Υπέροχη Αυγοσαλάτα με πατάτες!

<div class="uk-width-large-4-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height" style="height: 558px;">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>6 αυγά βρασμένα (για ακριβώς 4΄)</span></li>
<li><span>4 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους</span></li>
<li><span> ψιλοκομμένα</span></li>
<li><span>2 καρότα τριμμένα</span></li>
<li><span>3 πατάτες βρασμένες και κομμένες σε καρεδάκια</span></li>
<li><span>1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο</span></li>
<li><span>1 κ.σ. κάππαρη ψιλοκομμένη</span></li>
<li><span>2 κ.σ. άνηθο</span></li>
<li><span>2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο</span></li>
<li><span>4 κ.σ. λευκό ξίδι</span></li>
<li><span>1 φλιτζ. μαγιονέζα</span></li>
<li><span>2 κ.σ. μουστάρδα</span></li>
<li><span>αλάτι</span></li>
<li><span>πιπέρι</span></li>
</ul>
</div>
</div>
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Βράζουμε τα αυγά για ακριβώς 4΄ γιατί δεν θέλουμε ο κρόκος να σφίξει τελείως. Πρέπει να είναι λίγο υγρός ώστε να τον απορροφήσει η πατάτα.</p>
<div>Βάζουμε σε σαλατιέρα τις πατάτες κομμένες σε μικρά καρέ. Καθαρίζουμε τα αυγά και τα σπάμε, κομματιάζοντάς τα πάνω στις πατάτες.</div>
<div>Ανακατεύουμε όσο είναι ακόμα υγρός ο κρόκος για να ρουφήξει η πατάτα όλη τη γεύση. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (φρέσκο κρεμμυδάκι, ξερό κρεμμύδι, καρότο, κάππαρη, άνηθο, μαϊντανό, ξίδι, μαγιονέζα, μουστάρδα, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι).</div>
<div>Ανακατεύουμε καλά και δοκιμάζουμε μήπως χρειάζεται επιπλέον αλατοπίπερο ή ξίδι.</div>
<div> </div>
<div> </div>
<div><a href="http://www.argiro.gr/">http://www.argiro.gr/</a></div>

Σχετικά άρθρα