Αρχική / Διατροφή / Συνταγές / Ορεκτικά / Ρωσικό borscht με καραμελωμένα πανσετάκια!
Ρωσικό borscht με καραμελωμένα πανσετάκια! thumbnail

Ρωσικό borscht με καραμελωμένα πανσετάκια!




Εκτέλεση


Για τη σούπα


Κόβουμε σε φέτες το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλερι και το λάχανο. Κόβουμε σε λεπτά μπαστούνια τα καρότα, τα παντζάρια και τις πατάτες.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα 4 πρώτα λαχανικά. Αφού μαραθούν για λίγα λεπτά προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά. Τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τον ζωμό κότας ή νερό και βράζουμε για 30′. Προς το τέλος αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο ξύδι.
Σερβίρουμε την κατακόκκινη σούπα σε βαθιά μπολ. Γαρνίρουμε με γιαούρτι, λίγο άνηθο και περιχύνουμε ωμό ελαιόλαδο.


Για την πανσέτα


Ζεσταίνουμε αντικολλητικό σκεύος ή γκριλιέρα και ψήνουμε την πανσέτα για 2-4′ (ανάλογα το πάχος) περίπου από κάθε πλευρά. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε κρέμα βαλσαμικού και αφήνουμε να καραμελώσει. Είτε την σερβίρουμε χωριστά είτε ψιλοκόβουμε σε μικρά καρέ και τα προσθέτουμε στην σούπα.


 


 


http://www.argiro.gr/

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X