπάρχει ένταση κυρίως για τουςΜεταβλητούς του πρώτου δεκαημέρου υπάρχουν και αρκετές ευκαιρίες στα αισθηματικά και οικονομικά των Γήινων (ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι ) του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και για τους Υδάτινους (ΚαρκίνουςΣκορπιούς και Ιχθύεςτου ίδιου δεκαημέρου.


Από εκεί κι ύστερα οι ημέρες είναι αρκετά απαιτητικές, κουραστικές και για κάποιους ίσως επικίνδυνες με την σύνοδο Άρη-Κρόνου στις 24/8. Αυτή η σημαντική όψη θ’ ενεργοποιήσειτην έκλειψη που γίνεται την 1/9 προκαλώντας πολλά και δυσάρεστα γεγονότα σε ευρεία κλίμακα. Πιθανές εκδηλώσεις της συνόδου θα μπορούσαν να είναι αεροπορικά δυστυχήματα, τρομοκρατικές ενέργειες, ανάφλεξη ή δημιουργία νέων πολεμικών εστιών, εκρήξεις, γεωφυσικά φαινόμενα και για την Ελλάδα προβλήματα με τους εταίρους και τις γείτονες χώρες.Επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του τέλους του πρώτου δεκαημέρου και αρχές δευτέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, ΣελήνηΕρμή,Αφροδίτη και Άρη κοντά στην 10η μοίρα ΔιδύμωνΠαρθένουΤοξότη και Ιχθύων φέρνοντας χωρισμούς, ατυχήματα, ταλαιπωρία και εμπόδια στα σχέδια τους.


Έτσι λοιπόν το καλοκαίρι μας αφήνει μ’ επεισοδιακό τρόπο, αφού είναι το πιο δύσκολο διάστημα της χρονιάς που διανύουμε. Ο επόμενος μήνας μετά τις 15 θα είναι καλύτερος, χωρίς να σημαίνει ότι έχει τελειώσει η περίοδος της έντασης.


myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X