Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις
Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις thumbnail

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ 
Μπορείς να εντυπωσιάσεις όποιο άτομο θέλεις με τα αστεία και τα πειράγματά σου, όμως καλό θα ήταν σήμερα να είσαι πιο προσεκτικός/η γιατί δεν αποκλείεται να πεις περισσότερα από όσα θα έπρεπε και να εκτεθείς ή να παρεξηγηθείς. Επίσης, είναι πιθανό να κάνεις μια καινούργια γνωριμία σε ένα μέρος που συχνάζεις. Αν είσαι σε σχέση, ένας γνωστός ή συγγενής σου ίσως πει διάφορα για το ταίρι σου είτε ευθέως είτε σε κάποιο άλλο πρόσωπο που θα προκαλέσουν την αντίδρασή σου, αφού είναι αναληθή ή υπαινίσσεται διάφορα που δεν ευσταθούν.


ΤΑΥΡΟΣ


Ίσως νιώσεις αρκετά ευάλωτος/η σήμερα εξ αιτίας των έντονων συναισθημάτων που έχεις για ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Ωστόσο, καλό θα ήταν να βρεις ένα τρόπο να το προσεγγίσεις ακόμα περισσότερο και να μάθεις αν έχει κι αυτό το ίδιο ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν αρκετές ανάγκες που πρέπει να καλύψετε και είναι η κατάλληλη μέρα να στύψετε το μυαλό σας με το σύντροφό σου ώστε να κατεβάσετε ιδέες για το πώς θα αυξήσετε το εισόδημά σας ή να βάλετε προτεραιότητες στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου, δημιουργώντας σου την ανάγκη να ανανεωθείς, ψυχολογικά ή εμφανισιακά, θεωρώντας ότι έτσι θα πάρεις τα πάνω σου και θα αυξήσεις ερωτικά τις μετοχές σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι μια συναισθηματική αστάθεια που τώρα τελευταία συχνά σε βγάζει από την σωστή κατεύθυνση και σε κάνει να αλλάζεις συνεχώς απόψεις και στόχο. Αν είσαι σε σχέση, η ένταση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, όμως πρέπει να ελέγχεις περισσότερο την ψυχραιμία σου αν θέλεις να λυθούν τα όποια προβλήματά σας.


 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ότι έχεις αποκτήσει μια συχνή επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σου αρέσει, δε σημαίνει αυτόματα ότι βλέπετε τα πράγματα από την ίδια οπτική. Μπορεί εσύ να επιδιώκεις σχέση, αλλά αυτό είτε να έχει πιο φιλικές διαθέσεις ή να μην είναι σε τέτοια φάση αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να αδράξεις μια ευκαιρία να το ξεκαθαρίσεις, μην τρως το χρόνο σου τσάμπα. Αν είσαι σε σχέση, μια διαφωνία με το ταίρι σου ίσως σε σπρώξει να κλειστείς στον εαυτό σου ή χαλαστείς και να μη θέλεις να συνεχίσεις την κουβέντα μαζί του.


