Αρχική / Πολιτισμός / City life / Γιώργος Μαργαρίτης-Ραλλία Χρηστίδου στο Θέατρο Αττικού Άλσους
Γιώργος Μαργαρίτης-Ραλλία Χρηστίδου στο Θέατρο Αττικού Άλσους thumbnail

Γιώργος Μαργαρίτης-Ραλλία Χρηστίδου στο Θέατρο Αττικού Άλσους

O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 9μ.μ., τον Γιώργο Μαργαρίτη και τη Ραλλία Χρηστίδου σ’ ένα πρόγραμμα για παλιές αγάπες, για νέους έρωτες και διαχρονικές αμαρτίες.


Όταν η λαϊκή, δωρική φωνή του Γιώργου Μαργαρίτη συναντά την αισθαντική φωνή της Ραλλίας Χρηστίδου, τότε η έκπληξη καραδοκεί.

Με πρωταγωνιστή το καλό λαϊκό τραγούδι, σε ένα αληθινό, αυθεντικό πρόγραμμα με τραγούδια της προσωπικής τους διαδρομής αλλά και ωραία τραγούδια άλλων συνθετών που αγαπούν να ερμηνεύουν (Τσιτσάνη, Πάνου, Σούκα, Θεοδωράκη, Νικολόπουλου, Μαχαιρίτσα κ.α).

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη συνεργασία, δύο σημαντικών καλλιτεχνών, με ξεχωριστή αλλά συνεπή διαδρομή στο τραγούδι, η οποία υπόσχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και το καλοκαίρι.

Γιατί ο Γιώργος Μαργαρίτης, ένας λαϊκός τραγουδιστής με ρεπερτόριο που εκπλήσσει και συγκινεί με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, σμίγει με τη Ραλλία Χρηστίδου, μια δυναμική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα ποιότητας.Διεύθυνση:


Οικονομίδου και Καρπενησιώτη (περιφερειακός Γαλατσίου)


Γενική είσοδος: 3€


Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων στο τηλέφωνο 211 1000 365 και στη διεύθυνση www.ticket365.gr


Εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα της παράστασης στο ταμείο του θεάτρου 19:00 – 21:00.Πηγή: culturenow.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X