Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις: Τι θα συμβεί στα ζώδια αυτό το Σαββατοκύριακο και πώς θα περάσουν!
Αστρολογικές προβλέψεις: Τι θα συμβεί στα ζώδια αυτό το Σαββατοκύριακο και πώς θα περάσουν!  thumbnail

Αστρολογικές προβλέψεις: Τι θα συμβεί στα ζώδια αυτό το Σαββατοκύριακο και πώς θα περάσουν!

Το τριήμερο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις το λόγο σου, τη διάθεσή σου, κυρίως όμως τη συμπεριφορά σου, γιατί πολλές φορές μπορεί να είναι υπεύθυνη για εκείνες τις δύσκολες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, που προκαλούν αντιπαραθέσεις και ρήξεις! Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη ενδεχομένως να βγάλει από μέσα σου συναισθήματα που έχεις καταπιέσει και να σου δημιουργήσει την ανάγκη να εκφράσεις ό,τι δεν έχεις εκτονώσει μέχρι τώρα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου…


Τα άστρα το τριήμερο 29 ως 31 Ιουλίου 2016, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Άρη


Όμως, να θυμάσαι πως οι ημέρες αυτές, είναι πολύ πιθανό όχι μόνον να μη σου δώσουν τη δυνατότητα να επιλύσεις παρεξηγήσεις ή προβλήματα του παρελθόντος, αλλά μπορεί να σου δημιουργήσουν και καινούργια! Ο λόγος γίνεται αυστηρός, απόλυτος, δεν αφήνει περιθώρια για ευελιξία ή διπλωματία, κι έτσι μπορεί να σε φέρει μπροστά σε αντιπαραθέσεις, που θα οξύνουν πολύ τα πνεύματα και τις συμπεριφορές, δημιουργώντας ένταση και συχνά ένα περιβάλλον έκρυθμο στην καθημερινότητά σου.


Τις μέρες αυτές καλό θα είναι να απέχεις από κάθε παρορμητική κίνηση και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά τις μετακινήσεις σου! Μην αντιτίθεσαι σε οποιονδήποτε δε συμφωνεί μαζί σου, γιατί είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις.


Και κυρίως αν ανήκεις στους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων, ΤαύρωνΛεόντων,Σκορπιών και Υδροχόων των τελευταίων ημερών, επιβάλλεται να κρατήσεις τις αποστάσεις, γιατί το κλίμα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, είναι πολύ εύκολο να ανατραπεί και να δημιουργήσει προβλήματα, τα οποία δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ή να επιλύσεις.


Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό


Βεβαίως αυτή είναι η δύσκολη η όψη του τριημέρου… Στον αντίποδα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, που κορυφώνεται τη Δευτέρα, είναι όμως ενεργό απο την ημέρα της Κυριακής, μιλά για χαρά, για αναπάντεχες εκπλήξεις και για κεραυνοβόλους έρωτες, κλείνοντας με θεαματικό τρόπο το μήνα αυτόν!


Πολύ πιθανόν να σου δημιουργηθεί η ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που θα ομορφύνει την καθημερινότητά σου! Και είναι αυτή ακριβώς η διάθεσή σου που σε οδηγεί, φέρνοντας και ενδιαφέροντα γεγονότα, καταστάσεις και πρόσωπα!


Τις ημέρες αυτές μπορεί να ζήσεις ξεχωριστές εμπειρίες, να βρεθείς σε μέρη που δε βρέθηκες ποτέ άλλοτε, να έχεις ευχάριστες κι ανανεωτικές συναντήσεις και βεβαίως να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, που από την πρώτη ματιά θα καταλάβεις πως έχει έρθει στη ζωή σου για να παίξει έναν ιδιαίτερο ρόλο! Ναι, Αφροδίτη-Ουρανός είναι έρωτας με την πρώτη ματιά!Είναι η στιγμή που εκτινάσσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη και σου δημιουργεί την ανάγκη να τα ζήσεις όλα δυνατά, ακραία, συναρπαστικά!


Και κυρίως αν ανήκεις στους ΚριούςΛέοντεςΤοξότες και Υδροχόους του τρίτουδεκαημέρου, σου προσφέρονται μοναδικές ευκαιρίες που εκτοξεύουν το συναίσθημά σου και σου ανοίγουν την πόρτα ενός έρωτα, που βεβαίως κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει, μπορείς όμως να είσαι σίγουρος πως αυτό που θα ζήσεις, θα είναι συναρπαστικό!


myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X