Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Στοματικό σεξ: Πώς να ικανοποιήσεις τον άνδρα σου (Εικόνες+18)
Στοματικό σεξ: Πώς να ικανοποιήσεις τον άνδρα σου (Εικόνες+18) thumbnail

Στοματικό σεξ: Πώς να ικανοποιήσεις τον άνδρα σου (Εικόνες+18)

Στοματικό σεξ: Πώς να ικανοποιήσεις τον άνδρα σου (Εικόνες+18)


Οι γυναίκες πια μπορούν να απολαμβάνουν τις χαρές του έρωτα και να τις προσφέρουν και στον αγαπημένο τους χωρίς να έχουν ταμπού. Η απελευθέρωση της γυναίκας της δίνει την ευκαιρία να κάνει καλύτερο σεξ και να αναθερμάνει τη σχέση της με τις πρακτικές που εκείνη επιλέγει.


Το στοματικό σεξ είναι μια από αυτές. Οι πιο εμπειρες γυναίκες δίνουν μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές για τον στοματικό έρωτα.Πώς να ερεθίσετε πολύ τον άνδρα.


-Φροντίστε να είναι χαλαρός πριν ξεκινήσετε. Πολλοί άνδρες απολαμβάνουν το στοματικό σεξ όταν είναι αναπαυτικά καθισμένοι ή ξαπλωμένοι. Καλό είναι για να το απολαύσετε και οι δυο εξίσου να κάνετε ένα καλό μπάνιο μαζί. Έτσι θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις με διακριτικό τρόπο (όπως η οσμή του σώματος που κάποιες φορές είναι ενοχλητική.


-Ερεθίστε αρχικά όλο του το σώμα. Χαιδέψτε το στήθος του, την κοιλιά του, το εσωτερικό των μηρών και άλλες ερωτογόνες ζώνες όπως τα μαλλιά ή το πίσω μέρος των αυτιών και τον λαιμό του. Η διέγερση πρέπει να αφορά όλο το κορμί.


-Ξεκινήστε να χαιδεύετε απαλά το μόριο στο μήκος του έπειτα εστιάστε στη βάλανο που είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο. Ερεθίστε με τη γλώσσα σας τη σχισμή της ουρήθρας. Διεγείρετε και τον χαλινό, το σημείο εκείνο που ενώνει το κεφάλι του πέους με τον κορμό.-Όταν ξεκινήσετε να διεγείρετε με όλο σας το στόμα τα γεννητικά όργανα καλύψτε λίγο τα δόντια σας με τα χείλη. Είναι μια πρακτική για να μην πονέσετε να γεννητικά όργανα του συντρόφου σας και για να κάνετε το στοματικό σεξ πιο απολαυστικό για εκείνον.


-Η κίνησή σας πρέπει να γίνεται από πάνω προς τα κάτω. Χρειάζεται προσοχή για να μην πιέσετε το πέος προς τα κάτω και προκληθεί πόνος ή δυσφορία.


-Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι σταθερές αλλά καλό είναι να εναλλάσσετε την τριβή πότε με τα χέρια πότε με το στόμα για να μην γίνεται μονότονη και βαρετή η διαδικασία και για εκείνον και για εσάς.-Παρατηρήστε τις αντιδράσεις αλλά και τις συσπάσεις του σώματός του καθόλη τη διάρκεια της πράξης.. Οι έντονες συσπάσεις του σώματος και του προσώπου δηλώνουν πότε πλησιάζει ο άνδρας στην κορύφωση. Είναι πολύ χρήσιμο για να ξέρετε πότε πρέπει να περάσετε στο επόμενο στάδιο, δηλαδή τη συνουσία. Αν πάλι δε θέλετε και επιθυμείτε να τελειώσει ο σύντροφός σας με το στοματικό σεξ καλό θα είναι να εντείνετε σταδιακά τις κινήσεις σας ολοένα και με περισσότερη δύναμη και ορμή.-Προσοχή: Πάντα πρέπει να είστε προσεκτικές για την μετάδοση νοσημάτων. Όταν κάνετε στοματικό σεξ με έναν άγνωστο πρέπει να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό. Η εκσπερμάτωση στο στόμα επίσης ενέχει πολλούς κινδύνους για την υγεία

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X