Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ημερήσιες προβλέψεις σήμερα 23/8
Ημερήσιες προβλέψεις σήμερα 23/8  thumbnail

Ημερήσιες προβλέψεις σήμερα 23/8Κριός 

ΓενικάΗ επιτυχία θα έρθει σύντομα για το ζώδιό σου και κανείς δεν θα μπορέσει να την εμποδίσει. Οι εχθροί του παρελθόντος έχουν πλέον αποκαλυφθεί και ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος, με πολλές ικανοποιήσεις. Δείξε συνέπεια στις αποφάσεις σου και υποστήριξέ τις με δυναμισμό, ώστε να φτάσεις στην επιτυχία το συντομότερο.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτα επαγγελματικά σου προβλέπεται ισορροπία, ενώ πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με στόχο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που συνεχίζουν να σε προβληματίζουν.


 

 
Ταύρος 
 ΓενικάΟι αλλαγές που θα περιλαμβάνει το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου, θα σε βγάλουν προσωρινά από το τακτοποιημένο σου πρόγραμμα, αλλά τα άστρα θα σου δείξουν γρήγορα τον δρόμο της ισορροπίας και της προόδου. Ακολούθησέ τον χωρίς πολλές περιστροφές, ώστε να πάρεις τελικά την ικανοποίηση που σου αξίζει.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη βελτίωση.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις εμπόδια που υπήρχαν στον δρόμο σου μέχρι τώρα. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σε προβληματίζουν, αλλά να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο θα αρχίσουν να ισορροπούν.


 


 
Δίδυμος
 ΓενικάΗ πραγματοποίηση μίας ευχής σε απασχολεί εδώ και καιρό, αγαπητέ Δίδυμε, αλλά φοβάσαι να τη μοιραστείς με τα άτομα που μπορούν να σε στηρίξουν. Διώξε τις ανασφάλειες και δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να πετύχει. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θα απολαύσεις τελικά την ασφάλεια που επιθυμείς.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε όμως τη συμπεριφορά σου, για να μην προκαλέσεις μπερδέματα με το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, καθώς ο δυναμισμός αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Καλά κάνεις, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να πάψεις να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.


 


 
Καρκίνος 
 ΓενικάΗ ανάγκη σου για ξεκούραση είναι μεγάλη και θα ικανοποιηθεί πολύ σύντομα. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου και φρόντισε να εξασφαλίσεις τον απαραίτητο χρόνο ανάπαυσης, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς. Οι απαιτήσεις είναι ακόμη μεγάλες, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και θα χρειαστεί προσοχή, αλλά οι διακοπές δεν θα αργήσουν.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤην πορεία των αισθηματικών σου, να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μην στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε σχετικές συζητήσεις και να αποφύγεις να κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν τις υποδομές που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.


 


 
Λέων
 ΓενικάΈνα πρόβλημα που σε είχε αγχώσει πολύ, αγαπητέ Λέων, τώρα πλέον θα λυθεί οριστικά. Η ανακούφισή σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις ανενόχλητος να προχωρήσεις στη διευθέτηση άλλων θεμάτων που εκκρεμούσαν. Αγαπημένα πρόσωπα θα σε στηρίξουν περισσότερο από όσο περίμενες και η βοήθειά τους θα είναι καθοριστική για τη μελλοντική σου εξέλιξη.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.


 


 
Παρθένος 
 ΓενικάΗ σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε μία ευχάριστη συνάντηση με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που είχες να δεις χρόνια. Αυτή θα γίνει αφορμή να θυμηθείς πώς ήσουν πριν χρόνια και να επαναφέρεις στη μνήμη σου όλα σου τα λάθη. Τώρα οι εμπειρίες και η γνώση μπορούν να σε οδηγήσουν στον δρόμο που επιθυμείς. Η προσπάθεια που θα χρειαστείς θα είναι μικρότερη από όση νομίζεις.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΗ διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο στα αισθηματικά σου και εκεί που δεν θα το περιμένεις, θα έρθει και το πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα, καθώς και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για όσα θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.


