Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα ζώδια της ημέρας: Ανάδρομος και ο Ουρανός και ο Ερμής από σήμερα, τι θα συμβεί;
Τα ζώδια της ημέρας: Ανάδρομος και ο Ουρανός και ο Ερμής από σήμερα, τι θα συμβεί;  thumbnail

Τα ζώδια της ημέρας: Ανάδρομος και ο Ουρανός και ο Ερμής από σήμερα, τι θα συμβεί;

Λίγο πριν από το κλείσιμο του Ιουλίου, άλλος ένας πλανήτης αποφασίζει να περάσει σε ανάδρομη πορεία. O Ουρανός θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2016!


Τα άστρα την Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016, με τον ανάδρομο Ουρανό


Ο πλανήτης Ουρανός είναι αυτός που ευθύνεται για τις αλλαγές, συχνά ωστόσο θα λειτουργήσει με ανατρεπτικό τρόπο, δημιουργώντας τη διάθεση για μια μικρή ή και μεγαλύτερη επανάσταση, αλλάζοντας τελείως τη ροή των εξελίξεων γύρω μας! Είναι αυτός που δημιουργεί έντονα την ανάγκη της αποδέσμευσης από πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί να μας προβληματίζουν, να μας πιέζουν και να μη μας βοηθούν να είμαστε ο εαυτός μας… Αλλά και σε κοσμικό επίπεδο, πολλές φορές δημιουργεί μία σωρεία ανατροπών, προκειμένου να εγκαθιδρύσει ένα νέο περιβάλλον, σαφώς πιο πρωτοποριακό!


Θα λειτουργήσει έτσι, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κανένα σχέδιο, ακόμα κι αν οι αλλαγές που πρόκειται να συμβούν δεν είναι καλά προετοιμασμένες! Δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει ακόμα και βία, προκειμένου να φέρει το αποτέλεσμα που επιδιώκει! Κατά την περίοδο της αναδρομής του, αναμοχλεύει και πάλι ζητήματα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο, τα οποία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ή να επιλύσει το προηγούμενο διάστημα… Τώρα οι εξελίξεις δείχνουν να πολλαπλασιάζουν την προσπάθεια για αλλαγή, δημιουργώντας ακόμα και έντονα γεγονότα, μέσα από τα οποία θα διεκδικηθούν αυτές οι πολυπόθητες αλλαγές.


Και βέβαια, μέσα σε μια ήδη βεβαρημένη εποχή μπορεί να παρατηρήσουμε ακόμα μια μεγαλύτερη έξαρση γεγονότων, επαναστάσεων, ανατροπών… Μπορεί να παρατηρήσουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό να εκδηλώνει απόλυτες και έντονες αντιδράσεις, προκειμένου να αποσυνδεθεί με οτιδήποτε παλιό, παρωχημένο και φθαρμένο που μπορεί να υπάρχει στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας!


ΚριοίΖυγοίΚαρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόποή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και από δεκαήμερα αυτά, η περίοδος που ακολουθεί σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε όποια αντίδραση, όποια συμπεριφορά ή όποια κατάσταση δεν έχετε προετοιμάσει επαρκώς… Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε πολλές προκλήσεις, οι οποίες θα σας κάνουν αντιδράσετε έντονα και ανατρεπτικά, όμως να θυμάστε πως πάντα υπάρχουν και συνέπειες σε ό,τι κάνετε, γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατάτε τις ισορροπίες και να μη βιάζεστε, αν δεν έχετε οργανώσει το επόμενο βήμα σας!


Ερμής στην Παρθένο


Την ημέρα του Σαββάτου όμως, έχουμε και τη μετακίνηση του Ερμή, που περνά στο ζώδιο της Παρθένου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2016, μια και στις 30 Αυγούστου θα περάσει σε ανάδρομη πορεία.


Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο εργατικό, πρακτικό και ιδιαιτέρως προσεκτικό στις κινήσεις του.Ο Ερμής εδώ βρίσκεται σε θέση έξαρσης, δηλαδή μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό του, κι έτσι η περίοδος αυτή θα ενισχύσει κάθε πρακτικό ζήτημα, κάνοντάς μας να λειτουργούμε με μεγαλύτερη ευελιξία! Μπορούμε να παρατηρούμε και να εντοπίζουμε αμέσως τι ακριβώς χρειαζόμαστε, χωρίς να κάνουμε περιττές κινήσεις ή να μπλέκουμε σε περίπλοκες καταστάσεις.


Ενισχύεται πάρα πολύ ο ορθολογισμός το διάστημα που ακολουθεί κι αυτό θα μας βοηθήσει σε πολλές περιπτώσεις να πάρουμε σωστή θέση και σωστές αποφάσεις, συχνά απέναντι και σε δύσκολες καταστάσεις.


Οι αστρολογικές όψεις του Ερμή από την Παρθένο


Ο Ερμής από την Παρθένο, έχει μια δύσκολη διαδρομή μπροστά του και τα πλανητικά ραντεβού που σχηματίζει, σε πολλές περιπτώσεις απαιτούν την προσοχή μας!


Στις 6 Αυγούστου 2016 ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο, μία συγκρουσιακή όψη, που θα παρουσιάσει πολλές ποικιλίες στην εκδήλωσή της, κυρίως όμως θα δυσκολέψει την επικοινωνία… Υπάρχει γενικότερα μια άρνηση, ένας δογματισμός και μια απολυτότητα που δεν εξυπηρετεί καθόλου την όποια εξέλιξη στα θέματά μας, κυρίως αν αφορούν πρακτικά ζητήματα ή και θέματα σχέσεων!


Στις 7 Αυγούστου, η αντίθεση που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι υπεύθυνη για ένα επικοινωνιακό… χάος, αλλά και για εξαπατήσεις και απώλειες, αν δεν είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε την περίοδο αυτή, αλλά και στις προσδοκίες που μπορεί να έχουμε από πρόσωπα ή καταστάσεις.


Στις 10 Αυγούστου ωστόσο, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα φέρνει ανοίγματα και ευκαιρίες, κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Τώρα είμαστε σε θέση να πλησιάσουμε στους στόχους που έχουμε θέσει το προηγούμενο διάστημα!


Στις 22 Αυγούστου η σύνοδος του Ερμή με τον Δία είναι αυτή είναι αυτή που ανοίγει την πόρτα των ευκαιριών… Κάποιοι το διάστημα αυτό μπορεί πραγματικά να μεγαλουργήσουν!


Στις 29 Αυγούστου, η όμορφη σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη, μπορεί να διευκολύνει σημαντικά συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ενώ θα διευκολύνει και την κοινωνική ζωή και θα δώσει μια νέα ώθηση στις συναισθηματικές μας εξελίξεις!


Στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα σχηματίσει γι’ άλλη μια φορά όψη συνόδου με τον Δία, δίνοντάς μας τη δυνατότητα της επαναδιαπραγμάτευσης ή της βελτίωσης σε οτιδήποτε μπορεί να ενεργοποιήθηκε την περίοδο του Αυγούστου.


Στις 12 Σεπτεμβρίου, το τετράγωνο που σχηματίζει ο πλανήτης με τον Άρη, είναι υπεύθυνο για πάσης φύσεως εντάσεις, αντιπαραθέσεις, τσακωμούς, αλλά και ρήξεις!


Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής σχηματίζει για μια ακόμα φορά ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα, δίνοντας μια ακόμα δυνατότητα βελτίωσης σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά μας ζητήματα.


 


myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X