Καβουροσαλάτα αλά Bloody Mary!

<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>3 κουτ. σούπας κέτσαπ </li>
<li>1/2 κ. γλυκού Worcestershire sauce (πικάντικο άρτυμα που βρίσκουμε συσκευασμένο σε μπουκαλάκια στα σούπερ μάρκετ)</li>
<li> 2-3 σταγόνες ταμπάσκο</li>
<li>το ξύσμα από 1 λεμόνι</li>
<li>1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο</li>
<li>το χυμό από 1 λεμόνι</li>
<li>2 καρδιές σαλάτας, χοντροκομμένες</li>
<li>140 γρ. καβουρόψιχα.</li>
<li>λίγο ξύσμα λεμονιού σε λωρίδες</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 4</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 10΄</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span> Ανακατεύουμε την κέτσαπ, τη Worcestershire sauce, το ταμπάσκο και το ξύσμα λεμονιού και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο. Μοιράζουμε σε 4 ποτήρια το κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού. Από πάνω μοιράζουμε τις καρδιές σαλάτας και την καβουρόψιχα. Απλώνουμε τη σάλτσα που έχουμε στο ψυγείο, λίγο ξύσμα λεμονιού σε λωρίδες και σερβίρουμε.</p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.gastronomos.gr/">http://www.gastronomos.gr/</a></p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα