Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 26/08
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 26/08 thumbnail

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σάββατο 26/08

Κριός


Προβλέψεις για το ζώδιο σας


Σήμερα, αγαπημένε Κριέ, θα σε διακατέχει ένας έντονος αυθορμητισμός που δε θα μπορείς να τιθασεύσεις. Έτσι, μπορεί να ενεργήσεις απερίσκεπτα και ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Οι συναισθηματικές εκρήξεις σου είναι πολύ πιθανές, ιδιαίτερα αν νιώθεις άγχος και πίεση από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου.


Αισθηματικές προβλέψεις


Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Απόφυγε να νευριάσεις, γιατί δε θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα και κράτησε όσο πιο ήπιους τόνους μπορείς στη μεταξύ σας κουβέντα. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, η μέρα είναι καλή για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, που σου φτιάχνουν το κέφι. 


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στη δουλειά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να έχεις προγραμματιστεί αρκετά και μην εκτεθείς ενώπιον των ανωτέρων σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις σήμερα καινούργια ανοίγματα.


 


Ταύρος


Προβλέψεις για το ζώδιο σας


Αγαπητέ Ταύρε, αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.


Αισθηματικές προβλέψεις


Απόφυγε, φίλε Ταύρε, να πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους και οι μεταξύ σας διαφορές θα εξομαλυνθούν σημαντικά. Και αν ακόμη αναζητάς το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες σου και να γίνεις πιο συγκαταβατικός. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν είναι τέλειος!!!


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Μην πάρεις αποφάσεις στα επαγγελματικά σου, αγαπημένε Ταύρε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά το αντικείμενό σου. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα, που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά, και να κάνεις και μία μικρή οικονομία για πιθανά έκτακτα έξοδα που θα εμφανιστούν.


 


Δίδυμοι


Προβλέψεις για το ζώδιο σας


Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και αρκετό καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης και η ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή που θα πάρεις, θα σε κάνει πολύ χαρούμενο.


Αισθηματικές προβλέψεις


Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και να περάσεις με το σύντροφό σου πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Άσε το πάθος που νιώθεις να εκδηλωθεί και διώξε τις αναστολές σου. Εσύ, φίλε Δίδυμε, που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, έχεις όλα τα φόντα αυτή την περίοδο για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, αρκεί να μην μένεις κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου! 


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Σήμερα θα γίνουν κάποιες καλές αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σου αλλά δε θα πρέπει να ανησυχήσεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον και κράτησέ τα ως άσους στο μανίκι σου! Στα οικονομικά σου οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζει να αποδίδει και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.


 


Καρκίνος


Προβλέψεις για το ζώδιο σας


Μη σταματάς τις προσπάθειές σου, φίλε Καρκίνε, και μην κάνεις πίσω σε αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί η θετική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο σήμερα σε ευνοεί αρκετά. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με χαρτί, μολύβι και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Μόνο έτσι θα δώσεις πνοή στα όνειρά σου!


Αισθηματικές προβλέψεις


Αγαπημένε Καρκίνε, σήμερα με τις επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο, θα περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, μπορείς να την αποχωριστείς εύκολα αν δώσεις μια ευκαιρία σε ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο που σε φλερτάρει αδιάκοπα… 


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στη δουλειά σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


 


Λέων


Προβλέψεις για το ζώδιο σας


Αγαπητέ Λέοντα, τα προβλήματα που θα εμφανιστούν σήμερα στη ζωή σου, ίσως αρχικά σου φανούν βουνό, αλλά δεν πρέπει να τρομάζεις. Με λογική σκέψη και καθαρό μυαλό θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Ίσως μόνο να χρειαστεί να υιοθετήσεις μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και να μην είσαι τόσο ωμός και απόλυτος στα λόγια σου.


Αισθηματικές προβλέψεις


Φίλε Λέοντα, στα αισθηματικά σου θα έχεις τη δυνατότητα να εξομολογήσεις τους φόβους και τις ανησυχίες στο σύντροφό σου και να βρεις την κατανόησή του. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι μόνος σου, μην παρασυρθείς από την πρώτη εντύπωση ενός προσώπου που θα μπει τώρα στη ζωή σου, γιατί μπορεί να μην είναι ρεαλιστική. Ίσως πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να το γνωρίσεις καλύτερα. 


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Ό,τι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου, φίλε Λέοντα, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Ασχολήσου μόνο με τις αρμοδιότητές σου και μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά και θέματα που δε σε αφορούν. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.


Παρθενος


Προβλέψεις για το ζώδιο σας


Αγαπητέ Παρθένε, μην απαισιοδοξείς με την πρώτη δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί το σημερινό Σάββατο, γιατί είναι άδικο τόσο για εσένα όσο και για τους άλλους. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως θέλεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τα καταφέρεις. Έχε αυτό υπόψη σου και συνέχισε τις προσπάθειές σου, για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου όσο περισσότερο μπορείς.


Αισθηματικές προβλέψεις


Στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ό,τι σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο ότι με την κατανόηση που θα σου δείξει, θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εσύ, φίλε Παρθένε, που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα κατακτήσει όποιον βρεθεί στο διάβα σου. Κι αν δε σου κάνει… άλλαξε πορεία!!!


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, θα έχεις νευρικότητα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες και πρέπει να τις αποδεχτείς, χωρίς να ζητήσεις περισσότερα. Δεν είναι καιρός για διαπραγματεύσεις!


 


Ζυγός


Προβλέψεις για το ζώδιο σας


Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα με θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μη λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Κράτα μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.


Αισθηματικές προβλέψεις


Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου και ίσως νοιώσεις πως μερικά πράγματα δε σου τα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μη φορτιστείς, απλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ και τι είναι και αυτός υποχρεωμένος από την πλευρά του να σου δώσει. Για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, τα φλερτ θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα, θα σου φτιάξουν πολύ την ψυχολογική σου διάθεση και θα οφείλονται στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου. 


