THN ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ REALNEWS:THE COOK’S BOOK ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

<p><strong><span style="text-decoration: underline;"><span style="color: black; font-family: Arial; font-size: x-large;">The Cook</span></span></strong><strong><span style="text-decoration: underline;"><span style="color: black; font-family: Arial; font-size: x-large;">’</span></span></strong><strong><span style="text-decoration: underline;"><span style="color: black; font-family: Arial; font-size: x-large;">s Book</span></span></strong><strong></strong><strong></strong></p>
<p><span style="color: black; font-family: Arial; font-size: large;"> </span></p>
<p><span style="color: black; font-family: Arial; font-size: large;">Το κορυφαίο βιβλίο μαγειρικής για πρώτη φορά στα ελληνικά. Συνταγές</span><span style="font-family: Arial; font-size: large;"> βήμα – βήμα από τους καλύτερους σεφ του κόσμου με τεχνικές και φωτογραφίες. Λαχταριστές αλμυρές και γλυκές συνταγές, για να τις φτιάξετε στην κουζίνα του σπιτιού σας. Συνταγές από 18 διάσημους, κορυφαίους στο είδος τους σεφ (Φεράν Αντριά, Ατούλ Κοτσάρ,Μάρκους Γουέρινγκ, Σον Χιλ, Κεν Χομ ,Ρικ Μπέικες, Στέφαν Φραντς ,Πολ Γκέιλερ ,Πίτερ Γκόρντον, Πιερ Ερμέ ,Νταν Λέπαρντ, Γκρεγκ Μαλούφ, Κριστίν Μάνφιλντ, Μάικλ Ρομάνο, Χισαγιούκι Τακεούτσι, Ντέιβιντ Τόμσον, Τσάρλι Τρότερ, Νόρμαν Βαν Άκεν)  από  την Ιαπωνία, το  Μεξικό, τη Μέση Ανατολή, την  Ταϊλάνδη, την  Ινδία, και την Κουζίνα του Νέου Κόσμου.</span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;">Τεχνικές για αφρούς από τον πατέρα της μοριακής κουζίνας, Φεράν Αντριά.</span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;">Οι κορυφαίοι Τσάρλι Τρότερ και Μάρκους Γουέρινγκ εξηγούν τεχνικές για το ψάρι και τα κρεατικά και δίνουν εντυπωσιακές συνταγές.</span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;">Ζύμες κάθε είδους από τον μάστορα του ψωμιού Νταν Λέπαρντ.</span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;">Λαχταριστά επιδόρπια και παγωτά από τον μετρ της ζαχαροπλαστικής, Πιερ Ερμέ.</span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;">Ο μοναδικός Σον Χιλ για τις σούπες.</span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;">Ο Πίτερ Γκόρντον για τα μυστικά των μπαχαρικών</span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;">Ο Ατούλ Κοτσάρ για τη μαγειρική της Ινδίας.</span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;"> </span></p>
<p><span style="color: black; font-family: Arial; font-size: large;">Ακόμη:</span></p>
<p><span style="color: black; font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;"> </span></p>
<p><span style="font-family: Symbol; font-size: large;">·<span style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: xx-small;">        </span></span><span style="font-family: Arial; font-size: large;">Πως σώζουμε τη μαγιονέζα όταν κόψει;</span></p>
<p><span style="font-family: Symbol; font-size: large;">·<span style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: xx-small;">        </span></span><span style="font-family: Arial; font-size: large;">Πως προετοιμάζουμε τον φρέσκο αστακό;</span></p>
<p><span style="font-family: Symbol; font-size: large;">·<span style="font-family: 'Times New Roman'; font-size: xx-small;">        </span></span><span style="font-family: Arial; font-size: large;">Ποιό είναι το μυστικό του καλού ψωμιού;</span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;"> </span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;">Κατακτήστε όλες τις τεχνικές και αναπτύξτε νέες μεθόδους μαγειρικής με τη βοήθεια πρακτικών συμβουλών βήμα-βήμα</span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;">από κορυφαίους σεφ από όλο τον κόσμο.</span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;">Μοιραστείτε το πάθος τους για το φαγητό, διευρύνετε το ρεπερτόριό σας</span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;">και μαγειρέψτε με επιτυχία κάθε φορά.</span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;"> </span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;">Ένας πλούσιος οδηγός που σου δείχνει όλες τις βασικές τεχνικές ώστε να γίνεις ένας ικανός μάγειρας» – Γκόρντον Ράμσεϊ, <em>The Times</em></span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;">«…φανταστικό» – <em>Daily Mail</em></span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;"><em><br /></em></span></p>
<p> </p>
<p><span style="text-decoration: underline;"><span style="color: black; font-family: Arial; font-size: small;">Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:</span></span></p>
<p> </p>
<p><span style="color: black; font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium;"><a title="blocked::https://youtu.be/kVYTUTgPzAI" href="https://youtu.be/kVYTUTgPzAI" target="_blank" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?hl=el&amp;q=https://youtu.be/kVYTUTgPzAI&amp;source=gmail&amp;ust=1472033916775000&amp;usg=AFQjCNEP5V7TQKFB2GX4gXSW_0qZeOAfUQ">https://youtu.be/kVYTUTgPzAI</a></span></p>
<p><span style="font-family: Arial; font-size: large;"><em><br /></em></span></p>

Σχετικά άρθρα