Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο των ζωδίων 8 με 14 Αυγούστου 2016
Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο των ζωδίων 8 με 14 Αυγούστου 2016  thumbnail

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο των ζωδίων 8 με 14 Αυγούστου 2016

ΚΡΙΟΣ Παρά το ότι είμαστε στην καρδία του Αυγούστου οι μέρες δείχνουν εξαιρετικά καλές για επαγγελματικά θέματα ιδιαίτερα μέχρι και την πέμπτη που πολλοί πριν ξεκινήσουν διακοπές θα μπορούσαν να είχαν κλειδώσει θετικές επαγγελματικές εξελίξεις για τον Σεπτέμβριο. Ακόμα οι μέρες βοηθούν να βγάλετε το οργανωτικό σας ταλέντο και να φροντίζετε ώστε όλα να πανε καλά και για εσάς και για την παρέα σας τις εορταστικές μέρες που ακολουθούν. Οι 7 έως 12 Απριλίου θα έχετε και κάποια ειδική αιτία χαράς τις μέρες αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ Πολύ καλές οι μέρες για τα συναισθηματικά της ζωή σας θέματα. Το καλοκαίρι αυτό σας βοηθά να πετύχετε μεγάλα θέλω σας όπως και να ζεστάνετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα άτομα ενώ οι μόνοι θα μπορούσατε να έχετε μια πολύ καλή γνωριμία που θα σας συγκινήσει. Οι 23 με 29 Απριλίου θα έχετε κάποια ειδική αιτία χαράς ενώ οι 14 Μαΐου εκμεταλλευτείτε την τύχη που έχετε σε οτιδήποτε και αν επιχειρείτε. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη είναι μέρες αυξημένης συντροφικότητας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ Η οικογένειά σας έχει αποδειχτεί κερκίδα σας και στα εύκολα και στα δύσκολα και οι μέρες δείχνουν πως θα έχετε την στήριξη και την παρέα της αφού οικογενειακά φαίνεται πως κανονίζετε να περάσετε τις γιορτινές μέρες του καλοκαιριού οι περισσότεροι. Ο οικογενειακός χώρος φαίνεται να σας ευχαριστεί ιδιαίτερα αφού θα υπάρχουν αιτίες ή και άτομα μέσα σε αυτό που θα σας κάνουν να θέλετε να περνάτε περισσότερο χρόνο σε αυτό. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Διανύεται ένα διάστημα αυξημένων συζητήσεων και μετακινήσεων. Νέα, μηνύματα και ευχάριστα συναπαντήματα επιφυλάσσουν οι μέρες για τους περισσότερους, ενώ ευνοούνται και συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και επικείμενες συνεργασίες που επιδιώκεται καιρό. Οι 7 και 18 Ιουλίου δυσκολεύστε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές γύρω σας αλλά θα πρέπει. Η Δευτέρα είναι καλή μέρα να την περάσετε οικογενειακά.

ΛΕΩΝ Η οικογένεια φαίνεται να στηρίζει οικονομικό – επαγγελματικές σας κινήσεις προκειμένου να μην εκτεθείτε σε τρίτους. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, η κινητικότητα που υπάρχει στον 2ο φυσικό σας σας δίνει τις ανάσες που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στις οικονομικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού ενώ το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είσαστε προσεχτικοί με τον λόγο σας ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας άτομα. Η Παρασκευή η καλύτερη μέρα για όλους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν προτεραιότητα και φαίνεται να ευνοούνται οι κινήσεις και οι συζητήσεις που κάνετε προκειμένου να τα πετύχετέ. Με τον οικογενειακό χώρο θα πρέπει να προσέξετε εντάσεις το Σαββατοκύριακο αν και παρά τις διαφωνίες που μπορεί να έχετε, θα σας στηρίξει στα θέλω σας. Οι 26 Αυγούστου με 3 Σεπτεμβρίου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς ενώ οι1/9ου είσαστε πολύ πιεσμένοι από οικογενειακά πιθανότατα προβλήματα που χρειάζονται λύσεις. Την Παρασκευή περάστε την οικογενειακά.