 


 
Ζυγός 
 ΓενικάΗ κοινωνική καταξίωση είναι ένα ζήτημα που ίσως σε απασχολεί, αγαπητέ Ζυγέ, περισσότερο από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να παραμελείς τη φροντίδα άλλων πραγμάτων εις βάρος του εαυτού σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην παραμελείς την υγεία, την ξεκούραση αλλά και τους δικούς σου ανθρώπους που χρειάζονται την υποστήριξή σου.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά σου, με τις οποίες μπορεί να ρισκάρεις τα ήδη υπάρχοντα.


 


 
Σκορπιός 
 ΓενικάΝέες ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα φέρουν ικανοποιήσεις, δώρα και κοινωνική αναγνώριση. Φρόντισε να μην μπλοκάρεις τα πράγματα εξ αιτίας της κακής σου διάθεσης. Απελευθέρωσε τη δημιουργικότητά σου και προχώρα στην υλοποίηση των παλιότερων σχεδίων σου, αλλά και στην προώθηση κάποιων πρόσφατων ιδεών σου που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΜπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.


 


 
Τοξότης 
 ΓενικάΈνα φιλικό σου άτομο, αγαπητέ Τοξότη, που κάποτε σε αδίκησε, τώρα θα βρεθεί στη δύσκολη θέση να το παραδεχτεί, καθώς μία λανθασμένη του επιλογή θα γίνει αφορμή να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Η απαξίωση που του έδειξες ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσες να πράξεις. Τώρα πλέον θα μπορέσεις να αποδείξεις το λάθος σε όλο του το εύρος και να δικαιωθείς.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΜπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να διορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος. Με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης, σε περιμένει κάτι πολύ καλό, αισθηματικά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις χαράξει. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα.


 


 
Αιγόκερως 
 ΓενικάΜερικές φορές η συμπεριφορά κάποιου σημαντικού ατόμου είναι απολύτως δικαιολογημένη, ανεξαρτήτως αν σε ευνοεί – συχνά χρειάζεται να βρεις τρόπο συνεννόησης. Αυτή τη φορά η ειλικρίνεια και η ευθύτητα θα είναι ο σωστός τρόπος από την πλευρά σου και δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ. Τα πράγματα θα βελτιωθούν εύκολα για το ζώδιό σου και θα πάρουν τον δρόμο τους.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΤα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις. Οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα απ’ όσο αυτή τη στιγμή. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, καθώς και να τελειώσεις με κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.


 


 
Υδροχόος 
 ΓενικάΜην αφήσεις κανέναν, αγαπητέ Υδροχόε, να αποφασίσει για σένα. Τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα και γνωρίζεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και μην κρύβεσαι πίσω από τους άλλους. Η ζωή σού ανήκει και το ρίσκο θα είναι ολοκληρωτικά δικό σου. Σύντομα η επιτυχία θα σε δικαιώσει.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον είναι αληθινά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣτον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην αναβάλεις προτεραιότητες που επείγουν αυτή τη στιγμή. Στα οικονομικά, δείξε μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.


 


 

 
Ιχθύς 
 ΓενικάΗ γοητεία που εκπέμπεις θα είναι η βαθύτερη αιτία που θα δεχτείς ευνοϊκή μεταχείριση από κάποιο πρόσωπο αρκετά δύσκολο στην κρίση του. Αξιοποίησε τη θετική αυτή πρόθεση για να αποδείξεις την αξία σου σε αυτό το πρόσωπο και πολλές ακόμα ευκαιρίες θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου, που θα σε οδηγήσουν σε επιτυχία.


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣτα αισθηματικά σου προβλέπεται στασιμότητα. Βλέπεις ότι κάποιες καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις, και προβληματίζεσαι έντονα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τις άσχημες καταστάσεις να είναι πλέον παρελθόν, είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΘα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου. Καλό θα είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα, ειδάλλως κινδυνεύεις να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα φέρεις σε μια ισορροπία. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.


 


 

 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X