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Θα τα καταφέρεις πολύ καλά σήμερα στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ. Απόφυγε να εκνευριστείς για μικροδυσκολίες που θα παρουσιαστούν και να ακούσεις προσεκτικά προτάσεις που θα σου κάνουν. Πρέπει να τις εξετάσεις καλά προτού τις αποδεχτείς και μην τρενάρεις άλλο τα όνειρά σου, λόγω των ανασφαλειών σου. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί μπορείς να παρασυρθείς προτού το καταλάβεις.


 


Σκορπιός


Προβλέψεις για το ζώδιο σας


Αγαπητέ Σκορπιέ, οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δε λύνονται από μόνες τους. Σήμερα φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου και με ψυχραιμία να λύσεις όλες εκείνες τις υποθέσεις, που ακόμη σε δυσκολεύουν και προκαλούν εμπόδια στην εξέλιξή σου.


Αισθηματικές προβλέψεις


Φίλε Σκορπιέ, σήμερα φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, για να καλυτερέψεις τη σχέση σου. Είναι πραγματικά στο χέρι σου να έχεις καλύτερη επαφή και επικοινωνία με το σύντροφό σου και πρέπει επειγόντως να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου για μια συνάντηση με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα σου εκμυστηρευτεί τον έρωτά του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στη δουλειά σου, αλλά και να αλλάξεις τα πράγματα. Με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Κρόνο μπορεί να υπάρξουν προβλήματα, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις όπως θες. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν.


 


Τοξότης


Προβλέψεις για το ζώδιο σας


Φίλε Τοξότη, πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να στρέψεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Οι πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά αυτήν την ημέρα. Δείξε απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει και μην παρασύρεσαι από τα νεύρα που θα σε κυριεύσουν.


Αισθηματικές προβλέψεις


Η μέρα θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να θέλεις να περάσεις ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου, που η αλήθεια είναι ότι παραμένει ακόμη – παρά την ψυχρή σου συμπεριφορά – διαθέσιμος και ανοιχτός. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία μην αγχώνεσαι. Με σταθερά και λογικά βήματα, πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. 


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Δε θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Ασχολήσου περισσότερο με τις υποχρεώσεις σου και μην ξεχνάς ότι όσο λιγότερα λόγια λες, τόσο καλύτερα για σένα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα είναι πάρα πολλά.


 


Αιγόκερως


Προβλέψεις για το ζώδιο σας


Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή αρνητική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο θα σε βάλει σε αρκετές σκέψεις. Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Θα αλλάξεις πολλά δεδομένα της ύπαρξής σου αμφισβητώντας τα τωρινά και με νέες βάσεις και αντιλήψεις θα πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και θα σταματήσεις να την εγκαταλείπεις στα χέρια των άλλων.


Αισθηματικές προβλέψεις


Φίλε Αιγόκερε, μην αφήνεις να σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα και παραμελείς τον ερωτικό σου δεσμό. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου για να ισορροπήσεις και μερικά θέματα που μεγαλώνουν τις αποστάσεις στη σχέση σας. Για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, με την αυξημένη κοινωνικότητα που έχεις, δε θα αργήσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Κάνε τον απολογισμό σου στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, και σκέψου καλά προτού πάρεις αποφάσεις για να αναζητήσεις κάτι άλλο. Οι εποχές είναι δύσκολες ακόμη και για το ζώδιό σου και πρέπει να προσέχεις πολύ τις κινήσεις και τα λόγια σου, αν βέβαια θέλεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Στα οικονομικά σου πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.


 


Υδροχόος


Προβλέψεις για το ζώδιο σας


Φίλε Υδροχόε συζητήσεις, γνωριμίες και προτάσεις θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, με το πλανητικό σκηνικό να σου χαρίζει έντονη δυναμικότητα. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά. Απόφυγε μόνο να εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με άλλους, για να μην έχεις πρόβλημα. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί.


Αισθηματικές προβλέψεις


Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις όλες τις διαφορές που μπορεί να έχεις, ώστε να γίνει η σχέση σου ακόμη καλύτερη. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, πρέπει να κινηθείς διαφορετικά και να αναζητήσεις το άτομο που θα συμπληρώσει τα ερωτικά σου κενά και όχι να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, να το περιμένεις να σου χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού σου. 


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Αγαπητέ Υδροχόε, θα μπορέσεις σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η μέρα είναι καλή για να αναλάβεις κάποιες επιπρόσθετες ευθύνες και αρμοδιότητες, που θα σου αυξήσουν μελλοντικά και τα εισοδήματά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλά θα κάνεις να μην παρασύρεσαι σε έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.


 


Ιχθείς


Προβλέψεις για το ζώδιο σας


Αγαπητέ Ιχθύ, μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις τα προβλήματά σου γυρνώντας την πλάτη σου σε αυτά, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα που προσπαθείς πάση θυσία να αποφύγεις. Ένα φλερτ ή όμορφα λόγια θα σου φτιάξουν προς το βράδυ τη διάθεσή σου.


Αισθηματικές προβλέψεις


Στη σχέση σου, αγαπημένε Ιχθύ, δίνεις πάρα πολλά και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ γερές. Για να τις εδραιώσεις ακόμη καλύτερα, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου αλλά να κουβεντιάζεις με τον άνθρωπό σου όλα όσα σε απασχολούν. Για σένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες. 


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα


Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να τις τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και ίσως χρειαστεί να δουλέψεις λίγο παραπάνω. Στα οικονομικά σου τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Επιβάλλεται να κάνεις οικονομία!


 


http://www.myastro.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X