Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Μάρδας: Δύσκολα μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι δεν διαπραγματευτήκαμε
Μάρδας: Δύσκολα μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι δεν διαπραγματευτήκαμε thumbnail

Μάρδας: Δύσκολα μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι δεν διαπραγματευτήκαμε

Οι στόχοι του πρώτου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να υφίστανται παρά τις όποιες αποκλίσεις, δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

Δύσκολα μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν διαπραγματεύτηκε, είπε ο υφυπουργός, υπογραμμίζοντας πως αν κάποιος συγκρίνει τα δύο τελευταία χρόνια διακυβέρνησης με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, θα διαπιστώσει πως η τωρινή κυβέρνηση έχει καλύτερες επιδόσεις.

«Υπήρχε ένα πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα σε ο,τι αφορά τη διαμόρφωση της πολιτικής δεν ήμασταν οι μόνοι παίχτες. Αναγκαστήκαμε να αποκλίνουμε από τους στόχους και εκεί οδηγηθήκαμε στις εκλογές», ανέφερε ο υφυπουργός..

Για την επιβολή των επιπλέον φορο-μέτρων και του ΕΝΦΙΑ ο κ. Μάρδας διαβεβαίωσε ότι αυτά δεν θα είναι μόνιμα και θα έχουν βραχυχρόνια ισχύ καθώς «το ζητούμενο είναι «να αυξηθεί η πίτα της οικονομίας όπως θα γίνει από το 2017». «Σαφώς ο κόσμος κουράστηκε, αλλά για να σηκωθεί ένα τρένο και να μπει σε άλλη σιδηροτροχιά, θέλει χρόνο», ανέφερε.
Πηγή: http://www.real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X