ΖΥΓΟΣ Οικογενειακοί παράγοντες φαίνεται να κατευνάζουν άγχη και ανησυχίες σας και να φαίνονται ψυχολογικό στήριγμα για εσάς. Εν όψει καλοκαιριού και για κάποιους και διακοπών έχετε αφήσει πίσω τις έννοιες προκειμένου να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε ενέργεια. Το δύσκολο Σαββατοκύριακο προσέξτε λεκτικές εντάσεις με τον οικογενειακό χώρο ειδικά οι 8 και 19 Οκτωβρίου που θα πρέπει να χαλαρώσετε και να ρίξετε τους τόνους γενικά. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για όλους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Διανύεται ένα πολύ κοινωνικό διάστημα όπου οι φίλοι και η διασκέδαση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας και λειτουργούν ανεβαστικά για την ψυχολογία σας. Αν εξαιρέσουμε μικρό παρεξηγήσεις ή και σπατάλες που μπορεί να φέρει το Σαββατοκύριακο και οι αρνητικές όψεις της Αφροδίτης, όλη η υπόλοιπη εβδομάδα θα σας δώσει ευχάριστες στιγμές και καλή διάθεση. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ Τις μέρες αυτές πρέπει να συνδυάσετε περίτεχνα και τη διασκέδαση σας και την κάλυψη των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Μπορεί το Σαββατοκύριακο να αναγκαστείτε να ακολουθήσετε προγράμματα που άλλοι έχουν ετοιμάσει όμως η παρουσία της σελήνης από την Παρασκευή στο δικό σας το ζώδιο θα σας βοηθήσει να ξεγλιστρήσετε από τα στριμώγματα που θα φέρουν οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής και μόνο εσείς της 1ης του Δεκέμβρη ίσως δεν θα καταφέρετε να ξεφύγετε από μια παρεξήγηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Οι μέρες σας ευνοούν μακρινά ταξίδια που θα μπορούσαν να φέρουν κυρίως για εσάς του Δεκέμβρη ευχάριστα συναπαντήματα. Τα οικονομικά σας ωστόσο θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και κάποιοι γεννημένοι τη 2η εβδομάδα του Γενάρη θα έχετε την τάση να εκφράζεστε με έναν επιθετικό τρόπο που θα μπορούσε να ενοχλήσει τους γύρω σας. οι γεννημένοι 14 Ιανουαρίου είστε οι περισσότεροι τυχεροί αυτών των ημερών αφού μπορεί είτε να δεχτείτε μια σημαντική πρόταση είτε να έρθετε πολύ κοντά στο να αποκτήσετε κάτι που από καιρό επιθυμούσατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Συντροφικοί και με καλή διάθεση ξεκινάτε την εβδομάδα που μόνο το απόγευμα του Σάββατου και της Κυριακής θα μπορούσε να φέρει μικρό παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα κυρίως για οικονομικούς λόγους . Τις μέρες αυτές θα ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και θα βρείτε χρόνο και αιτίες που θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα. Οι συντρόφοι σας θα δείχνουν τη διάθεση να εξυπηρετούν τις ανάγκες και να ακολουθούν τις επιθυμίες σας. Μόνο την Κυριακή θα νιώσετε κλειστή τη διάθεσή σας. 

ΙΧΘΕΙΣ Οι μέρες βοηθούν να ζεστάνετε τις σχέσεις σας αλλά και να κάνετε μέχρι την Πέμπτη θετικές και αποδοτικές συζητήσεις με άτομα της καρδιά σας. η ανάγκη για ουσιαστική και αρμονική συνύπαρξη επικρατεί και διαλύει τα όποια σύννεφα και τις όποιες παρεξηγήσεις είχαν προκύψει κατά το παρελθόν. Η εξαιρετικά καλή σας διάθεση μέχρι και την Πέμπτη μπορεί να παρασύρει και τους άλλους στους δικούς σας ρυθμούς. Δύο δύσκολα απογεύματα έχει η εβδομάδα, το Σάββατο και την Κυριακή. Τότε κυρίως οι 28 Φεβρουαρίου έως 2/3 Μαρτίου ίσως θα πρέπει να παραβλέψετε πράγματα για να μη χαλάσετε το καλό κλίμα των ημερών…


Πηγή: http://www.oroskopos.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X