Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα την Τρίτη 16 Αυγούστου: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό
Τα άστρα την Τρίτη 16 Αυγούστου: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό thumbnail

Τα άστρα την Τρίτη 16 Αυγούστου: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό

Όταν νοιώθεις πως έχεις εξαντλήσει όλες σου τις πιθανότητες, αλλά δεν έχεις φτάσει εκεί που θέλεις, η βοήθεια έρχεται απο ψηλά… Ήλιος στον Λέοντα σε τρίγωνο με Ουρανό στον Κριόκαι με την όψη αυτή είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε μπροστά σε πολύ ευχάριστες εκπλήξεις ή συναντήσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις θα λειτουργήσουν βοηθητικά στα σχέδιά σου, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή.


Τα άστρα την Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016, με τoν Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό


Όταν το πλανητικό σκηνικό γράφει σενάρια, μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει τις πιο ευφάνταστες ιστορίες και τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές, γι' αυτό αν μέχρι σήμερα κάτι δεν έχει εξελιχτεί όπως το περίμενες, μη βιάζεσαι σε καμία περίπτωση να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί η ενέργεια των ημερών αυτών μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά σε οτιδήποτε σχεδιάζεις ή οτιδήποτε επιδιώκεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει βοήθεια στα σχέδια σου, από εκεί που δεν το περιμένεις και να μπορέσεις να υλοποιήσεις ένα δύσκολο εγχείρημα με επιτυχία.


Επίσης ένα άλλο σενάριο το οποίο είναι πολύ πιθανό να διαδραματιστεί, είναι να βρεθούμε μπροστά σε ενδιαφέρουσες επιστημονικές αποκαλύψεις ή εξελίξεις το διάστημα αυτό.


Ήλιος-Ουρανός όμως σημαίνει και απρόσμενες συναντήσεις, οι οποίες ενεργοποιούν και αυτές με τη σειρά τους το συναίσθημά σου και την ερωτική σου ζωή. Ο κύκλος αυτός σε φέρνει κοντά στα πρόσωπα εκείνα, που θα πυροδοτήσουν καινούργιες ερωτικές ιστορίες… Μιλάμε γιακεραυνοβόλους έρωτες με την πρώτη ματιά, που θα ανατρέψουν ευχάριστα τα δεδομένα σου, ανεβάζοντας το δείκτη της αδρεναλίνης κατακόρυφα! Πάθος, ένταση και ερωτική έξαψη, συνθέτουν ένα πολύ ιδιαίτερο κλίμα τις ημέρες αυτές, που τα πάντα είναι πιθανά!


Και μια και μιλάμε για έρωτες, είναι και τα πρόσωπα από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει ακόμα τον κύκλο τους στη ζωή μας και τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να επανεμφανιστούν, ίσως και μέσα απο τυχαίες συναντήσεις, αναζωπυρώνοντας το συναίσθημα και την ερωτική διάθεση.


Αφέσου στη μαγεία των ημερών και πίστεψε πως η ζωή πολλές φορές και γράφει πολύ καλύτερα σενάρια από αυτά που ονειρεύεσαι!


Ποια ζώδια επηρεάζονται από τoν Ήλιο σε τρίγωνο με Ουρανό;


ΚριοίΛέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η περίοδος αυτή συνηγορεί σε κάθε είδους θετική εξέλιξη, που μπορεί πραγματικά να απογειώσει τα σχέδιά σας, τις επιδιώξεις σας, αλλά και την ερωτική σας ζωή. Ζήστε με πάθος τις εξελίξεις και δώστε χαρά στο καλοκαίρι σας!
Πηγή: http://www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X