Αρχική / Teens / 8 φορές που ένα σορτσάκι σου έκανε τη ζωή σου δύσκολη
8 φορές που ένα σορτσάκι σου έκανε τη ζωή σου δύσκολη thumbnail

8 φορές που ένα σορτσάκι σου έκανε τη ζωή σου δύσκολη

Το καλοκαίρι γίνονται ένα με το δέρμα σου και δεν θα τα άλλαζες με τίποτα. Όσο όμως κι αν τα λατρεύεις και να μην θέλεις να τα βγάλεις από πάνω σου, ας το παραδεχτούμε: θα ευχόσουν να είχες φορέσει κάτι άλλο. Γιατί άλλωστε να υποστείς το τρίψιμο ανάμεσα στα μπούτια σου ή το αποτύπωμα της καρέκλας στα πόδια σου; Σε πόσα από τα παρακάτω μπορείς να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου; 


1. Όταν ανεβαίνουν τόσο ψηλά που σου γίνονται… βρακί Και το άσχημο δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι το καταλαβαίνεις πως το έχεις πάθει όταν τύχει να περάσεις μπροστά από μια βιτρίνα μαγαζιού και να καθεφτιστείς στα τζάμια της. Και τότε καταλαβαίνεις πως φαίνεται: σαν να φοράς μονάχα το μπλουζάκι σου. 


2. Όταν κολλάς σε ΟΛΕΣ τις καρέκλες Η αμήχανη στιγμή που νιώθεις σαν να ξεκολλάς το δέρμα σου από την ενοχλητική καρέκλα. 


3. Όταν δε χωράει τίποτα στις τσέπες σου Όμως ακόμα και όταν καταφέρεις να χωρέσεις το κινητό σου -λέμε τώρα- παίρνει από μόνο του πρωτοβουλία και βγαίνει κάθε φορά που επιχειρείς να καθίσεις. 


4. Όταν νιώθεις τον πισινό σου… εκτεθειμένο Βέβαια υπάρχει λύση σε αυτό: μη φοράς τόσο κοντό σορτσάκι.


5. Όταν μένει το σχέδιο της καρέκλας ή του γρασιδιού στα πόδια σου 

6. Όταν επιχειρείς να κάτσεις σε κάτι που είναι φτιαγμένο από μέταλλο Και κυριολεκτικά παίρνει φωτιά ο… πωπός σου πριν ακόμα το συνειδητοποιήσεις. 


7. Όταν η φόρμα τους είναι τέλεια το πρωί και μέχρι το μεσημέρι έχουν σακουλιάσει 


8. Δε θέλεις να σκέφτεσαι την τριβή στα μπούτια σου  

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X