Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερωτικές Προβλέψεις της Τετάρτης
Ερωτικές Προβλέψεις της Τετάρτης thumbnail

Ερωτικές Προβλέψεις της Τετάρτης

ΚΡΙΟΣ 
Αυξημένες προσδοκίες έχεις για τα ερωτικά σου, κάτι που σε κάνει αρκετά ανυπόμονο/η και ως εκ τούτου δε δίνεις τη δέουσα προσοχή. Ωστόσο, οι μέρες είναι πονηρές και μέχρι να φύγει ο μήνας, καλό θα ήταν είσαι πιο προσεκτικός/η με τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που μπλέκεις. Για να μπορέσεις να απολαύσεις όσα θέλεις, μείωσε την ταχύτητα με την οποία κινείσαι. Αν είσαι σε σχέση, το βράδυ αναμένεται ιδιαίτερα αισθησιακό ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, αρκεί να μην αφήσεις οικονομικά ή πρακτικά θέματα να σας επηρεάσουν.


ΤΑΥΡΟΣ 
Με τη Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σου νιώθεις ότι είναι η μέρα σου, καθώς κάτι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα πάρεις πίσω ένα μέρος από αυτά που είτε στερήθηκες λόγω συγκεκριμένων καταστάσεων είτε δεν μπορούσες να διεκδικήσει, εξαιτίας κάποιων εμποδίων που συνάντησες. Καλό θα ήταν όμως να μην έχεις μεγάλες φιλοδοξίες, αφού το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί παρά μόνο τις εξαπατήσεις. Αν είσαι σε σχέση, η υπομονή και η θετική σου διάθεση χρειάζονται για να αποφύγετε τις εντάσεις με το ταίρι σου και να διατηρήσετε ένα ήρεμο κλίμα.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Μπερδεμένος/η δείχνεις σήμερα, καθώς είτε προσδοκούσες κάτι παραπάνω από την επαφή σου με ένα συγκεκριμένο άτομο είτε από τα σήματα που λαμβάνεις από την πλευρά του διαισθάνεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά ή σου κρύβει. Κι επειδή το μόνο που δε σου λείπει τον τελευταίο καιρό είναι τα προβλήματα, μάλλον πρέπει να αποστασιοποιηθείς και να εξετάσεις το ενδεχόμενο να στρέψεις αλλού το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως συναντήσεις ένα έντονα πιεστικό κλίμα στη δουλειά σου που θα σου δημιουργήσει κακοδιαθεσία την οποία θα μεταφέρεις στη σχέση σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα είναι αρκετά τον τελευταίο καιρό και συχνά αναγκάζεσαι να ταξιδέψεις πίσω στο χρόνο, είτε από μόνος/η σου, ανατρέχοντας σε καταστάσεις που θα ήθελες να ξαναζήσεις είτε εξ αιτίας ενός ατόμου που συνεχίζει να σε απασχολεί και δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Σήμερα οι φίλοι σου μέσα από μια συζήτηση θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να θυμηθείς και τις αρνητικές πλευρές του παρελθόντος κι όχι ό, τι σε βολεύει. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να μην εμπλακείτε σε μια υπόθεση ενός δικού σας προσώπου αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το τι ακριβώς έχει συμβεί.


