Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα την Τετάρτη με την Σελήνη στον Υδροχόο
Τα άστρα την Τετάρτη με την Σελήνη στον Υδροχόο thumbnail

Τα άστρα την Τετάρτη με την Σελήνη στον Υδροχόο

Βρισκόμαστε κάτω από την ενέργεια της αυριανής Πανσελήνου, που κορυφώνεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου. Ένας κύκλος που θα μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε οτιδήποτε ξεκινήσαμε το τελευταίο εξάμηνο, καθώς τώρα η οριστική διευθέτησή του φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ. Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου, μια θέση που δημιουργεί την ανάγκη της απελευθέρωσης απ’ οτιδήποτε μπορεί να μας πίεσε ή να μας προβλημάτισε!


Τα άστρα την Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016, με την Σελήνη στον Υδροχόο


Έχουμε την ανάγκη να αλλάξουμε, ακόμα και μέσα από μικρές ή και μεγαλύτερες επαναστάσεις, τα κακώς κείμενα της ζωής μας, να μη συμβιβαστούμε και να μην κάνουμε εκπτώσεις σε ό,τι αγαπάμε ή ό,τι επιθυμούμε. Κυρίως όμως, να αλλάξουμε τον εαυτό μας, όταν το μοντέλο ζωής που ακολουθούμε, δεν εξυπηρετεί τον ψυχισμό μας, τις προθέσεις ή τα όνειρά μας.


Τέτοιου είδους θέματα τίθενται στον κύκλο αυτόν και πολύ συχνά μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές ευκαιρίες, που θα σου δείξουν το δρόμο, την κατεύθυνση την οποία πρέπει να ακολουθήσεις, βγάζοντάς σε από προβληματισμούς, διλήμματα ή άσκοπες κινήσεις.


Μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα και κυρίως μην απογοητεύεσαι αν κάτι δεν εξελίσσεται έτσι όπως το έχει σκεφτεί. Να θυμάσαι πως ο χρόνος είναι μια πολύ σχετική έννοια και εξυπηρετεί τα όποια θέματα σε απασχολούν όταν πρέπει κι όταν είσαι πραγματικά έτοιμος!


Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις πρωινές ώρες της ημέρας, θα σε βοηθήσει να συγκροτήσεις τις σκέψεις σου, αλλά και να διεκπεραιώσεις κάποια πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας!


Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα


Ο κύκλος αυτός ωστόσο, έχει άλλη μια σημαντική όψη που τον ακολουθεί, και που ήδη βρίσκεται σε ενέργεια. Μιλάμε για το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που μπορεί να δώσει λύσεις στα οικονομικά σου ζητήματα. Οικονομικές εκκρεμότητες, λάθη ή παραλείψεις, τώρα μπορούν να διορθωθούν, μια και το γενικότερο πλαίσιο λειτουργεί άκρως υποστηρικτικά για την εξέλιξή τους.


Να θυμάσαι ωστόσο πως χρειάζεται δομή, οργάνωση και πειθαρχία για να μπορέσεις να εξυπηρετήσεις σωστά τα θέματά σου ή να προωθήσεις τις οικονομικές σου επιδιώξεις το διάστημα αυτό.


Αφροδίτη-Πλούτωνας όμως, είναι το συναίσθημα σου, αυτό το βαθύ, το ουσιαστικό, το αληθινό! Αυτό που μπορείς να μοιραστείς με πολύ λίγα πρόσωπα στη διάρκεια ολόκληρης της ζωής σου… Είναι αυτές οι μοιραίες σχέσεις που δεν κατάφερες ποτέ να ξεπεράσεις και που τώρα πολύ πιθανόν να ανοίξουν έναν καινούριο κύκλο, διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σου! Είναι όμως και οι καινούργιες γνωριμίες, που θα γράψουν με κατακόκκινα γράμματα στην ιστορία τους στο βιβλίο της ζωής σου!


Ερωτικές ιστορίες γεμάτες πάθος δημιουργούνται στον κύκλο αυτόν και μπορεί να ελπίζεις πως είσαι ένας από τους τυχερούς, αν ανήκεις στους εκπροσώπους της γήινης τριπλότητας, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαήμερου ή αν έχειςωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.


Αν επίσης έχεις στον γενέθλιο χάρτη σου όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, τις ημέρες αυτές ενεργοποιείται και σου χαρίζει ξεχωριστές εμπειρίες, μέσα απο ''ιδιαίτερες'' γνωριμίες, που έρχονται τώρα στη ζωή σου και σου ξυπνούν δυνατά συναισθήματα, ερωτική διάθεση και πολύ πάθος!


 


Πηγή: http://www.myastro.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X