Αρχική / Τηλεοπτικές άδειες: Πρόβλημα με δύο εγγυητικές επιστολές
Τηλεοπτικές άδειες: Πρόβλημα με δύο εγγυητικές επιστολές  thumbnail

Τηλεοπτικές άδειες: Πρόβλημα με δύο εγγυητικές επιστολές

 


Εμπλοκή παρουσιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς ένας από τους υποψήφιους, και συγκεκριμένα ο κ. Καλογρίτσας, κατέθεσε εκπρόθεσμα την εγγυητική επιστολή των 3 εκατ. ευρώ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νομικοί εκπρόσωποι των υπόλοιπων οχτώ υποψήφιων αντέδρασαν έντονα ζητώντας από την επιτροπή να μη γίνει δεκτή η υποψηφιότητά του.


Ζήτημα ετέθη επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, και για την εγγυητική επιστολή του Φ. Βρυώνη, η οποία είχε κατατεθεί εμπρόθεσμα, ωστόσο παρουσιάζει πρόβλημα ως προς τη διάρκειά της.


Για τις δύο προβληματικές εγγυητικές επιστολές θα υπάρξει εισήγηση της επιτροπής, που συνεδριάζει αυτή την ώρα, προς τον γγ Ενημέρωσης Λεύτερη Κρέτσο, ο οποίος θα λάβει τη σχετική απόφαση.


Η προσομοίωση του συστήματος της δημοπρασίας ολοκληρώθηκε περίπου στις 15.30 και όπως δήλωσαν εκπρόσωποι των καναλιών το σύστημα κόλλησε δύο φορές. 


 


Πηγή: http://www.koutipandoras.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X