ΛΕΩΝ 
Είσαι αρκετά δραστήριος/α σήμερα και δε θα βρίσκεις ησυχία αλλά προκειμένου να καταφέρεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου που θέλεις, καλό θα ήταν να είσαι πιο χαλαρός/η και φιλικός/η. Προσπάθησε να το προσεγγίσεις ανάλαφρα, ώστε να αποκτήσετε μια πρώτη επαφή και μετά άσε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να μη θέλεις να αναφέρεις στο σύντροφό σου κάποια συναισθήματα ή σκέψεις σου γιατί κι εσύ δεν τα έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου και φοβάσαι ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα θέμα από το τίποτα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μπορεί να σου παρουσιαστεί σήμερα η ευκαιρία να κάνεις μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που τουλάχιστον από επικοινωνιακής άποψης θα τα πάτε αρκετά καλά, αφού θα συζητήσετε με άνεση ένα σωρό θέματα και δε θα νιώσεις ούτε στιγμή ότι βαριέσαι. Γι’ αυτό, φρόντισε να την εκμεταλλευτείς, κρατώντας το σε κοντινή απόσταση, ώστε να αποκτήσετε μια συχνή επαφή. Αν είσαι σε σχέση, ίσως βρεθείτε με κάποια άτομα της οικογένειας γιατί χρειάζεται να συζητήσετε ένα θέμα που σας απασχολεί ή κουβεντιάσετε για ένα επαγγελματικό ζήτημα που σας καίει.ΖΥΓΟΣ 
Η αέρινη Σελήνη στους Διδύμους σε ξεσηκώνει και σου βάζει ιδέες να ξανοιχτείς και να γνωρίσεις καινούργια πράγματα και πρόσωπα γι’ αυτό δε θα μείνεις μέσα σήμερα. Θα επιλέξεις μέρη πολυσύχναστα, με διαφορετικό κόσμο, όπου θεωρείς ότι από το σωρό μπορεί να βρεις κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Άλλωστε αν θέλεις να αλλάξει η προσωπική σου ζωή θα πρέπει να ενεργοποιηθείς περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, κάποια θέματα της καθημερινότητας μπορεί να τα βρίσκεις βαρετά ωστόσο όσο πιο σύντομα τα διευθετήσετε τόσο πιο γρήγορα θα ξενοιάσετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η φλόγα που καίει μέσα σου είναι έντονη και η ανάγκη σου να ζήσεις μια περιπέτεια που θα σε συναρπάσει μεγάλη γι’ αυτό προσπαθείς όσο μπορείς να πηγαίνεις στα κατάλληλα μέρη, όπου θα έχεις περισσότερες επιλογές. Ωστόσο, κάποια εμπόδια πιθανόν να μην τα αποφύγεις, αλλά έτσι κι αλλιώς ένα κομμάτι σου λατρεύει τους δύσκολους στόχους. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να σε αγχώνουν κάποια οικονομικά θέματα αλλά, αντί να κλείνεσαι στον εαυτό σου, μοιράσου τα με το ταίρι σου γιατί εκτός του ότι θα ξαλαφρώσεις, θα βρείτε και λύσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Με τη Σελήνη να βρίσκεται απέναντί σου, μια συναισθηματική αναστάτωση είναι πιθανή, ιδιαίτερα αν θέλεις πολύ ένα πρόσωπο που δεν έχεις. Το μυαλό σου μπορεί να κατεβάσει άπειρες ιδέες για το πώς θα έλθεις πιο κοντά του και θα το κατακτήσεις, όμως τη μία μετά την άλλη θα την αναιρέσεις και στο τέλος ίσως αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να σκαρφιστείς διάφορες δικαιολογίες, προκειμένου να αποφύγεις να κάνεις κάτι που είχες υποσχεθεί στο ταίρι σου. Αν όμως δε θέλεις να δημιουργηθούν κι άλλες εντάσεις, καλό θα ήταν να μην το προσπαθήσεις.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Προτιμάς να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και να καταναλώσεις εκεί την ενέργειά σου, παρά να ασχοληθείς με οτιδήποτε ερωτικό ή να σκέφτεσαι συνεχώς ένα άτομο που, όπως βλέπεις, δεν μπορεί να γίνει τίποτα μεταξύ σας. Όμως, μην παραδίδεις τόσο εύκολα τα όπλα γιατί δεν αποκλείεται σύντομα να διαψευστείς. Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις και αναλύσεις με το σύντροφό σου γιατί μάλλον σε παρεξήγηση θα καταλήξουν, ιδιαίτερα αν αφορούν σε συναισθηματικά ή ευαίσθητα ζητήματα που θέλουν προσεκτικούς χειρισμούς.ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Διαφαίνεται μια αλλαγή στα ερωτικά σου αλλά ακόμα το τοπίο είναι θολό και δε σου επιτρέπει να κάνεις μεγάλα όνειρα. Όμως αν θέλεις ένα συγκεκριμένο άτομο, πρέπει να το δείξεις έστω και έμμεσα, στέλνοντας το μήνυμά σου ότι σε ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από μια φιλική επαφή μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, βιάζεσαι να τελειώσεις τις δουλειές σου για να απολαύσεις μια ρομαντική βραδιά με το αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά καλό θα ήταν να προσέχεις και να μην τις κάνεις όπως-όπως γιατί τα λάθη είναι πιθανά και θα σε καθυστερήσουν περισσότερο.ΙΧΘΥΕΣ 
Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου για να βγεις από ένα ερωτικό αδιέξοδο και μην επιχειρήσεις να αποκτήσεις τον έλεγχο της κατάστασης μέσα από τη λογική ή μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση, όσο κι αν πιέζεσαι από διάφορα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος να αλλάξεις μυαλά και να κοιτάξεις περισσότερο το συμφέρον σου. Αν είσαι σε σχέση, κάτι σε έχει ενοχλήσει στο σύντροφό σου αλλά αντί να μιλήσεις ξεκάθαρα γι’ αυτό, πετάς υπονοούμενα ή χρησιμοποιείς διάφορα τεχνάσματα, πηγαίνοντας πλαγίως την κουβέντα εκεί που θέλεις. Έτσι όμως δε τον βοηθάς να καταλάβει τι σε απασχολεί.


http://www.astrology.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X