Αρχική / Πολιτισμός / City life / Animasyros: τερματικός σταθμός Μύκονος
Animasyros: τερματικός σταθμός Μύκονος  thumbnail

Animasyros: τερματικός σταθμός Μύκονος

Λίγο πριν το τέλος του πιο ξέγνοιαστου μήνα του χρόνου, η περιοδεία του Animasyros ρίχνει αυλαία με τελευταίο σταθμό το νησί της Μυκόνου, με την υποστήριξη του Δήμου Μυκόνου και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Περιβάλλοντος Παιδείας και Ανάπτυξης Μυκόνου (ΚΔΕΠΠΑΜ).


Εκεί, μπροστά στο Δημαρχείο (Κτίριο Βοϊνόβιτς) στο Γυαλό Μυκόνου θα παρουσιαστούν προγράμματα προβολών για παιδιά και μεγάλους καθώς και ένα εργαστήριο κινουμένων σχεδίων για παιδιά ηλικίας από 6 έως 10 ετών, υπό την καθοδήγηση της animator Κατερίνας Κρεμασιώτη.


Χρησιμοποιώντας τα πιο απλά υλικά – χαρτιά, μολύβια, ψαλίδια τα παιδιά με φαντασία θα δημιουργήσουν μια μικρή ταινία κινουμένων σχεδίων που θα απεικονίζει το πώς αντιλαμβάνονται το τοπίο του νησιού τους, με χρήση της τεχνικής των ντεκουπαρισμένων υλικών (cut out) και σε μορφή τρισδιάστατου βιβλίου pop up book.


Το πρωινό εργαστήριο θα διαδεχθούν απογευματινές και βραδυνές εξωτερικές προβολές ταινιών κινουμένων σχεδίων για παιδιά και ενήλικες που έχουν προβληθεί και ξεχωρίσει και στις προηγούμενες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Ανάμεσά τους η επιλογή των καλύτερων ταινιών του Animasyros 8.0 (best of).


Η επίσκεψη του Διεθνούς Φεστιβάλ και Αγοράς Κινουμένων Σχεδίων Αnimasyros στη Μύκονο είναι ο τελευταίος σταθμός του #tour15/16, που τους προηγούμενους μήνες μας ταξίδεψε σε Λάρισα, Σύρο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τήνο.


Αιτήσεις συμμετοχής για το παιδικό εργαστήριο υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο production@animasyros.gr


Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.


Πότε | Σάββατο 28.8.2016


Πού | Γυαλός Μυκόνου (Μπροστά στο Δημαρχείο – Κτίριο Βοϊνόβιτς)


Ώρες Εκδηλώσεων


11.00- 15.00 Εφαρμοσμένο Εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 6-10 ετών


21:00-22:00 Προβολές Ταινιών Κινουμένων Σχεδίων μικρού μήκους για παιδιά


22:00-00:00 Best of Animasyros 8.0 (Ταινίες Κινουμένων Σχεδίων για ενήλικες)

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X