Αρχική / More / Δώρα / Οι νικήτριες της σειράς Celufight από τη Bioten!
Οι νικήτριες της σειράς Celufight από τη Bioten!  thumbnail

Οι νικήτριες της σειράς Celufight από τη Bioten!

5 είναι οι τυχερές που θα δουν το σώμα τους να αλλάζει με την καταπληκτική σειρά της Bioten! 


H Σταυρούλα Γκριντζάλη είναι 30 ετών κι έχει ένα μικρό παιδάκι ενώ σύντομα θα έχει κοντά της και το δεύτερο! 


Είναι παντρεμένη και δουλεύει σε τηλεφωνικό κέντρο. 


Για το site του boro.gr έμαθε τυχαία ψάχνοντας στο internet κι από τότε το επισκέπτεται συχνά. Τα θέματα που παρακολουθεί περισσότερο είναι τα γυναικεία όπως η ομορφιά αλλά και όσα έχουν να κάνουν με το παιδί. Από την ύλη του site είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη γι' αυτό και επιστρέφει σχεδόν πάντα για να δει όλα τα νέα. 


Η Όλγα Τζαφέρη είναι 45 ετών μένει στην Αθήνα και είναι ανύπαντρη. Για το site του boro.gr βρέθηκε μέσω άλλου site όταν είδε μια διαφήμιση και της έκανε εντύπωση. Η αλήθεια είναι πάντως ότι το ανακάλυψε μόλις πρόσφατα και παρακολουθεί τα θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και την ψυχολογία. 


Η Αφροδίτη Ζιιούρα είναι 46 ετών κι έχει ένα παιδί 22 χρονών. Προς το παρόν δεν εργάζεται και μένει στην Καστοριά. Είναι μια από τις αναγνώστριές μας που μας ακολουθεί ήδη από την αρχή και παρακολουθεί πάρα πολλά θέματα αφού πάντα θα βρει κάτι να την ενδιαφέρει. Κύρίως όμως παρακολουθεί όλα όσα έχουν να κάνουνε με τη μαγειρική, τα βιβλία και τα καλλυντικά. Την ενδιαφέρουν όμως και τα ιατρικά θέματα. 


Η Βασιλική Καρακίτσιου είναι 31 ετών ανύπαντρη και μένει στην Πάτρα. Και αυτή επισκέπτεται καθημερινά το site του boro.gr και πάντα θα βρει κάτι να την ενδιαφέρει. Κυρίως όμως, Παρακολουθεί τα θέματα ομορφιάς, τις συνταγές μας αλλά και συμβουλές για το πώς θα περιποιηθεί το σπίτι της. Όταν λοιπόν χαλαρώνει το απόγευμα στο σπίτι της, θα διαβάσει και κάποιο θέμα ψυχολογίας ή σχέσεων. 


Η Ρόζα Δελατόλα είναι 37 ετών, παντρεμένη και έχει ένα κοριτσάκι. Εργάζεται στο δημόσιο τομέα. Μέσω του Facebook έμαθε για το site του boro.gr και τα θέματα που την ενδιαφέρουν περισσότερο είναι αυτά που έχουν να κάνουν με την αισθητική και τη δίαιτα αλλά και με την υγεία. Παρόλα αυτά, παρακολουθεί όλες τις κατηγορίες και πατάει ό,τι της αρέσει. 


Κορίτσια να είστε πάντα όμορφες και να χαμογελάτε! 


 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X