Cacio e Pepe! thumbnail

Cacio e Pepe!

Υλικά Συνταγής

500 γρ σπαγγέτι
250-300 γρ Πεκορίνο Ρομάνο Ιταλίας
4 κουταλιές ελαιόλαδο
φρέσκο πιπέρι
αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια.

Παράλληλα σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το τριμμένο πεκορίνο, αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το ελαιόλαδο και 4 κουταλιές από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια.

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά με ένα σύρμα και μόλις τα μακαρόνια είναι al dente τα αφαιρούμε με μία τσιμπίδα και τα προσθέτουμε στο μείγμα του τυριού, ανακατεύοντας πολύ καλά.

Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβραζαν τα σπαγγέτι, για να αποκτήσουμε μία δεμένη σάλτσα.

Σερβίσουμε αμέσως το Cacio e Pepe και απολαμβάνουμε με δροσερό λευκό κρασί.


 


http://www.alwayshungry.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X