Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Κοτζιάς υπέρ Τόσκα για τις καταλήψεις
Κοτζιάς υπέρ Τόσκα για τις καταλήψεις  thumbnail

Κοτζιάς υπέρ Τόσκα για τις καταλήψεις

Φωτιά ανάβει στην κυβέρνηση η παρέμβαση του Κινήματος «Πράττω» – του οποίου ηγείται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς – στην κόντρα μεταξύ Κουμουνδούρου και υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.


Ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του στο θέμα της επέμβασης της αστυνομίας στις καταλήψεις της Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί η Κίνηση Ιδεών και Δράσης «Πράττω», της οποίας ηγείται ο Νίκος Κοτζιάς και στην οποία συμμετέχει ο Νίκος Τόσκας.


Η Κίνηση «Πράττω» λαμβάνει ευθέως το μέρος του Αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, χαρακτηρίζοντας τις καταλήψεις «ξεκομμένες από τον λαό» και κατηγορώντας το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι ασχολείται με άλλα θέματα από τα κύρια.


Ολόκληρη η ανακοίνωση της Κίνησης «Πράττω» έχει ως εξής:


«Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ασχολείται με την επέμβαση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την τράπεζα Αττικής, ασχολείται με τον Αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, ο οποίος επιτελεί έργο στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής, που του έχει αναθέσει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.


Η ΝΔ ας αφήσει τα πυροτεχνήματα και τη στείρα αντιπολίτευση. Ο Ν. Τόσκας εκτέλεσε και θα εκτελεί τα καθήκοντά του με γνώμονα το καλό των πολιτών.


Ας αναλογιστούν όλοι τις ρευστές γεωπολιτικές συνθήκες και να συνειδητοποιήσουν ότι τα ιδεώδη της πατρίδας και της αριστεράς, είναι ευρύτερα, των όποιων ξεκομμένων από το λαό καταλήψεων».


 


Ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή για το real.gr


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X