Αρχική / Πολιτισμός / City life / Κατερίνα Ανδρέου – A Kind of Fierce
Κατερίνα Ανδρέου - A Kind of Fierce thumbnail

Κατερίνα Ανδρέου – A Kind of Fierce

30 – 31 Ιουλίου 2016 στις 20:00 | Κτίριο Ε, Πειραιώς 260


"Ο ξέφρενος ήρωας είναι εκείνος που ξέρει να ζει πλήρως το παρόν και να εκτιμά αυτό που του συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει" – Giordano Bruno


Η αμφίσημη φύση του κανόνα και η σχετική έννοια της ελευθερίας κεντρίζουν το ενδιαφέρον μου που παρουσιάζεται σε πρακτικές και γραφές που στήνουν μία ψευδαίσθηση ελεύθερης βούλησης.


Το kind of fierce είναι ένα σόλο. Παρατηρεί τη μοναχική του φύση και παίζει με την ιδέα της έκθεσης και της έκφρασης, προσπαθώντας να μην ξεχάσει ότι η σκηνική δράση αφορά την παρούσα στιγμή. Γυροφέρνει την ιδέα της τόλμης, ψάχνοντας τη δική του εκδοχή, με στόχο ν' αφήσει χώρο σε μερικές στιγμές ελευθερίας.


Μέσα από μία διαδικασία που συνδέει την οξύτητα της σκέψης με την αμεσότητα της παρόρμησης, επινοώ τους κανόνες για να τους χειριστώ, και παίζω με την αντίθεση, με τις ίδιες μου τις αναφορές, με τις ίδιες μου τις εμμονές. Το kind of fierce είναι ένας χορός που προσπαθεί να αποφύγει τη νοσταλγία, το φόβο, το μοιραίο ή την ελπίδα και όπου όλα είναι σημαντικά και τα πάντα ασήμαντα. Ο δικός μου "ελεύθερος χορός".


Χορογραφία – Ερμηνεία: Κατερίνα Ανδρέου / Ηχος: Κατερίνα Ανδρέου, Eric Yvelin


Στην παράσταση δεν υπάρχουν καθίσματα για τους θεατές. Οι θεατές μπορούν να κινούνται ελεύθερα στον χώρο.


Διάρκεια: 35'-40' χωρίς διάλειμμα


Την Κυριακή 31 Ιουλίου, μετά το τέλος της παράστασης θα υπάρξει συζήτηση με το κοινό, που θα συντονίσει η Σύμβουλος Χορού, Στεργιανή Τσιντζιλώνη.


 


https://www.viva.gr/tickets/dance/greekfestival/a-kind-of-fierce/

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X