ΛΕΩΝ 
Επειδή δεν χρειάζεσαι και πολύ να πάρουν τα μυαλά σου αέρα και να ξεφύγεις, καλά θα κάνεις να είσαι πιο συγκεκριμένος/η και σταθερός/η στους στόχους σου, κυρίως τους ερωτικούς. Είναι αναμφισβήτητο ότι σε καλοβλέπουν αρκετοί/ες αλλά χρειάζεται και μια διάκριση από την πλευρά σου για να μη χάσεις κάτι που αξίζει, εξ αιτίας των «εναλλακτικών» που σου παρουσιάζονται οι οποίες φαίνονται αλλά δεν είναι και τόσο αξιόλογες. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να χρειαστεί να εφαρμόσετε μια κοινή πολιτική αντιμετώπισης των οικογενειακών κρίσεων με τον σύντροφό σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι μέρες είναι γεμάτες με γεγονότα αλλά και υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις τα οποία όμως σου καταναλώνουν χρόνο και ενέργεια από τα ερωτικά σου. Επειδή είσαι κι από τους ανθρώπους που μπρος στη δουλειά δεν λογαριάζουν τίποτα άλλο και πέφτεις με τα μούτρα, καλό θα ήταν σήμερα να κάνεις ένα διάλειμμα από όλα και να αφιερώσεις το απόγευμά σου να κάνεις μια κουβέντα με το ταίρι σου. Επίσης, αν είσαι ελεύθερος/η, ψάξε περισσότερο το χαρακτήρα ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει και μη μένεις μόνο στις πληροφορίες που μαθαίνεις.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά δε σου αρέσει να ρισκάρεις στα ερωτικά σου και ζυγιάζεις καλά τα πράγματα πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, κάτι που αυτές τις μέρες θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο, καθώς τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν δεν είναι και τόσο ειλικρινή όσο πιστεύεις. Όσο παρατείνεις να δώσεις μια απάντηση ή να καταλήξεις σε κάποιο συγκεκριμένο, τόσο το καλύτερο θα είναι για σένα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να στριμωχτείτε οικονομικά και να αναγκαστείτε να περικόψετε κάποια έξοδά σας που δεν είναι τόσο αναγκαία, ωστόσο, αυτό θα είναι προσωρινό.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής και σίγουρος/η για το που πατάς και που βρίσκεσαι στη σχέση σου. Βέβαια ορισμένες απαιτήσεις σου από το σύντροφο είναι κάπως υπερβολικές ή είσαι απόλυτος/η στο πώς βλέπεις ένα κοινό σας θέμα, κάτι που πιθανόν σήμερα να δημιουργήσει προστριβές γι’ αυτό φρόντισε να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πάντως εκπέμπεις έναν ερωτισμό που τον αντιλαμβάνεσαι και δεν πρόκειται να τον αφήσεις ανεκμετάλλευτο, όμως καλό είναι να μην έχεις ιδιαίτερες αξιώσεις γιατί οι μέρες δεν είναι ευνοϊκές.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Με πολύ υπομονή και επιμονή αλλά και αντιμετωπίζοντας διάφορα εμπόδια, θα καταφέρεις τελικά να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές που είχες κατά νου και όλο ανέβαλες. Αυτό όμως δε θα σου αποφέρει απαραίτητα και χαλάρωση ή ξεγνοιασιά γιατί η ανησυχία μέσα σου παραμένει και είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις και στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα αναζητήσεις την ηρεμία σου γι’ αυτό θα προτιμήσεις να μείνεις εκτός δράσης ενώ η επικοινωνία σου θα είναι περιορισμένη, με λίγους πολύ δικούς σου ανθρώπους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μέχρι να αρχίσουν να τσουλάνε τα πράγματα στα ερωτικά σου, καλό θα ήταν να διατηρήσεις μια επιφυλακτική στάση απέναντι στα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Το χάρισμα της υπομονής το έχεις έτσι κι αλλιώς, οπότε θα ήταν σκόπιμο να το εξασκήσεις για λίγο ακόμα, όσο και αν σου αρέσει κάποιος/α και να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Αν είσαι σε σχέση, μια χαλαρή έξοδος με εκλεκτούς φίλους και το ταίρι σου είναι ιδανική για να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις διάφορα θέματα της δουλειάς σου, ασχολούμενος/η ίσως με τα προβλήματα κάποιου άλλου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ενασχόλησή σας με τον προσωπικό σας χώρο, τόσο από άποψη τακτοποίησης ή αλλαγής ώστε να γίνει πιο πρακτικός, όσο και κάποιες απαραίτητες αγορές που θεωρείτε ότι θα σας λύσουν τα χέρια, θα αναλώσουν αρκετό από τον χρόνο σας. Μπορεί να κουραστείτε όμως το αποτέλεσμα θα σας αφήσει αρκετά ικανοποιημένους. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πολύ πιθανό να διαπληκτιστείς με ένα μέλος της οικογένειάς σου, εξ αιτίας της παρέμβασής του στην προσωπική σου ζωή ή κάποιου σχολίου που ενδέχεται να κάνει για μια πρόσφατη επιλογή σου που μάλλον θα σε ενοχλήσει.


ΙΧΘΥΕΣ 
Νιώθεις πιο σίγουρος/η για τις απόψεις σου σήμερα και δεν έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι πρέπει να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση με το σύντροφό σου, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα προτού να αρχίσουν να γίνονται καθεστώς. Από το να το λες όμως μέχρι να το πραγματοποιήσεις υπάρχει μια απόσταση που πρέπει να διανύσεις αλλά οφείλεις να βρεις τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να αποφύγεις την ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να σου μπουν σκέψεις για κάποιον/α πρώην σου αλλά καλό θα ήταν να τις διώξεις γιατί το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε στο ίδιο σημείο.

http://www.astrology.gr
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X