Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα την Δευτέρα: περιμένοντας την ορθοδρόμηση του Κρόνου.
Τα άστρα την Δευτέρα: περιμένοντας την ορθοδρόμηση του Κρόνου. thumbnail

Τα άστρα την Δευτέρα: περιμένοντας την ορθοδρόμηση του Κρόνου.

Το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας αφορά τον Κρόνο, ο οποίος την ημέρα του Σαββάτου επιστρέφει σε στάση, για να περάσει την Κυριακή 14 Αυγούστου σε ορθόδρομη πορεία.


Τα άστρα την Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016, περιμένοντας τον ορθόδρομο Κρόνο


Ο Κρόνος ξεκίνησε την αναδρομή του στις 24 Μαρτίου 2016, μέσα σε ένα δύσκολο πλανητικό σκηνικό, μια και οι όψεις που σχημάτιζε τις ημέρες αυτές, έκαναν την περίοδο που ακολούθησε ιδιαίτερα δύσκολη… Σε πολλές περιπτώσεις δημιούργησε συγκρούσεις, αποστάσεις, αλλά και ρήξεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, μια και το Ταυ- τετράγωνο που σχημάτισε με τον Δία από την Παρθένο και την Αφροδίτη από τους Ιχθείς δημιούργησε ένα περιβάλλον αναθεωρήσεων και αποστάσεων σε ό,τι μέχρι σήμερα θεωρούσαμε δεδομένο!


Ο αστρολογικός χάρτης της ορθοδρόμησης του Κρόνου


Παρατηρώντας τον χάρτη της ορθοδρόμησης του Κρόνου, βλέπουμε πως επαναλαμβάνεται το πλανητικό σκηνικό της περιόδου που προηγήθηκε, κατά τις ημέρες της αναδρομής του.


Η Αφροδίτη, από το ζώδιο της Παρθένου αυτή τη φορά, (ας μην ξεχνάμε πως ενώ η Αφροδίτη στο ζώδιο των ιχθύων βρίσκεται στην έξαρση της, στο ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται στην πτώση της), σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και βεβαίως όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας για μια ακόμα φορά το δύσκολο σχηματισμό του Ταυ-τετράγωνου και στον κύκλο αυτόν! Το διάστημα που ακολουθεί γράφεται η τελευταία σκηνή του σεναρίου που διαδραματίστηκε τους προηγούμενους μήνες, από το Μάρτιο μέχρι σήμερα. Οι επεξεργασίες, οι ζυμώσεις και τα γεγονότα που έπαιξαν ρόλο, για να πάρουμε θέση απέναντι στα θέματα που μας ζόρισαν ή μας προβλημάτισαν.


Η όψη αυτή, για το διάστημα που ακολουθεί μας εφιστά την προσοχή να είμαστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται, να μείνουμε εστιασμένοι στο κέντρο μας, στον εαυτό μας, και να ακολουθούμε πιστά τον εσωτερικό μας δείκτη, την αλήθεια μας. Κυριαρχεί μια τάση αποσυντονισμού, έτσι που μπορεί να ξοδεύουμε το ενδιαφέρον μας σε ασήμαντα θέματα και να μη δίνουμε σημασία στα σοβαρά… Όμως, η ανάγκη είναι να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας, να πάρουμε θέση και αποφάσεις για τη ζωή μας, κυρίως μέσα από μια διαρκή προσπάθεια βελτίωσης και της επικοινωνίας και του εαυτού μας μέσα στο περιβάλλον που κινούμαστε.


Είναι πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να υπάρξει έντονα πεσιμιστική διάθεση, που δε μας επιτρέπει να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο… Αυτός να είναι ένας σημαντικός λόγος αποσυντονισμού από τα όποια θέματα καλούμαστε να διαχειριστούμε! Ίσως ακόμα νιώσουμε να στερούμαστε φαντασίας και συναισθήματος, να τα βλέπουμε όλα μέσα από το πρίσμα μιας λογικής, που δεν επιτρέπει το όνειρο, τη φαντασία και την εξέλιξη, κι αυτό είναι λάθος!


Το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσουμε σωστά τη θέση που βρισκόμαστε και να αναλάβουμε την όποια ευθύνη μας αναλογεί. Μόνο έτσι μπορούμε να ισορροπήσουμε σε μια θετική λειτουργία και, με σιγουριά και αποφασιστικότητα, να οδεύσουμε στην κατεύθυνση που επιθυμούμε και να πετύχουμε στόχους, κυρίως στα θέματα που αφορούν την επαγγελματική μας ζωή.


Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο


Υπάρχει πάντα ένα δυσάρεστο συναίσθημα μέσα σου, που σε επηρεάζει αρνητικά και εντείνει την ανασφάλεια και το φόβο, κυρίως της απόρριψης, που μπορεί να σε οδηγήσει σε αντιδράσεις και να σε κάνει πιο ιδιότροπο στη συμπεριφορά σου ή πιο απαιτητικό. Το διάστημα που ακολουθεί, ανακινούνται όλα εκείνα τα θέματά που σε προβλημάτισαν ή σε πίεσαν, τόσο στις επαγγελματικές συνεργασίες, όσο και στις προσωπικές σχέσεις σου.


Τώρα είναι μία εποχή που καλείσαι πλέον να ισορροπήσεις και να ξεκαθαρίσεις τι θα ακολουθήσεις τελικά, ποια πρόσωπα θα επιλέξεις να σε συντροφεύουν… Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις και ρήξεις, που πλέον φαίνεται να έχουν οριστικό χαρακτήρα το διάστημα που θα ακολουθήσει.


Ένας ακόμα τομέας ο οποίος ενεργοποιείται άμεσα, είναι ο οικονομικός. Τώρα έρχεσαι αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα των κινήσεων που έκανες την περίοδο που προηγήθηκε, που βεβαίως είναι ανάλογα με τις επιλογές που έχεις δρομολογήσει.


Αφροδίτη σε αντίθεση με Ποσειδώνα


Η όψη αυτή θέτει σημαντικά ερωτήματα: Πόσο αντικειμενικός είσαι; Πόσο ξεκάθαρα βλέπεις; Έχεις επίγνωση των αναγκών σου; Ή μήπως παρασύρεσαι από ανέφικτες επιθυμίες και προσδοκίες, που γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν, και τελικά μπαίνεις στο ρόλο του θύματος; Η εξιδανίκευση των καταστάσεων είναι πολύ εύκολο το διάστημα αυτό να σε οδηγήσει στην απογοήτευση, αλλά και να προκαλέσει απώλειες (ίσως και οικονομικές), γι' αυτό σε κάθε περίπτωση φρόντισε να πάρεις αποστάσεις από καταστάσεις που νοιώθεις πως δεν μπορείς να διαχειριστείς.


Ποια ζώδια επηρεάζονται από την ορθοδρόμηση του Κρόνου


Όμως το πραγματικό τέλος της ανάδρομης πορείας του Κρόνου, θα ολοκληρωθεί στις 19 Νοεμβρίου του 2016, όπου ο Κρόνος θα βρεθεί και πάλι στην μοίρα από όπου ξεκίνησε την αναδρομή του, δηλαδή την 16η του Τοξότη. Μέχρι τότε, κυρίως οι ΔίδυμοιΤοξότεςΠαρθένοικαι Ιχθύες, που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων, το διάστημα που ακολουθεί ωθούνται σε ξεκαθαρίσματα, μέσα από τα οποία θα κλείσουν οριστικά κεφάλαια στις σχέσεις τους, για να μπορέσουν να προχωρήσουν παρακάτω σε έναν καινούργιο κύκλο ζωής.


 


Πηγή: www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X